Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

robertnfv

Moje zapazanje je da je riba aktivnija danju po ovom vodostaju.  Bio sam juce,a i pre toga  i solidno prolazio, kada je pao mrak stala je aktivnost ribe. Dve ture talandare malo da se zamezi.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока


ljuba1970

Danas na Savi lepo radila plotica preko dana

Anker

Dunav kod Kostolca, durdubak

bobanchek

Река Сава, 21:00, Београд, вода прелепа таман како треба. Тридесет комада ухваћених
а једно сто педесет побеглих (комараца). Не ићи не припремљен као ја,  глава ме боли од убода, крв су ми попили, издржао сам пола сата пошто сам имао дозволу од жене па рекао да издржим што дуже, без дозволе не бих ни штап распаковао  :lol:

mladinaucnik

Juce DTD Neoplanta, naslednik i ja, da probam novi Visage feeder (vise nego prijatno sam se iznenadio i pozitivno obradovao)
Manjov ide i na zardjali ekser. Probao 4 razlicita popup-a, sve je uzimao. Mozda pogresio za praskastom primamom. Cak je uzimao i kukuruz CUKK med.
Sve u svemu, za 2,5-3 pecanja (17-20h) oko 20+ manjova, aktivno pecanje, nisam stizao da skidam sa oba stapa na vreme  :smiley:, da omladinac nema pazan hod  :cheesy:

dragan2006

Juče sam proveo popodne na Savi kod Tenta  B.
Visok vodostaj, boja reke čudna, žuto-zelena, duvao vetar lepo. Na fider prvo peševi pa krkuše, kederi... Onda nekoliko sitnijih krupatica. Promena taktike i korišćenje dipa za mamac, su mi dale po neku ribu koja se oseti na štapu. Ništa spec, ali kakve su okolnosti...





Oko pola sedam, kad je trebalo da postane udarno, stane vetar i komarci napadnu kao besni, neviđeni roj me opkolio za minut. Bila je to epska bežanija sa reke.  :bye:

bolenbgd

U subotu sam prosao kao i Dragan, u prethodnom postu. Samo je bilo par deverika, na jedvite jade. Boja vode je stvarno cudna. I u sumrak kad se ocekivalo nesto, nista. A vodostaj idealan.

alehandro

Bio juče na Toploj Mlavi, malo fider malo varaličarenje. Bucov nije toliko veliki kao na slici nego je bio dobar fotograf. Ovaj ima 3,2 kg i 58 cm, C&R. Posle ne znam koliko vremena nas je obišao ribočuvar, fin čovek, sve pregledao, baš sam se prijatno iznenadio. Fider slabo, poneko šaranče ispod mere, par šljivara, par babuški i poneka bodorka. Nismo upecali ni jednog glavoča iliti ružu, ne znam šta se dešava sa njima.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


Djole




Jedna savska deverika iz okoline Beograda, na novi Formaksov Superchamp od 3,9m 130gr i vrh od 2oz.

marina1983


Axkontra

Nije me sramota ovo da okacim, posle skoro dva meseca nesto doslo na varalicu, 20 ljutih grama lude bucovine, hoce glavinjaru koja lici na malog Bandar a, pusten da posalje dedu.


Pedja1987

Da se upisem malo Jos 3 komada, kao sto su poslednja dva na slici su mi spala. Uhvatio u ruku, isklizne i otkaci se. Dva vracena, ispod mere. Lokacija Drina, pecano na hleb, neka dva sata.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200719/fcabfb5a3aa06ec3c8c46f96a53d9ca3.jpg

Sent from my IN2013 using Tapatalk


alehandro

Bio malo juče, jurio bucka. Došlo nekoliko komada malih, svi vraćeni. Udarali na fil fishing top water varalicu, neka kopija neke zare, šta li već, uzeo sam je za more. Neverovatno kako mali bucovi udaraju na površini na varalicu od 85 mm. Ja sam mislio da se plaše. Ali me raduje što se pokazalo da i ova varalica daje bucova na mojoj vodi.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


glos

Stigo`. Dve crnooke, posle po uzimanju fileta nije mi se više ni dalo gledati, vrhove.
Juče` je uhvaćen jedan som kao onaj marinin manji. Danas lik do mene 2 smuđa i 3 somića, 300 gramca.

Spojene poruke: 20 Jul 2020, 20:56:29

Taj ozbiljniji je na durboka a ova sića na filet, uhvaćena.
ZOV

ZGODNI28



Bio danas malo na Begeju posle dosta vremena, lep dan, dosta mesane bele ribe<ali bas sitne> na feeder na crvica, par trkaca sarana koji su naravno vraceni<super je osecaj imati ih na feederu na tankom najlonu>... Blato je uzas svuda, jedva sam se probio do ove pozicije, tako vam je svuda trenutno Tisa, Tamis... Trebace jos bar 5 dana da se osusi zemlja...

Teme sličnog naslova (10)