Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

Eukaliptus i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

VladimirR

Posto sam zaboravio komplet torbu sa varalicama i ostalim potrepstinama kod kuce, svratim u radnju i uzmem kesicu sedtwistera 10tak olovnih glava i kesicu kopci i izadjem sinoc od 18h do 20h. Imao 6 smudjeva od 400 do 500gr i dva kamenjara. Igranka bez prestanka. Sava, ponovo u opadanju.



Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

mihabg

Juce bili na Savi popodne i usli u noc. Sava lepo zamutila, brije..
Nahranili lepo, a ni jedno pipanje nismo imali.
Tamo gde je prosle nedelje 60 drzalo, sa 120 i 130 smo pecali. Jos smo morali da pridjemo malo.
Pored sarandzije 2 ekipe na hranjenim mestima ista prica, ni pipanje .
Usli smo posle skroz uz obalu, ista prica..
Prosao sam  Deeperom nakon par sati iznad dve pozicije  , a ribe koliko hoces, ali preko  3 m iznad hranilista i uz samu povrsinu ispod metar.
Ma nije htela ni da pomisli da sidje, a probali smo svasta .
Zivo me zanimalo da li bi plovak nesto promenio...
Sve mi je izgledalo ok na vodi, jedino je pritisak bio dosta visok i rastao je dok se nismo pokupili.



Srki

Juce sa Zgodnijem28 na Paljuvima se napecli sitne bele i babuskica na fider. Nista krupnije nije htelo. Naravno sve vraceno(nismo ni cuvarke kvasili)

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока


sona

Pomislio da sam završio za ovu sezonu, ali ekipa isplanirala Srbobran, a tamo takmicenje pa presli preko. Radio sitan melez, jedno 35 kom mamak tri crvica, predvez 25cm.  smiley033

DOXAT

Juče Južna Morava, Stevanac, uzvodno od Stalaća. Mala voda i nikada je bistriju nisam video, kao u filmovima, kompletno dno se vidi svuda... sve se vidi, sem ribe. Nigde ni jedne jedine, ni mlade ni stare - ništa... a ništa nije ni pipnula, ni na fidere, ni varalice... povukla se negde riba.


Sent from my S60 using Tapatalk


Batica

Upisana Mamba.
3kg, jos jedan dobar spao, uzeo pod sam camac. Vetar najveci problem.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka


NikolaNS

Danas na Dunavu na fider pretezno plotica i to lepi komadi, oko 400 grama. Bilo je i par deverika i crnookih bez ijednog pesa. Izludilo me je to sto riba izbacuje na povrsini a nisam znao kako da je spustim na hranu dole. :question: :help: :smiley:
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Veliki89

Danas na kanalu dtd, u uvali preko puta Biga 0 bodova na fider. Hrana, mamci ma sve bilo u fullu medjutim ni pipanje. 2h bio na vodi i odustao. Izgleda da je riba izasla u dunav sa ovim opadanjem. Mislim da je taj deo kanala gotov za ovu sezonu sto se bele tice.

robertnfv

Bio sam i ja na kanalu kod neoplante juce i par manjova,jedna kesega i par bandara. Jako lose. Mnogo ljudi pecalo stuku,kanal se sarenio od plovaka. Sa moje desne strane njih trojica sa preko 15 stapova. Sa leve strane dvojica.. izgleda samo stuka radi. Jedan na varalicu upecao za pola sata dve lepe stukuce.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


mrcko

Sava-Bgd. Veceras i preksinoc, za oko sest sati voznje bolonjezom, oko 8kg. mesane bele ribe. Voda opada pomalo, a raduje sto se bela hvata na jos uvek tipicnim letnjim pozicijama.

Milan Veličković

Juče bio do Save, kasnio sam pa jedva nađoh mesto. Dosta kolega juri štuku.
Nekako sam se smestio među balerine  :cheesy: da pecam malo feederom. Da nisam poneo malo dobre šljivovice ni tu ne bih pecao...
Evo kako je bilo...

Trigga

Juce proveo dan na Tisi(26km),osim sitne deverike koja je pecala bas daleko(40-45m) nije bilo dogadjanja vrednih pomena

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Saran=Mama

VladimirR

izašao sinoć na Savu od 21:30h do 23:30, ni čvrk. Sava u opadanju.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Zoran

Bili od subote, kolega od nedelje, na Tisi pa sve do jutros. I lepo smo pecali. Radila je i krupna deverika, ne baš kao leti, ali ni mnogo slabije. Šaran takođe, kolega je izfiderisao 3 komada od 1-5-2 kg, ja samo dva pionira, ali mi je na parabolik došao jedan od skoro 3 kg, plus par malih koji su vraćeni  da nas se sete dogodine. Sve u svemu, lepa voda, lepo vreme (uz ''malo'' vetrića  :smiley: ) i lep ulov  :smiley:

Trigga

Jutros od 4,30h do 10,00h bio u Srbobranu,vetar i hladnoca nemilosrdni bez obzira na ful termo oklop,riba takodje nemilosrdna,10 babuski(lepe krupne) i 2 brkata,jedan pusten da nas veseli kada naraste a jedan u meri za talandaru...
Hrana 100 catch za sarana sa dodatkom zemlje 1:1,pipavo uzimala riba skroz,udica 14,predvez 0,12

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Saran=Mama

Teme sličnog naslova (10)