Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

pkv-pecaroš

Ista meta-isto odstojanje kao i tebi sem što je lokacija Drava

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


laza76

Jutros brana u Opovu. Voda mutna, počela aktivnost blizu površine. Iako sam se nadao smuđu, došao jedan bucov na shad rap u S dekoru, vraćen brzom brzinom naravno zbog zabrane.


Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk


obradovicsrdjan

Jutros na kanalu paralelnom sa Mlavom, u Starom Kostolcu niiiiiišta na plovak, dubinca...Voda nadolazila. Čak je i ribolovaca malo bilo. Ali zato ima smeća,

Sent from my moto e(6) plus using Tapatalk


pecalaza

Danas drugar i ja na prvom mostu u Barandi pokušavali da iščačkamo neku krupniju babu,ali nije bila raspoložena za vatanje..Ima more sitne babuške,crvenperke,cverglana,a jako puno protviša iz prošlo i pretprošlogodišnjeg mresta..Voda je visočija u odnosu na pre dve nedelje,tako da nisam mogao na "moje" mesto,već sam morao da pravim drugo,gde je nešto pliće.Mrava ima toliko da ne znaš gde da staneš,staviš stvari..Uglavnom,sitna riba na glistu i predivan dan u cvrkutavoj prirodi.. :ok:

ErvinP

Pecanje jutros u Bačkom Gradištu - onaj prošireni deo pored puta. Lepo je radio sitniji melez ali skoro sva riba je imala čudne kao rane na sebi (na nekima čak i nešto belo u rani). Riba bi svakako bila vraćena ali ovo me je baš zabrinulo.


Axkontra

Napravio sam sistem,od 5 do 6 ujutro,varalica na dtd i to je jedino gde nesto ulovim,posle dunav 0 bambija,ma ni kvrc.Na dtd na male voblere prevarim kojeg bandara i koju stukicu.



ellesar



Probali malo na DTD. Slabo do ništa. Voda gura ko luda, počela vrba da cveta i ...komarci navalili naveče. E da....smrzo se ko  :cool:
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

flutikazon

Sinoć na kamenjaru u NS vobleraj smuđa, jer je visaž pukao neki dan mojom krivicom. Vetar jak,talasi malo manji nego na moru. Kolega imao jednog ispod mere, ja nula bodova.
1 vodenica = 7 kamenova, 1 kamen = 4 litre = 400 drama, 7 kamenova = 28 litara,1 litra = 7 dana =100 drama, 7 kamenova = 196 dana

marina1983


Vlada bgd

Juce bio sa drugarom na dtd u vlajkovcu.ubio nas vetar,malo bilo i kise i na kraju par belih,bas lose.na glistu ne moze da se peca,ubija cverglan,al bas

NikolaNS

Izuzetno tesko pecanje u Crvenki. Sitna krupatica i deverika.


Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

sona

Danas Gornje Podunavlje,bacao varalicu. Kisa pada ko pppp malo jace  pa smanji. Malo pokisao i nista ufatio. :lol:

Axkontra


sona

Probao danas Dunav kod Bezdana nista voda visoka mutna svašta nosi....presao na kanal kod muzeja opet nista kisa se spustila ja pobegao.... smiley033




obradovicsrdjan

U okolini Pozarevca bucov se mresti, a babuska jos spava...peš standardan. Ma ni čvak na prirodne mamce. Cak se ni beovica ne javlja.

Sent from my moto e(6) plus using Tapatalk


Teme sličnog naslova (10)