Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

obradovicsrdjan

Prečešljana Kostolačka plaža i prekoputa plaže. Luxos, džig, rapala, gore, dole...i nista, ni udarac, mada he bilo promenljivo, cas sunce, cas oblaci uz vetrić. Ni na površini se ništa nije videlo.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


js.bobrock

Sad mi je lakse, i ja u Kucuri nula bodova. I pitao sam jos neke ljude , 7-8 ih je bilo, niko nista, jedan dedica imao jednu ribicu samo.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk


Grof1204

Izasao malo  oko 12h da iskoristim lepo vreme, nadmudrivalo se sa ploticama koje su dolazile sporadicno u principu lepo provedenih 4-5sati.
Maver signature 3,6m 90gr upisan.


Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

trissa

 Jezero Duboki Potok,Barajevo,pecali na feeder.Ništa specijalno za pohvalu.Voda mutnjikava,mala prozirnost treba će još neko vreme da se izbistri.Ujutru bilo površinskog leda kod brane.

alehandro

Topla Mlava, od pola dvanaest do pola pet. Nas trojica drugara na fider, nista. Elektrana nije ispustala toplu vodu i odma nista od ribe. Inace, voda ne izgleda lose, manja je nego sto bi trebalo u ovo doba godine. Varalicari isto nista.

Sent from my E2003 using Tapatalk


NikolaNS

Juce i danas isli camcem od Irmova prema Backom Petrovcu nadajuci se smudju. Do mraka ostali, medjutim ni traga ni glasa od pomenutog. Dosle samo 4 stukice koje su vracene. Inace jata kedera su se digla, bandar ih urnise pogotovo one kauglere od 3 cm. Prsti na sve strane pored onog pristanista za brodove prema Backom Petrovcu. :smiley:
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

trim

Malo pecali i malo se družili
Plovak ja zakon

Zmaj Strasni

Fiderisanje na Dunavu kod Apatina. Radi sitna deverika i plotica, ali ako se ubode mesto bude i pokilašica




Mrkela

Probao danas u Jarkovcima na jezeru da prevarim koju ribu na fider ali bez uspeha, vetar solidno duvao. Pecao kod brane sa kontra strane od sela. Kazu da je pre neki dan lepo radila bodorka na plovak.



vladimir022

Ja posle posla probao malo na fider od 4 do 6 nista ... Zebu noge , a i ladan vetar poliva

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

dragan2006

Fiderao par sati na Savi kod Obrenovca, javlja se sitna riba,mahom plotica.Dobio i skobalja,nosaru i crnooku, sve je sitno, max 250gr.Biće bolje, nadam se , uskoro!  smiley033

matori

Bio sam danas na Drini , mutna je nije za pecanje,ipak  na jednoj drinskoj otoci nađem malo bistrine i prevarim dva klena. Takmičarac 4m, plovčić 0.5g, dobio sam ih na običnu hlebnu mrvu a pre toga ignorisali pileću džigericu i glistu.

Ne sjakti sve što je od zlata žarom, ni sve lutalice nisu izgubljene.

bolenbgd

Lepo vreme danas na Savi,ali za susenje sunki.Sitna riba uglavnom,nema onih"pravih".





Dva vuka

Jedna drinsko-erotska fotka , samo za moju curu Marinu  smiley286 smiley287


U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

jamal

Da pozdravim prvo sve kolege vukove sa foruma.
Izvinite nisam bas aktivan na forumu a ni na vodi posto imam nekih zdravstvenih problema.Nadam se da cu biti bolje i cesce se javljati u narednom periodu.    :wink:
Eto danas sam izaso na kafu pa sreo neke prijatelje koji su me naterali da izadjem na vodu maltene silom iako vec danima ne pecam.Kao ajde izadji malo nema te uzeleli smo te se  pa reko ajde da im malo ugodim a i samom sebi i prosetam  malo do morave.
Ubedise (tesko zabu u vodu naterati)pa odoh kuci po opremu
Usput  kupih dva bajata hleba, izblednirao ih na brzinu , ubacih malo neke arome i dve tri sake fider hrane pa pravac na vodu.
Mesta sva zauzeta  pa sam bio primoran da pecam iz baste kafica u kom sam pio kafu a koji drzi  jedan od tih prijatelja koji me je bas ponajvise terao jutros da izadjem na vodu koji je isto ribolovac.
Krenem lagano sa pecanjem i na pocetku par udaraca bez realizacije .
Poceo sa 30 grama i sa stomakom od nekih par metara a kasnije smanjio tezinu hranilice na 20 gr ali povecao stomak na najlonu na nekih desetak petnaest metara.
Onda je zurka krenula i skoro svaki zabacaj lovio. Doso i ovaj prijatelj da me gleda i seo iza mene a vidim ga peca mu se dve ne vidi.A meni samo gust kad vidim drop back udarac da dignem stap i ostvarim kontakt sa ribom a vadjenje mi i nije bilo toliko bilo interesantno tako da sam skoro svaku ribu dao njemu da vadi.
U onom dobacivanju stapa su nam spale brdo riba po nasoj proceni minimum 20 komada ali uspeli smo da izvadimo nekih cetrdesetak komada.
Imali smo i publiku posto smo pecali na stepenicama u samom kaficu koja je aplaudirala pri svakom vadjenju ribe.   :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:
Hvatao se sitan skobalj uglavnom porcijas od nekih 300 do 400 gr.
Tu su bile i neke neverne tome kojima sam bas pokazao da je skoro nemoguce bilo uloviti  utegnutim najlonom.Iole utegnut najlon je odvracao ribu od mamca.
Malo se iscudjivali a neki su i probali i videli na delu kako se to radi!
Pcealo se na crvice,koricu hleba ali se kasnije pola pufi pirinca u prirodnoj boji pokazao kao najbolji mamac.
Pecao sa garbo esencial method od 3,3 , do 60 gr sa kojim je bilo uzivanje pecati i ovako male ribe.
Inace taj moj prijatelj iako zakleti plovkaros se toliko zaljubio u garbolino da nije prestao da govori ..Uh kako je dobar uh kako je dobar..mozda dobijemo jos jednog fiderasa..   :lol: :lol:
Sve u svemu  lepo sam  proveo danasnji  dan na vodi.  :ok: smiley033


Natural Born Fisherman
The Chinese say that every day spent fishing is another added on to your life

Teme sličnog naslova (10)