Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

DuNo.Zemun, vladimir022 i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Veliki89

Izasao na kanal kod b.petrovca

Trave jos uvek dosta. Od riba bilo deverike, meleza i manjova...izuzetno tesko pecanje na fider ne toliko zbog trave koliko zbog trske koja pliva. Sočivica ne pravi problem iako je ima dosta.

bladerizer

Dtd kanal Miletic pecalo se ekstra slike imam samo od drugog dana u subotu sam imao vise deveriku jednog sarana od kilo ipo i jedno kidanje


I odma se pravila sardina


Leleee otkaci se

Mika Alas

Za vikend na Dunavu kod Bogojeva.
Nas nekoliko kampovalo, varaličarilo i malo plovkarilo. Slabo skroz.


mihabg

Probao malo jutros, i opet sitan sljivko smara... al' jos veci smor je drezga i prljavstina iz Tise koja se kaci.
Zbrisah , mrzi me da skidam sa strune svasta

bolenbgd

Bio na Savi sinoc od 6 do ponoci.Sitna mrena ubi,do 600gr.Jedna lepa deva,i jedan torpedo,uz dril i pucanje predveza.

goran.ugrenovic.

Idilično jutro u Srbobranu, melez i šaranci radili osrednje, dok popodne fabrika pored mosta nije krenula da ispušta neku masnoću. Kažu da je to palmina mast iz nekog keksa čiji škart prerađuju u alkohol a ostatak šibaju u kanal. Strašno! Sva oprema masna, štapove jedva sklopio koliko su bili zamašćeni!

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


Dušan Silni

Večeras, Dunav, Novi Sad. Feederom od 18h do 21h. Hrana domaća uz dodatak Milo River Special, sa dodatkom arome sira. Mamac crvi uz stiropor. Solidno radila isključivo deverika, 15-ak komada od 400gr do 900gr. Sve vraćane odmah u vodu, bez kvašenja čuvarke. smiley033
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

milan.krstic

Juce Tamis Farkazdin, nizvodno od mosta.
Slabo se javljala riba, al opet bilo lepo..



🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

ErvinP

Petak 18h do subote 06h Bački Jarak. Zabacio dva štapa na šarana i dva na belu ribu. Rezultat: upecane 3 manje deverike, šaran od cca150g i jedna metod feeder hranilica. Pored mene momak uhvatio jednog amura od cca 7kg. Šaran ni u najavi :grin:

bladerizer

Juce dtd kanal Miletic do 7h bez trave od sedam katastrofa, pustaju travu bas za vikend a tri dana je bilo cisto kao da se to namerno radi ali nema veze upornost se isplatila

Imao sam par sahrana manjih ovaj sa slike crn ko ugalj, jutros isto bio ali su zaustavili vodu, sranja se desavaju uvek za vikend zato i netreba uzimati dozvolu. Jutros dok voda nije stala 7 deverika oko pola kile i tri dobra terpana, kad je voda pala ni potez




Leleee otkaci se

Mrkela

Danas u Satrincima na jezeru slab ulov. Samo jedan bandar na filet. Ja sam pecao na fider tu ni pipanja nisam imao, burazer na dubince ni tu nema pipanja i cale dva na filet i jedan na kedera. Ulov jako slabo. I kod jos par kolega koje sam obisao isto. Cuvara ni na vidiku.

mrcko

Juče na Dunavu, bezuspešno kupali bolonjeze od 3h do 6h. Pred sam mrak uhvatili petnaestak skobalja.

mladinaucnik

Nedelja, DTD kod Neoplante, 8h-12h, drezge dosta, trske jos vise, na plovak nemoguce, feeder kako kad. Pustali vodu
Riba 0 bodova, doduse nesto sam eksperimentisao (ili pogresno vreme za tako nesto ili eksperiment nije uspeo)
5-6 manjova redovnija, jedan kolega 2 stuke, drugi 2 mini deverikice na noklu od hleba (njega sam castio sa manjovima)

mknezevic

Juče jedan dolijao na Dunavu.






NikolaNS

Nedelja DTD kanal kod Rumenke, takmicenje. U subotu smo napravili branu dugacku 10ak metara ali je trava ipak uspela da prodje i da ometa pecanje. Takmicenje je pocelo u 9, u 10 je sudija svirao pauzu i premestanje 20 metara uzvodno, blize brani. Presli smo tamo, nahranio opet uzeo takmicarca osmicu i rezultat je tu. :smiley: Ne secam da je riba ikad tako lose radila, hrana VDE Gold pro i VDE Supercup, crvici na udici bez larvi i ostalog... Papuca je tu radi uporedjivanja, broj 45 :rolleyes: levu nisam uspeo da osvojim... :lol:







Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Teme sličnog naslova (10)