Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

IgorKi

Juce opet DTD na plovak na glistu i boltuski bez mirisa obojenu u zuto lepo radila babuska a bilo je i lepih bodorki

NikolaNS

Malo fiderisanja na Dunavu. :smiley: smiley031






Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Mika Alas

Malo varaličarenja jutros na Adi Ciganliji.

Ne upecasmo ništa, al zatekosmo mrcinu...





Veliki89

Skoknuo do kanala. Ubi maca od topole, strasno koliko je ima.
Zabacio dva fidera na amura, sa po 4zrna kukuruza + popup da izdigne. Poneo i direktas dok cejam da se zezam sa belom. Manjovi se opet pojavili ali su momacki, za peći.



js.bobrock

I ja bio na DTD prema Kucuri..
Riba  radila super. Baba dvadesetak, onako dlanare. Otkacilo mi se pet cini mi se,  pod nogama, neznam kako, udice valjda...
Bilo i pet sest deverika isto tako kao dlan, njih vracao odmah,  tri munjova, jedan bas veliki..
Kederi isto napadali u propadanju. Bice da sam konacno potrefio hranu

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


Ch.e.d.a.

Bio juce do dobrodola, stigao u 5 ujutru, vec bilo raje na jezeru. Pecao ispod prve vrbe od brane. Probao fider, jedan blize i jedan dalje, od samog jutra terpan na sve, i na podizac. odustao posle 2 sata od fidera i bacao zita i secerca blizuu na nekih 5-6m od obale, montirao vagler i igrao se ceo dan sa belom, crvenperka i bodorka ko saka i mislim deverike(posto nisam strucan da razlikujem od ostale bele) lepe do oko pola kile, naravno pustene. Kolege pored kampovali  3 dana, kazu slaba vajda. A trska i dalje trese toliko da sam par puta ustajao da vidim da me neko ne zeza.

obradovicsrdjan

Juče puno sitnog karaša u okolini Požarevca, svi oko 50gr, super za klinca. Veći nisu hteli na kukuruz, ali dođe po običaju jedno bucovče. Inače karaše najviže pecah na oblandu i oduševljen sam, em nabubri, em teže spada od hleba.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


goran.ugrenovic.

Srbobran, 10ak kg babuške većinom na glistu, vraćena.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока


Bobiska

Juce sam izasao malo na Dunav da probam novi stap i prevarim nedaj boze kojeg smudja na potezu malih voda. Voda u blagom porastu kao sto znamo, blago zamucena, jednom recju idealna. Nas troica ni pipanje. Da li su pre nas prosli elektricari ne znam ali voda je mrtva.

Trigga

Lepo prepodne u Backom Jarku na malom jezeru,riba je bila raspolozena za igru sa Prologic C.O.M. od 2lb,od mamaca  ribe su se sladile Cream kuglicama u velicini 14mm,izgleda da ih vole

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Saran=Mama

Mika Alas

Malo fiderisanja na Velikom Bačkom kanalu u Šebešfoku.
Voda još hladna. Malo bele i ništa više.


mrcko

Danas pred kišu otišao do Dunava. Uslovi za pecanji maltene nemogući (vetar, talasi, granje, sranje). Pokušao na fider i bolonjez, ali osim par belih i desetak pešovanera koji izgleda ne mare za promenu vremena, ništa vredno pomena.

js.bobrock

Ja bio na dtd. Vetar ubijao, a izgoreo od sunca ispod oblaka!?
Tesko bilo.. Ipak zeznuo petnaestak babuski manjih- kao dlan.. Jedna veca nesretna, zanimljivo, imala ogromne rane sa obe bocne strane tela, verovatno od stuke neke, pocele da zarastaju pa sam je pustio...

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


vradojicic

U subotu, Sava u okolini Sapca, pecanje na mamac (dzak) i plovak.
Do 9 ujutru vise od 50 riba, mahom nosara od 250 do 400gr, uz 4, 5 plotica od 400gr i 5, 6 skobalja po 300-400gr.
Pusteno skoro sve, ostavljeno 10 nosara komada za popodnevnu talandaru.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

mknezevic

U subotu pecao feederom iz čamca kod malog ratnog ostrva i na Dunavu blizu Pupinovog mosta. Ni udarac se nije desio. Visok vodostaj i dosta zamućena voda. Dunav gura krokodile, a i mace se kače na najlon samo tako. Dosta otežano pecanje i do juna mi se čini da se neće ništa promeniti na bolje...

Teme sličnog naslova (10)