Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sax

Sad je taj los period.Ja juce dtd pista Ns,od 16-20h jako lose.4 deverike i par cverglana.Pecao na jedan fider,dok je drugi bio sa popup boilicama,tek na njemu ni udarca nije bilo.
Pred mrak,oko pola devet prosla kontrola.

@bladerizer,dobar povratak zelim. smiley033

alobrada

Sin i ja danas do 11 sati 6 krupnih babuški na Tamišu, Pančevo, kej kod mosta sve na fider crv i glista. Voda nosi puno trave, vodostaj solidan. Nije divljina, ali je blizu i zgodno.

Axkontra



Dosao u nevreme,moja najveca riba u karijeri.Pusten je kao sto vidite da se mresti,zahvalan Sam sto me je posetio,zagrizao je belog kanibala.

sona

Danas Dunav kod Karina ni da pipne jedna bela i ostalo ko u bunaru. Probao Duzi kraci predvez glista crv kukuruz nece ni da pipne,voda u porastu. smiley033

GogiIsa

Juče opet Dunav kod Pupinovog mosta.Upecao pet babuški i tri bele na fider.Zbog maca od topole vadio štapove i čistio ih od istih na svakih 10 minuta.

pkv-pecaroš

Kod mene na feeder zadnja dva dana samo sitna kesega kao pola dlana. Nekakav vodeni val prolazi,nosi sve što pokupi na obali. Nakupilo se metar drva na sidrenom konopcu. Uz mace i brzu vodu kao potok pecanje je kao avanura

Kiza1269

Bio juče na Dunavu kod Pančevačkog mosta.Upecao nekoliko belih i jednog smudjarka.Svu sam ribu vratio.Maca od topola još uvek pravi probleme.

Axkontra


bladerizer

Danas dtd jos sam na vodi, saran se mresti puca voda uz obalu, radi sitna bela javi se po neka krupatica, ribicu nedira nista, hvala sax
Leleee otkaci se

sona

Danas B.Gradiste radio manji Melez na crvica.

js.bobrock

Bacao varalicu pred oluju u kucuri, jedan bucko dolijao, i jedan mikro smudjov, vraceni naravno

Послато са SM-A325F помоћу Тапатока


sona

Danas Gradište sitan Melez na glistu

djmisha77

Odem danas kod Drilla u komsiluk (nisam se javio jer je nedelja porodican dan, odmah da ti kazem ), na ulasku u Rumenku kako bih se pozabavio method tehnikom. Prvenstveno me zanimalo dokle je mrest stigao i mogu vam reci da je na DTDu zavrsen i da riba lagano krece da jede. Jos para dana da odboluje i to je to. Jedna lepa babuska, 15ak deverika i jedna prava. Sve na method, bez zivih mamaca danas.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

vladimir022

I ja takodje danas metod i boilice jezero Dobrodol, lepo radila babuska i sarancici koji su naravno odma pustani :)
Najbolje se danas pokazao tuti fruti maxi baits, al udaralo je lepo i na druge..

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

laza76

Juče Sefkerin, bacao varalice. Tamiš i dalje relativno visok i mutan u tom delu (onaj mali nasip ispod mosta sa desne strane, sa kojeg nekad može da se peca, i dalje je uveliko pod vodom).

Dok nije počela kiša oko 10, 10.30, bilo je neke aktivnosti tu i tamo, imao sam jednu manju štuku koja je pobegla. Posle toga, ni makac.

Đubreta za izvoz.

Teme sličnog naslova (10)