Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zoki80

Glogonj juce, brz i mutan tamis. Ko u bunar od 7 do 14. Par kesegica

alobrada

Juče sam bio na Tvrdenjavi, Surčin. Babuška još nije počela da radi, ali je zato počeo cverglan  :veryangry: Kažu da voda da ponekog šarana i amura, ima dosta trave, na plovak ništa ne radi. Od obećanog poribljavanja još nema ništa.
Eto, tako stoji stvar, da je divlja voda pa šta da radiš, ali ovo je komercijala.

ibanezi

Sinoć izašao prvi put na smuđa u ovoj sezoni. Upiasao sa jednim. Klasičar,rekao bih ispodkilaš, između 800 i 900 g. Mrzelo me da slkam upis koji nije Bogznašta, ali drago mi je da sam ulovio na prvom izlasku.

ZGODNI28Bili juce ja i drug na jezeru Medjes Satrinci. Dan izuzetno lep, bez vetra. Poceo dan sa feederom zavrsio sa takmicarcem od 5m. Na feeder 4 izuzetno lepe i krupne babuske. Na plovak uz malo prihrane ceo dan crvenperka na crvica i secerac. Mislim da nigde ne postoji ovolika  populacija crvenperke u srbiji, usput ribe su izuzetno zdrave borbene i jarkih boja... Na kraju uzeto par krupnijih krupnih komada za  jelo ostale ribe su sve pustene...izuzetno lepo i zanimljivo pecanje.. Sunce pocinje da bude ubotacno zato obavezno Suncobran


ljuba1970

i ja na Šatrincima juče08 Maj 2023, 11:33:34
moj drug Milan sa labudom i ulovom

obradovicsrdjan

Nedelja 7.5 Kostolačka plaža. Petnaestak za dva sata, ovaj bio najveći. Barkley bloodworm

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


Sax

Dobri stari plovak.Odmorio se od fidera malo,opusteno pecanje za vikend sa 2 plovka od 4m.Mamac ruza hleba i secerac.Lepe bele ribe,babuski,zimovnik u Progaru.Maca malo pravila problem,ume da natera u obalu da ne moze da se zabaci.Voda lepa visoka.Imao i dva kidanja.Sve u svemu lep odmor.Jupol kanta i 2 stapa i milina.

pecaros13130606

Sava kod Šapca, Goldy se upisao odličan vobler tri bandara i jedan mali bucov. Plivaju dalje!!DejanP

Molim moderatore,ako postoji tema za ovo jezero neka prebace... Hvala.

Pozdrav kolege ribolovci.
Danas sam bio prvi put na jezeru Golden Carp Lake u Donjim Petrovcima,pa ajde da podelim utiske.

Jezero lepo odrađeno,platforme,struja(utičnice,svetlo),jedna strana ima i kućice natrikvene(klupe sto). Cena za dnevnu dozvolu 1500din ,dobijate na ulazu sredstvo za dezinfekciju ribe. Svako mesto ima kadicu.
Riba nedira boile,udara na gumeni kukuruz,u parfemu

Osoblje ljubazno,ima restoran,parking mesto.

Mane zanemarljive:Platforme visoke,jezero treba da se dopuni bar 1m,visoka cena dozvola

 obradovicsrdjan

Danas Kostolacka Plaza, jak vetar, ali opet desetak komada za 2 sata. Ide nevreme

Sent from my moto e(6) plus using Tapatalk


sona

DTD,desetak Meleza na kukuruz,i glistu  smiley033

pecaros13130606

Šatrinci nedelja, jedna lepa babuška na fider i sitnija crvenperka. Na Dobrodolu u petak nula bodova, bez podizača samo peš, sa podizačem cverglan sitan i dosadan.


zoki80

Danas fiderisali u Farkazdinu. Puno ribolovaca od mosta pa nadalje (niko nista vredno pomena). Tamis dosao metar, jako visok i mutan. Sve zivo iz arsenala isprobavali i ko u bunar. Pecali od 7 do 14h i dobili 3 krupne kesegice.

skvrl

Išao sam u utorak posle posla na plovak, direktaš na kanal iza železničkog mosta. Topola još pada, riba neaktivna i jako pipavo uzima ali na kraju je bilo kakvih takvih rezultata, pored dvadesetak sitnih 8 pristojnih, 300, 400g deverika na crvice, sve vraćeno

Little_fishermanKad riba neće on hoće 😁
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

Teme sličnog naslova (10)