Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

sindok

A bio je bas lep dan u subotu i takav je i ostao i nista vise  :cheesy:






sona

Danas  popodne opet Sodros,to mi blizu.Nista ko u bunar,par ljudi isto nista. smiley033

ZGODNI28




Posto su Tisa i Tamis pune maca.... Hajde reko da posetimo danas jezero Paljuve... I naravno kao i uvek u maju,kad se Babuska izmresti.,pun pogodak. Pecao sam na 2 feedera mamac obavezni pufi sa medom i jedan crv i udri. Da nisam morao da bezim u hlad bilo bi jos za trecinu... Preporuka za sve da obavezno ponesu suncobran, sunce je ubitacno... Kao i uvek bila je kontrola uz ljubazno molbu da ne ostavljamo djubre... Sve pohvale za njih...

Axkontra

Cemer  u rumenki ni da pipne bukvalno ni trzaj jedino su grabljivice divljale po povtsini Ali varalicu nisu htele, drugar od Muke otisao u b. Gradiste na kanal, tamo radi sitan melez za par sati imao 3 kile.


mariano 81

Danas na Šumaričko jezero od 11-15h na dubinca i cigankara ,izvadio gomilu cverglana,sunčica i jednu babušku . Bilo je dosta spadanja i prženja na suncu, ali sve u svemu za kratki izlazak nije loše.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


Trigga

Juce bio popodne na Oazi Glozan,jedan kilavi udarac i spadanje,nisam verovao da je moguce da se ne upisem ali dogadja se...

Poslato sa rolera za boile uz pomoc kompresora

Saran=Mama

Zoran

Opet fiderisao malo na Tisi. U petak i nije bilo tako loše, ali subota i nedelja baš slaba aktivnost. Uz sve to voda je puna mace, u svim slojevima, i veoma otežava pecanje.
Inače je radila uglavnom sitna krupatica, ali došlo je i nekoliko krupnijih, kao i par babuški. Na kedera i njegove derivate, od petka do subote, samo jedan mikro smuđ, jedva 12-13cm da je imao, ali je uredno spakovao ne baš malog kedera  :smiley:

god-ar

Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

misoo83

Bio sam na pecanju juce na jezeru kraljevac u selu Deliblatu, pecao sam od jutra do 18h popodne, od mamaca sam pecao na zive crvice, kukuruz, kokice, hleb a evo i ulova.
Upecano ukupno 342 cverglana i nijedna druga riba  :sad: :sad: .




Axkontra

Svaka cast na ulovu, ruke garant bride od uboda. Bio jutros na dtd neki nebitan ulov, Ali labudici su popravili raspolozenje.


Veliki89

Bio juce na dtd, ulov solidan ali velik deo ulova su manjovi. Nadje se i po koja deverika  :takoje:

sona

Danas,kanal kod Bačkog Monoštora.Bacao varalicu al ulov nista,probao par različitih modela varalica al slabo :cheesy:

mladinaucnik

Juce DTD kod Aptiva, ispod mosta, sakriveni od kise.
Do 9h riba jos nekako radila, posle toga poceli sa pustanjem vode.
Sumarum do 10:30
3 saranceta, 6-7 deverika raznih velicina, 2 manjova, par suncica, na crvice i Serie Walter Feeder Carp (nije bio ciljana riba)
pokidan predvez za feeder, i pokidana udica na plovak. Verovatno nesto nanela voda kad su branu pustali.

Prvi put pravio boltusku i prijatno iznenadjen :)

Nece mi biti dosadno narednih dan-dva, da sve to namontiram ponovo.

Axkontra

Fino Sam imao vremena ovaj vikend I pecao Sam na dosta mesta u ns fider I varalica ili samo varalica, krenuo Sam petak vece sodros 1 sat, 4 sata RIbnjak do ponoci I ispod zezelja do 1,ni da pipne 0 bodova.
Subotu jutro imao sat vremena I imao bucka, pusten kuci odma.

Kasnije popodne 2 sata RIbnjak I dva pesa cisto da izglume varku.
Nedelja jutro dtd  beba smudjarak  rano izjutra, vetar me oterao



Sad dosao sa sodrosa ni da pipne, AL bio zalazak ko iz Sna.



benelli

Nije me bilo dugo, ali se krenulo lagano na pecanje. U petak i subotu smo bili na Tisi u Knićanima. Prelepa voda, nadošla, puna mace, koja nam je pravila probleme. Inače javljala se bela solidno, u jutarnjim satima su se jav ljali I sitni šarančići na crviće.  Inače najagreaivnija je bila kako mi se čini Dunavska Sabljarka ili sam pogrešio.






Teme sličnog naslova (10)