avatar_Bigash

Bio sam na pecanju...............

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sax

Juce opet na Savi probao belu iz camca.Skoro pa nista.Jedan sljivar i par kedera.Voda topla,niska,nema vajde od pecanja ali je zato kupanje na nivou. :cheesy:
Hrana aroma sira,pipalo najvise alpsku salamu ali bez realizacje.

djmisha77

Plotica radi iskljucivo dva sata od svitanja i onda dodje autobus i ajd zdravo. Ali za ta dva sata lepo bilo.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Zoran

Izašao i ja malo na Tisu, u petak, računajući da pecam do sutra, ali sam odustao juče popodne.
Opredelio sam se za fiderisanje, ali sam zabačio po jednu sačekušu na kedera i kukuruz. I prvo zabacivanje fidera na poziciju na kojoj sam neki dan lepo pecao, odmah povlačenje i lepo šaranče od 1,5 kg. Pomislio sam, sad kad to krene ... ali nije krenulo. Jeste bilo puno onih malih piranica od 5-6cm, jedva vidiš da pomera vrh štapa a često i ne vidiš ništa, ostanu samo futrole od crveta  :rolleyes: I tako ceo petak. Menjao udice, količinu crva od 2 do 5-6, dužinu predveza, probao šećerac i glistu ali, šta god stavio uvek samo te male piranice, bez ijednog lepo vidiljivog pecanja.
Poranim u subotu i pojačam fidere na dva, stavim različite mamce, kombinujem  svašta ne bi le se pojavila riba na nečemu, ali sve isto ... neprestano te male piranice. Neke od njih su završile i kao mamac, ali nijednu ništa zubato nije taknulo. Uz to poče i neki vetar, nagura gomilu sočivice, trske i kojekakve travuljine svud oko mene, te na kraju odlučim da napustim ''bojno polje''. Za dan dva idem na jednu 10-todnevnu turnejicu uzvodno Tisom, pa ću tih dana pecati fiderom gde mi bude lepo. U povratku ću ostaviti jedno 3 dana da se posvetim somolovu negde okolo 27. km Tise, pa onda opet na moje staro mesto.

GogiIsa

Bio danas na Tisi kod mosta u Titelu.Imao 6 babuški i 2 deverike na fider.Dosta je smetala trava i sočivica koja je verovatno došla iz Begeja

trim

Radi riba samo treba naći vremena


Plovak ja zakon

ellesar

Malo se fiderisalo danas na Dunavu. Ovaj mališa je pružio dobru borbu i vraćen je da raste. Bilo još par babera i gomila bele sitne ko prst.


I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

djmisha77

Malo jezero u Backom Jarku. Riba extra aktivna.

Vecina dosla na Traperov marcipan i pretezno uzima vocne arome, meso ni da pogleda.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.