Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sax

Bio prethodna dva dana malo na zimovniku reke Save.Nikakve pripreme,dva plovka od 4m,zito,secerac i hleb,cisto opustajuce pecanje.Riba aktivno radila oba dana.Babuske kao saka,bodorke,deverike ni jedan cvergl..Non stop radi.Prekljuce pecao oko pola dva u sred dana,juce popodne.Isti ucinak.Komarci sibaju na cistini,mogu misliti kako je u siprazju.

NikolaNS

Brzinski poslepodnevni izlazak na Dunav za vikend. Dzak, hleb, prekrupa, hrana s tim da sam dzak pocepao na samom pocetku pa se sva hrana razisla... Ali nije lose, 6 finih komada. A pecaju kao pesevi i kederi... potope plovak za pola sekunde i na to se mora kontrirati. Igraju se sa crvima.  :smiley:


Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

ossa


Bio malo na vodi... pa da podelim sa društvom foruma.









Hej, haj baš nas brige...

Anker

Dunav kod Kostolca, na filet od kedera


mladinaucnik

Juce, od 18-20h Neoplanta, feeder postaje teze da se peca, krenula trava i ostrva iste da idu ka Novom Sadu. Predvez 70cm, sitropor i boltuska (sa 1 crvom isto) - manjov.
Posle se prebacio na plovak, direktas 6m, 4 deverike i 15-20 manjova. Manjov u obalu, deverika nazad. Na tom delu nas troje pecalo.
Prva deverika, oko 400-500gr, otpala u obali, ispravila udicu jer me mrzelo da spremim meredov. Iskren da budem, nisam joj se nadao. Posle sa meredovom jos 3 malo manje od te.



misoo83

Bio danas na pecanju na jezeru  Kraljevac, pecalo se od 8h ujutro do 13h, od mamaca sam pecao na kukuruz stari, mladi kukuruz direktno sa njive, hleb, meso od cverglana i stropor. Riba se ujutro dosta izbacivala iz vode a posle se smirila ali što se tiče ulova jako mršavo, imao sam jednu deveriku oko 400 grama i oko 30-40 cverglana koji na mlad kukuruz jako uzimaju ali probao sam isčačkati kojeg krupnijeg na parče mesa ali su i sitniji cverglani dolazili na taj mamac. Mlađ cverglana pliva po površini vode i to dosta velika mrlja od mlađi negde su sad oko 1 cm veliki.

ZGODNI28


Tamis Farkazdin danas, brz mutan, puno komaraca
Pecanje je jedino bilo moguce da se baca hranilica na duzinu stapa, kad je riba usla u hranu bilo je bas lepo pecanje... Odpalo mi je jedno 10 tak krupnih komada, mrzelo me je da koristim meredov... Vec oko 18h i pored masti suzuke, biko je nepodnosljivo da se peca i moralo je da se bezi.. Par kola je proslo iza nas odose ljudi da kampuju, ne bi im bio u koxi zbog komaraca...

dragan2006

Danas Sava, u 2 lepa cuga - 15 dobrih udaraca. Nisam sve realizovao zbog neke travuljače koja je bila ispred mene...











bolenbgd

Bio sam i ja jutros na Savi, lepo pecanje. Mrene, sljivari, plotice i poneka deverika. Sve lepi komadi. Crvi na dugom predvezu i pop up. Uz obilno hranjenje.

NikolaNS

Danas poslepodne na Dunavu u Futogu uzas... Proslo je preko 50 camaca i glisera, voda i talasi se ni sekunde nisu smirili. Ulov nije vredan pomena...
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Pedja1987

Drina, Branjevo, vasar. Milion kupaca, camcima samo jure, reka na nluki. Jedan jedini uhvacen, jace od 1 kg. Vicina flase je 1.75l, a ne 0.5



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

sona

Danas Backi Monostor bacana varalica do upale ramena,i nista. Video samo dva bucka u prolazu :takoje:

Anker

Dunav , Kostolac, smudj se primirio dva-tri dana, samo jutarnji casovi, predvece manje aktivan

NikolaNS

 smiley188 Iiiii pocela je trava na kanalu kod Rumenke, Irmova, Novog Sada... Za sad vetar odlucuje sa koje ce se strane pecati ali situacija ce biti sve gora iz dana u dan tako da... U nedelju posle podne brzinski izlazak sa takmicarcem od 7 metara - 20ak deverika i par manjova.
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

sona

Jutros,ponovo mlatio stapom ko katanom i samo jedan Bandar


Teme sličnog naslova (10)