Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

vladimir022

Samo podizaci na borkovcu ako hoces nesto drugo da upecas Ja pre neki dan reko da probam na crvice nisam od proletos.. strasno ceo ponton sam poplocao reganima.. puffi, pirinac, stiropor daju bodorke i po koju deveriku ili plovak na pola ili dve trecine dubine

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk


Trigga

Glozan prepodne,6 poteza,riba raspolozena za bananu danas a manje za M1,nesto su svi tanko pecali

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Saran=Mama

DOXAT

Probao na kanalu DTD... Isključivo cverglan u ogromnim količinama, na sve mamce pa i na pop-up

Sent from my S60 using Tapatalk


milan ns

Ja sam juče bio ispod novog mosta na DTD-u u Novom Sadu po onoj kiši Terpan je konstantno radio ali sam onda pobacao oko dve kile himalajske soli u grumenovima i posle oko pola sata počela je bela da se javlja i bilo je i lepih komada.Dali je ta so delovala neznam jel se opet posle te serije belih vratio terpan
Danas pre podne probavao bucova kod Čereviča na špornama ali nije bio raspoložen za varke i onda bežanija pre kiše
Pecanje mi je opsesija.

Deniss

3 dana na Drini proveo, od Janje do Loznice . Vreme me nije poslužilo ama bas nikako. Mutna, visok vodostaj. Od plovkarenja još prvog dana odustao, pecao uglavnom na feeder gde mirnija malo voda. Drina uzvodno od Ljubovije djeluje dosta privlačnije za pecanje, barem iz auta izgleda tako. Sledece godine definitivno moram da posjetim i taj kraj.

DOXAT

Bitno je da ga ima...

Sent from my S60 using Tapatalk


marina1983

Sitnog je uvek bilo, kako soma tako i šarana samo oni srednji i krupni uvek u zemlju propadnu  .




Spojene poruke: 09 Jul 2018, 21:48:09

Što ih tako slabo hranite , kod mene pucaju od zdravlja  :cheesy:



lider

Radi radi,  Dunav, kiša i vetar,  u propadanju samo lagano i  što veći tvister. Kod nas kažu na vožnju, baciš, zategneš, voda lagano nosi, udarci po mojoj proceni metar  iznad dna.



Goachild

Био сам ових дана у "локалу".
Солидно ради бела риба, али ситнији примерци до 500 грама.
Јуче сам тестирао купљену Валтер Тамаш рејсер храну и добио два шарана на фидер.
Локација: Дунав

obradmiki

Danas na Tisi,hrana Maxi bait cokolada i feeder,mamac glista i secerac


Mrkela

Danas odlucio da odem do Jarkovackog jezera, i imao sta da vidim, mrtve ribe koliko hoces uglavnom sam vidjao babuske preko 500gr. Uz obalu smrdi tako da je pecanje malo neprijatno.
Sto se tice pecanja jako lose, manic radi na crva, glistu, stiropor, i osim njega upecao i par malih bandara i to je to. Bilo je solidno pecarosa, a i kampera od kojih mi jedan rece da je imao sarana i babusku i da je zadovoljan pecanjem. Toliko od danas.

Trigga

Predivan dan juce na Crnom Viru uz fenomenalnu riblju corbu i obilje ribe raznih velicina,pozicija 11,riba bila raspolozena za    krem bananicu...





Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Saran=Mama

robertnfv

Kanal dtd kod neoplante. Manjova koliko hoces. Bukvalno i zaboravio kada sam upecao nesto osim njega. Probaovao crva,glistu,kukuruz secerac,stiropor .. na sve je dolazio.. a hrana koju sam bacio da bi privukao belu sve manici pojeli.. bili puni hrane kada sam ih vadio..









Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

mknezevic

U subotu lep dan na Dunavu, radila bela riba. Oko 2,5 kile










misablejd

Bili juče na Toploj Mlavi, blizu ušća u Dunav. Od ulova skoro ništa, nekoliko malih belih. pecali na bolonjeze, na svim daljinama i uz prilično primame ali džabe. Od mamaca crrvi,glista,šećerac i hleb. Bacili i po 2 dubinca za šarana i tu ništa. Čak ni peševi. Inače Mlava je mutna,ima neku bolesno žutu boju,ne znam od čega pošto je u Petrovcu bistra. I još jedna informacija ako neko planira da ide, parkirali su na samo ušće onu skalameriju sa pumpama za odmuljivanje tako da je celo ušće zatvoreno.Navodno planiraju da čiste celo korito Mlave.

Teme sličnog naslova (10)