Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

djmisha77

Posle dugo vremena odem u Kucuru...

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

milan ns

Danas sam sa kumom sa čamcem obilazio teren oko Čerevićke skele.Vijali belu i smudja.Od pet pozicija koje smo probali samo je jedno davalo ribu i to uglavnom sve šljivari i tek poneka krupatica,protfiš škobalj.Na voblera se prevario jedan Bucov od oko kilu ipo koji je pušten kao i sve druge ribe.Tri puta pokisli i na kraju izgoreli i otišli kući veseli

Poslato sa SLA-L22 uz pomoć Tapatoka

Pecanje mi je opsesija.

Celavi_Ludak

Pozdrav drugari, evo da se i ja upisem :)

Bio u nedelju na Medjesu/Satrinci , rezultat suma sumarum nikakav. Pecao na fider, hranio dve linije sa razlicitom primamom, jednu liniju na oko 15-20m  drugu na 30-40 metara, mamac crv, glista, secerac, zito, stiropor(jagoda, tuti fruti, anis), kombinacija secerac crv, crv glista, i bas nista. Ni jedan udarac.
Uz obalu na klizeci plovak odmah iza trave sa skromnim hranjenjem zitom i kukuruzom po malo u cescim intervalima crvenperka velicine dlana kao korov, na svaki zabacaj i po neki bandarcic.

Vetar blag, bilo malo kise... sve u svemu jako lose.

Ako je neko imao bolji rezultat neka javi, da znam da li je do mene ili do jezera :D

P.S. Slike obecavam za sledeci put

NikolaNS

Malo do Dunava u Futog svratio, par kedera, krupatica, sljivara, krkusa, peseva i to je. Sitno uglavnom.  :ok:
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

dragan2006

Taman se naštelovao kako treba i otera me grmljavina oko 14h...








ibanezi

Pošto grabljivica više ne živi u Savi, izašao sa fiderom na peša :rolleyes:. Od dosadne balavure nisam mogao selektovati nijednog peša. :lol:Uhvatio jedno 50ak komada, od kojih su neke baš 'nako lepe, dobro jače od šake. Jbg, bar zanimljivo kad trza. 2crvića na 14ici, primama "Gica mix", m'sim Raduškov miks kojim 'rani svoje gice koji sam obogatio sa malo starog 'leba što osto ovih dana, crvićima za 50dindži, i autentičnim i autohtonim suvim peskom sa Save, jerbo nisam ocedio 'lebac, pa kad sam sve smamuljo ispalo premalo suve 'rane na mokar 'lebac. :lol: :bye:

БУЏА БАБУШКА

А ја мислио смуђ  :lol: Ја више не знам шта да радим са ситном белом на фидер на Дунаву....како да је селектујем....крупније партикле.....једино да стављам још целе кромпире у примаму  :lol:




Spojene poruke: 19 Maj 2018, 06:23:52

Тј. да селектујем крупну  :lol:

Spojene poruke: 19 Maj 2018, 06:24:50

Човече, колико нејасноћа....бандар је дошао на кедера  :rolleyes:
Поздрав за Сркија :)

sona

Danas DTD plato kod z. Mosta slabo samo manjov i po koja bodorka. Mamak glista, crv, secerac, predvezi razni. Bodorka na plovak, manjov na fider.

Mika Alas

Drugar bio u petak na Bosutu. On i ortak za prepodne 12,5 kg babuške.
Bio čuvar, pokazali mu dozvolu i usput popričali s njim. Inače, dok su pecali, čuvari su blizu njih izvadili mrežu. Tog dana su povadili nekoliko mreža na tom potezu.
Nadam se da to nije bila samo pokazna akcija, da nam zamažu oči.


Sent from my iPad using Tapatalk

DOXAT

Juce kod z.Mosta...DTD...inace moja prva poseta kanalu... samo jedna polovna deverika - pustena...


Danas Dunav Beočin... Ne pipa nista... ali još ne gubim nadu

Sent from my S60 using Tapatalk


IgorKi

Danas DTD par sitnih babuski.Mamci crv,glista.secerac,katisi jako slabo kad se ni jedan cverglan nije javio.

NikolaNS

Juce i danas na Dunavu U Futogu zadovoljavajuce!  :ok: Juce na bolonjez dvadesetak sitnih krupatica, danas oko 50 krupatica i sljivarcica velicine pola sake na fider rasturali...Na kraju 6 dobrih komada za poneti. Inace sam za ova dva dana imao 3 sabljara od 40 cm... Sve ribe su vracene osim ovih 6 komada. Imao sam i jedan dobar udarac na filet ali ga je brzo ostavio...




Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

robertnfv

Ja sam pecao kod nudisticke plaze, lepo sam se napecao juce na feeder. Na tom mestu se voda vrti u krug i ima solidno dubine. Svaki zabacaj odma trzaj. Bas je bilo zanimljivo pecanje. Dunav naglo raste pa valjda zato i ide tako.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


Mads87

Lepo sam se jutros napecao na jednoj barici tu pored grada.Za nekih sat i po pecanja 6 7 babuski od 300 do 500 grama par krupnih bodorki i jedan grga koji je zalutao.Sve na crvica doslo a icicu ujutru opet samo ako Bog da da nesto bude slikacu pa cu okaciti

ibanezi

Al sam sreće 'urate. :lol: Pre 2 nedelje lovio smuđa, ulovim kapitalnog bucova, juče mrenu, danas lovio štuku, opiči somče. 'Oću l' dobiti čestitu ribicu koja nije u lovostaju?

Teme sličnog naslova (10)