Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

baracuda i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

miroslav87


sona

Jutros Dunav ni da pipne par sitnih belih i nista kao u bunaru :sad:
Probano sa crvic, glista, kukuruz,stiropor smiley033

Ocigledno da ne znam da pecam :huh:

Veliki89

Nakon 2god konacno se prihvatio bolonjeza  :smiley: zadovoljan, 15tak komada, svi plivaju, Dunav. Potrazite sljivare na pesku, glini




mknezevic

Evo mene takodje na Dunavu. Sem peseva nista...Ali je bar lep dan...



I kod mene se sljivar javio tek oko 16h. Do tada nista, samo pesevi... Na kraju bilans 5 - 6 komada sljivarcica i bezbroj napasti koju sam ostavio na suncanju.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока


NikolaNS

U Subotu kod Neoplante na DTD, melez i sitna bela prosarano sa manjovom. Na dva zrna kukuruza kidanje 0.14 predveza, verovatno sarance. Uvece na Dunavu sljivar, krupatica i keder, sitno uglavnom. Danas u Kucuri oko 4 kg babuske, totalno sam omanuo al' nema veze...Uvece probao na Dunavu varalicom medjutim nista.  :smiley:
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

sima71

Bio odjutros na Jarcini 10 babuski 4,8kg sve na kukuruz plus jedan crvic.Inace babuska je u mrestu,trese trska samo zveci.

sona

Jutros na DTD nista osim sitnog manjova i to jedno 30 kom i jedna bela od 10 cm .Mamac glicta ,crvic,kukuruz raznih aroma al nece pa nece.Pecano fiderom duzina predveza od 100cm pa do 20 cm i nije vredelo nista.  smiley033
Manjovi oko nas.....

ibanezi

Ja bio juče predveče oko 19, pa do 22 h na Savi. Fider na crvića. 1 jedini peš, 2 dobre krupatice, par šljivarčića i 3 šarančeta ispod mere. Oko 300 gr po komadu. Dobar znak za budućnost. Naravno, pušteno po skidanju sa udice.

dragan2006

Danas sam predstavio Milančetove Master hranilice nekim tamo babajama...+





I naravno, opet u prekršaju... :rolleyes:






sima71

I jutros ponovo kanal Jarcina ,palo 17 babuski ,kukuruz i zito sa kominacijom crva.pored babuski regan me ubi sta god da stavim na udicu.

Spojene poruke: 26 April 2018, 13:31:20

i jutros 8 babuski , i to lepih,a regan me razbi nema sta ne uzima.

sona


Danas DTD nize od zeleznickog mosta ni da pipne  :sad: iskljucivo manjov na sve mamke i na svaku duzinu predveza.Madjutm riba je aktivna al nece da jede ? iskocilo iz vode par meleza i to lepih valjda se omrestili pa se raduju  :lol:
Tako da danas 0 poena 15 manjova
smiley033

za.iggy

Slika od pre par dana sa pecanja, neverovatan osećaj u pauzi, a ispalo kao sa razglednice



orka

Ispis..Vraćen da se izmresti i poraste.. :ok:



sona

Svaka čast.
Danas isao u Zabalj vetar duvao non stop kao na Pacifiku. Radio sitan Melez na crvica i Boltusku jedno 2 kg, klasican fider sistem sa kratkim predvezom.  smiley033


NikolaNS

Malopre na Dunavu par krupatica gomila peseva i 1 J**ENI MANJOV... Ne mogu da verujem da se i u Dunavu pojavio...
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Teme sličnog naslova (10)