Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ljuba1970

juče na Savi fider,lepo vreme ,lepo radila bela ,

alobrada

Bio danas na Tamišu, Farkaždin. Uhvatio sam jednu štuku kilašicu na dubinac, a na glistu i crva samo peš. Kaže meštanin u prolazu da je juče bilo puno kolega, a poneko je imao ribu, bila i kontrola  :clap2:

Zoran

Juče i danas bio opet malo na Tisi. Jučerašnji dan kao izmišljen, ali nešto slabo sam pecao. Na fider nisam uspeo da nađem deverike, a na sačekušu naleteo jedan dvokilaš. Debelo omrkoh u nadi nekog dešavanja, ali ništa. Mesečina kao dan, voda kao ulje, a riba ni čvrk.



Optimizam na delu  :smiley: Fider i dve sačekuše sa ambarcem u jutarnjoj izmaglici

Jutros osvanuo prelep dan i dok još ni kafu nisam srknuo, opali još jedan dvokilaš. Taman kafa, kad jedan maleni od 1,5 kg, baš onako bucko, širi nego duži. Sremac  :lol:  Na fider navalili neki šarančići pioniri, gutaju do repa pa samo cviknem najlon i vratim ih nazad pa šta im bude. Negde posle 4-5 komada batalim fider, odnesoše mi sve udice  :wink: I vrlo brzo, u roku neka dva sata, izudaraše još 4 komada. 2, 2,5 i 2x3 kg. Tu negde poče da se kvari vreme, okrenu severac, navuče se neka magla, pa ko velim da zbrišem dok je još vreme.



Dva lepa Tiska  :cheesy:


dulemaster


Zoran

I ja sam juče proveo prelep dan na Tisi. Posvetio sam se malo šaranima sa novim štapovima i mašinama, ali se oni nisu posvetili meni  :smiley: Baš nijedno pipanje za ceo dan. Spustio sam i jednu babuškicu ne bi li je maknulo nešto zubato, ali ostala je netaknuta. Na fider nisam probao, nešto me mrzelo da spravljam primamau. Više mi je prijalo kuliranje na prijatnom Suncu. A napale neke mušice, pa ose, čak me je nešto i gicnulo, zakleo bih se da je komarac, ali ga nisam uočio. U narednih par dana, dok voda nadolazi, gledaću da opet uhvatim neki suv dan, čisto da vidim da li ću overiti nove štapove do kraja sezone  :wink:

sezan

Tisa, ( Kanjiža,) juče (2 dec) jedno 2-3 sata češljanjA gumama i voblerima... Malo i muvao.
Ni čvrk. Svakako uživao..  :cool:






andricbranislav

Juče malo probao fider u Srbobranu i 0 bodova... Ispod mosta, gde obično riba radi. Metod jedan štap, kaveznu drugi... Promix gold primama. Mada, obzirom da nije bilo pecaroša meštana nismo se morali ni raspakivati. To je uvek znak da riba ne radi. Začudilo me je što ni jedan udarac nisam imao. Malo sam i kombinovao udice, manja, veća, jedan crv, dva, larva, tanji predvez, duži, kraći...


Sent from my iPhone using Tapatalk

robertnfv

Citat: andricbranislav poslato 05 Decembar 2021, 12:50:17
Juče malo probao fider u Srbobranu i 0 bodova... Ispod mosta, gde obično riba radi. Metod jedan štap, kaveznu drugi... Promix gold primama. Mada, obzirom da nije bilo pecaroša meštana nismo se morali ni raspakivati. To je uvek znak da riba ne radi. Začudilo me je što ni jedan udarac nisam imao. Malo sam i kombinovao udice, manja, veća, jedan crv, dva, larva, tanji predvez, duži, kraći...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko sam cuo, riba krece da jede tek posle podne vec dve nedelje je tako...

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока


Axkontra

Oprobao Sam jutros varalicu na pisti,nista naravno nisam upecao,blato do kolena I nigde nikog.





Nemanja85

Jedno fino pecanje sa gradskog keja u Nisu od pre dva dana  smiley033

djmisha77

Na 2 crva.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Axkontra

Imao Sam neke akcije na varku u marini,nisam dosad veceg ulovio,mozda I Po kile


marina1983

Danas testirao. Znači kaciga je pobedila, uredu je . Koliko god ludacki izgledalo ja je ne skidam , ma to je milina voziti se .
Ode mi lep som , pokupio kedera i krenuo pod camac klasicnog udarca nije ni bilo dok sam shvatio da imam ribu na stapu nisam stigao ni kontru da udarim . Drzi , drzi i ode.





LemiLo41

Juce Drina Borina, voda 140, sunce malo ogreje, bez vetra,dan ekstra za pecanje, aliiiiii riba nije raspolozena da jede.
Kolega i ja uporni, par spadanja par masanja i jedan kilas ispao iz ruke, nije hteo da se slika, jako lose sobzirom da je pre ovih velikih voda radio fantastično, verovatno ga voda od 250 presekla...
Opet zadovoljan, stap i masinu ponovio, lep dan na pecanju
Bistro kolege


sezan

Bara kod servisa u Kragujevcu, malo na kedera... Osim jedne pisaljke koja je vraćena, nije bilo dešavanja.







Teme sličnog naslova (10)