Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Axkontra

Na trece bozicno jutro sneno I mutno,maleno,Ali ipak upis.


sima71

Ponovio danas na kedera muvanje i čeka,nikakvih dešavanja kod kolege i mene,ali zato odelo za svaku pohvalu nema zime,a kolega pobegao kući pre mene 2 sata kaže da se smrzao dobro.


Axkontra

Probao Sam ujutro dtd ,od mamaca samo glista I corak,posle jedan bandar I beba smudj,veci me jos uvek kuliraju,cetri metra dubine tu I'ma.




bolenbgd


robertnfv

Subota, Srbobran. Krenuli na babuske kad ono mreza taman ispred mesta gde se peca. Iskidao sistem, pa zabacio olovo suzu i mic po mic smo je polako izvukli. Obavestena policija, jedna smo dosli do broja od cuvara, koji je bas brzo dosao. Mrezu smo sekli i svu ribu vratili u vodu. Bilo je par gomila, oko 1ookg ribe. Jedan je tolstolobik samo uginuo. Cuvar kaze da kontrolisu nocu to mesto, ali dok on ode ovi dodju i tako u krug. Kaze ocekuju neke super dronove sa nocnim kamerama i ko zna sa cim sve koji ce moci caskom da predju velike povrsine. Kasnije posle cirkusa su navalili grabuljasi, pa je opet cuvar reagovao zajedno sa policijom pa su pisane kazne. Sve u svemu lepa saradnja sa cuvarom. Neverovatno  neprijatno iskustvo da tako neko bas tu gde se peca postavi mrezu.













Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока


Axkontra

Isplatilo se lomljenje Leda,ko ce cekati da okopni.Na zelenu,plavu I naradzastu ulov,cini se da je ogladnela Malo.








Spojene poruke: 22 Januar 2022, 11:07:09

Zimska idila Novi sad






djmisha77

Cisto malo uz rakijicu...

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

trim

Zimske čarolije i dalje traju
Plovak ja zakon

Axkontra

Imao Sam vremena od 3 do 4 Dana's,led bas debeo sigurno oko
5 cm,zbog malih rupa pobeglo mi je TRI bandara I dva smudja,jedan cak I solidan.Kad stigne udari o led pa se otkaci,Ali jedan lep je ipak ulovljen u delu gde Sam vise Leda slomio,vodostaj nizak,metar dubine.



Spojene poruke: 06 Februar 2022, 16:03:15

Pokusao sa drugarima srbobranu,nula bambija,nije mi se fider ni pecao,onda Malo se zapljuno na jegrickoj I dtd ns.Dve kontrole bile u srbobranu I na dtd.Svuda podji kuci dodji ulov samo na ribarcu.Hvala profi sto mi je popravio stap,I'ma rezultata.






Little_fisherman

Danas sam fiderisao na Tamišu u Opovu. Jutro nije obećavalo, ali kako je temperatura rasla riba je bila sve više aktivnija. Usrećio me jedan šarko 41cm par deverika oko 500gr. i jedna babuška iste gramaže i dosta promašaja .. Nažalost cev od otpadnih voda je polomljena skroz izliva se po svuda po obali. Jezivo... Naravno niko ništa...
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

mountainriverfishingstyle

mrfs

Axkontra

Nisam odoleo da pola sata Dana's se ne oprobam,Malo je voda skoknula da mi se namesti par riba.





Zoran

Izašao i ja jutros malo na Dunav u marini, da provedem ovako lep dan na vodi. Zabavljao se malo fiderom, ali bez rezultata iako sam imao neka očekivanja. Sem nekoliko glavoča, samo jedno pecanje i to sam promašio  :smiley:

Sax

I ja otvorio sezonu kod Neoplante,Ns.Ni jednog pecarosa nije bilo,voda mutnjikava.Nisam imao desavanja od 9-12h na feeder,a od mamaca samo pinkije,nije bilo crvica ni glisti u prodavnici.Ponedeljak mozda opet na vodu dok je lepo vreme.
:cheesy:

Axkontra

Moja Verna senka,skontao je da povremeno nesto ulovim I da ga hranim,sad silazi na izvor I svuda zamnom,isplatilo mu se.


Teme sličnog naslova (10)