Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

andricbranislav

Sinoć DTD kod Biga... bacao varalicu do 22h kada je cela površina vode zaledila...
Odustao...
Inače poslednjih 10 dana samo po koji bandar... slabo, slabo...


Sent from my iPhone using Tapatalk

vukatrot

Nakon neuspesnog smudjolova zabacio da probam kako radi glavinjara Neša i dodje ovaj nesretnik.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk


matori

Drina danas, jedna solidna mrena 1,6 kg na plovak i dva spadanja verovatno skobalja i to bi. Sjajan sunčan zimski dan, skoro bez vetra, uživancija.

https://www.dodaj.rs/image/LspPXH
Ne sjakti sve što je od zlata žarom, ni sve lutalice nisu izgubljene.

Axkontra

Otvorio novu godinu kod zezelja, nista naravno, magla I lede karike svako Baca je, dtd zaledio




alehandro

Prvo ribče ove godine, a i jedino danas. Malo fiderisanja na Dunavu po ne baš prijatnoj košavi.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


trim

Valja iskoristiti još ova dva dana godišnjeg za ribolov




Spojene poruke: 22 Januar 2020, 17:25:50

Nema više ribolova do 1.7.


Plovak ja zakon

gillespie

Danas sam u Srbobranu bio jedan od uspesnijih grabuljasa 7 babuski, ma feeder, nijedna za usta... Jato se ukrtozilo ispred mene i cim se zabaci stap, nenormalno kidisu na hranu i mlataraju najlon da je nemoguce pecati... Bio sam uporan ali ih mamac ne zanima, samo su im oci u bukvalnom smislu i ledja bili gladni...

Gesendet von meinem JSN-L21 mit Tapatalk


andricbranislav

Evo danas od 8 do 16 sati na Crnom viru u Kaću. Nas četvorica na pozicijama 5, 6, 8 i 9. Niko ni udarac... sve živo smo probali, čak i živi mamak, ali bezuspešno... Čak smo i na sonaru pronašli za tri sata bacanja sonara svega 5-6 riba. Kao da su isparile iz jezera. Doduše 2/3 jezera je pod ledom...


Sent from my iPhone using Tapatalk

SlavkoR

Danas, Kolubara, Slovac. Skobalj solidno radio na feeder, trazio je osetljiv sistem sa mikro hranilicom 10 ili 15g i malom udicom u velicini 16 ili 18. Razbio me sa duzinom predveza, svako malo sam menjao, par riba pa produzi ili skrati. Primama Golden Fish popravljena sa X-21 crvenim, rendan hleb, prezle u boji i po neki crv u hranilicu. Plovak jako lose, riba nije reagovala na pokretni mamac pa sam brzo odustao. Vodostaj skoro letnji i boja vode je kao snezna voda. Ne znam sta muti Kolubaru tako u tom kraju.



Sent from my SM-A605FN using Tapatalk


dragan2006

Jutros na Savi kod Obrenovca, na fider ni pipanje.Drugari me cimali da se vratimo kod Ostruznice, tu nisam ni raspakivao pribor jer je bila guzva.Bodrio ih sat vremena dok su pecali sitnu ploticu i nosaru.Momci koje smo tu zatekli su imali plojke do pola kg ali u jutarnjem cugu.Jos jednom sam se smorio usled nedostatka mesta za pecanje na tolikom potezu recne obale, nicu novi splavovi samo tako, brodici koji potonu ostavljeni vire iz vode.Kakav smo narod...nemaran i samoziv... smiley033

NikolaNS

Danas oko 9 dosli na kanal, pa smo do 11 cekali da led malo otpusti. Od 11 do 12 smo ga razbijali i cistili da bi zatim prosla 2 broda i opet nagurala led ispred nas, te je opet usledilo ciscenje. Pecali od 13 do 15 casova, na fider slabo, drugari po dve bodorke, a ja na bolonjez 6 deverika kao saka. Otvorena sezona pecanja i kvasenja nogu, ja zadovoljan.  :smiley: :thumbup:


Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

ibanezi

Obično u ovo doba godine ne bacam varku, ali sam po ovako lepom danu morao da probam mašinicu koju sam pre 15ak dana kupio. Potpuno neambiciozno sam izašao na teren prilične dubine, skoro stajaće vode, mekog dna bez ijedne prepreke. Takav odabir je bio baš iz želje da probam mašinicu džigujući na rusko švapski način, mašinicom vukući glavu od 18gr. Na takvom terenu uglavnom u ovo doba zna da uveseli neki prosečan bucov. Međutim kad budalu krene onda ga i ide, pa sam za sat vremena dobio 3 solidna  smuđa i štuku okokilašicu. Slikao sam samo prvog jer su isti prosečnaci nešto preko kilu. A mašinica...pa šta ja znam. Tvin ko tvin vuče lako, glatko i ne mrsi. Dovoljno.


Milan berkut

 smiley194 eeehh, rešili moji momci da danas otvore sezonu šaransku. A pošto takav dogadjaj nikako ne može da prodje bez moje malenkosti, naravno da sam se pridružio  :cheesy:
Bački Jarak je danas bio pun ''k'o oko'' a mi se stisli na pozicijama 15 i 16.
I kad se desi da ''starca'' pogleda Onaj odozgo . . . e ondak se on šepuri i umuje da je sve bilo baš po onoj narodnoj ''. . . bez starca nema udarca . . .''  :lol:





















ibanezi

I ja bio malo na pecanju al nisam tako daleko ko Milan nego koliko sa terase.


Mizge88

Sava Ostruznica danas-skobalji plotice, sljivari ..Dosta kidanja  :rolleyes: potrosio  pakovanje ipo udica skoro i par metara predveza  :D Ribocuvari bili kao i prosli put. Za svaku pohvalu :)





Nije se usrao onaj koji nije stigao, nego onaj koji nije krenuo na vreme!

Teme sličnog naslova (10)