Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

pecaros13130606

Jezero Medjes

Jezero Medjes sad u petak 31. vreme sjajno od ribe bila je crvenperka, na plovak sitnija, na fider malo krupnija ali bitno da nesto jede, sve u svemu jako lepo pecanje. Labudove nisam primetio, trava nije kacila ali najvaznije cverglana nema. Put je sjajan jedino je na jednom delu skinut asfalt sa strane pa je platio auspuh ali resen je problem brzo  :shocked:  .
Sve u svemu uzivanje i lep dan u prirodi, prvom prilikom cu svratiti opet! :thumbup:

alehandro

Bio sam juče malo na Hladnoj Mlavi, fiderisao. Isprobao novu mašinu i nov štap. Bilo je nekih 30-40 šljivara, uglavnom većih od ovog na slici, i par deverika veličine dlana. Riba se javljala na crviće, gliste i predveče samo na kombinaciju  kastera i crvića. Lep  dan na vodi. Ja zadovoljan.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


ZGODNI28




Bili juce ja i drug u Jarkovcima na jezeru. Vrh dan za pecanje, riba slabo radila imali 4 babuske i 2 manja sarana koje smo odmah vratili... Covek do nas upecao sarana tu oko 800 gr pa nam ponudio kad je odlazio da nam ga da, nije imao pojma da je u zabrani... Vratio ga je.. Jos jedan dokaz da ribolovce treba edukovati vise... Guzva i nije bila neka koliku smo ocekivali oko 6 i
30 lagano smo nasli bas dobro mesto... Jedina zamerka je velika kolicina djubreta na mestima... Treba organizovati akciju da se to ocisti...

laki22

I ja juce bio na Jarkovcima isto :) ne znam kako se nismo videli, ja sam bio na sredini jezera. Isto sve, jako slab rad babuske, ja sam imao jednu i to na crva a i ta mi u travu otisla  :lol:  jedino deda pored na kulju i stiropor i 6ice udice, vadi li vadi ogromne :D ali na hranjenom mestu.

orka

Danas je bio dobar dan za štuku, a upisao se i jedan kolateralni bucov...





Vlajko 1





Traktor bara.Na povrsini je bilo uginule babuske,i to bas krupnih.Sve smrdi na amonijak,tako nekako.Nista nije htelo da jede.

Milan998




Pokušaj pecanja na reci Raški...definitivno mrtva reka 😭

ZGODNI28









Bio danas na jezeru Paljuvi,izuzetno lepo vreme a i pecanje.Pored dosta babuske, dosle su i tri solidne deverike oko 500 gr, raduje me sto su sve imale izrasline po sebi s to znaci da su u mrestu., odmah su vracene. Babuska se toliko pracakala i mrestila bukvalno na obodu vode da mi je bilo smesno, umalu u zaru nisu iskakale na obalu, ne obazirucise na moje prisustvo.Vodostaj jezera je poprilicno visok tako da se ne moze prici svim delovima jezera... Lep ambijent i solidno pecanje uz prvo ovogodisnje suncanje.. Opet oko jezera ima dosta djubreta i ono sto najvise mrzim kod paljuva su kucice raznorazni kiosci nacickani na obali, primoran si da se negde uglavis ismedju istih da bi pecao...

jekicr

Juče, pokušaj pecanja na Tamišu u Farkaždinu, voda visoka i brza, svega par peševa bliže obali.
Šaran se par puta "izbacio" da li zbog "sreće" ili mresta-ne znam.
U svakom slučaju, lep dan ali slab za pecanje.

laza76

Juče obišao Opovo i Sefkerin. U Opovu se do vode ne može. U Sefkerinu nizvodno od mosta sa desne strane bilo par mesta gde je moglo da se priđe koliko toliko. Put kroz šumu za traktor ili gumene čizme. Voda je velika i štuka je verovatno negde u razlivima i budžacima do kojih ne može peške, tako da sam ostvario nula bodova.

Sent from my moto g82 5G using Tapatalk


mladinaucnik

Subota i nedelja, posle podne, dva dana, dve razlicite tehnike varalica i feeder.
Varalica posle brane, feeder kod Neoplante.
Bucov vija sitnu ribu u obali ko besan, ali nece nista od varalica sto sam mu ponudio.
Feeder - popup 10ak aroma, bojai velicina - 2 manjova.
Da se tesim da i ostalih 10 "posada" (toliko automobila prebrojao) nisu bili bolje srece, ili znanja od mene

vladimir022

Selo Morovic reka Bosut prelepo mesto za ribolov, dosta sredjenih mesta.
Zabacio jedan fider,  bilo je par belih i par babuski, zaboravio pola mamaca, pa je akcenat bio na rostilju i odmaranju
Cenim da sa ozbiljnim pristupom moze lepo da se napeca babuske, samo cini mi se da bi bolji rezultati bili sa lepljivijom krupnijom primamom, neki pelet, zito i sl.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk


pecaros13130606

U subotu na jezeru Međeš, babuška se izbacuje bliže trsci, crvenperke skoro svaki zabačaj na crva i kuglicu stiropora, lepo pecanje. :thumbup:  smiley033


Vlajko 1

Deliblato.



Cverglana na milijarde,ne sme nikakvo meso na udicu.Secerac je davao babusku,na udarac se ceka nesto duže...ali su babuske krupne i borbene.
Na delu blize brani,uhvacen je som oko 20kg na sistem sa razvlacenjem.

Veliki89

Danas B.Petrovac,brzinsko vetrovito pecanje:



Teme sličnog naslova (10)