Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

dukisha i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

NikolaNS

Danas takođe DTD, rezultat 2 pesa. Što se tice predveza i sistema sve sam probao ali bas nista... Prošle godine sam u ovo vreme lepo pecao belu ribu.
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

bolenbgd

Na Savi danas jak vetar ometao pecanje,ali bilo je nesto ulova,narocito predvece.Preko dana poneki skobalj,a kasnije sljivari i krupatice.







trim

Taman kad je škobalj legao na primamu glupa mladičetina nekih 5-6 minuta preoravala je čitav zimovnik trebalo je 2 sata poslije toga da mi potone plovak



Spojene poruke: 25 Februar 2018, 17:08:43

Izdržao do 10,30 i onda pobjegao od ledenog vjetra.

Plovak ja zakon

VladimirR

Bio sam u subotu predvece, posle svakog drugog-treceg zabacaja, skidao sal led sa sprovodnika i tako jedno dva sta dok nisam i ja zaledio.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

Milan berkut


ibanezi

Smrzavao se oko 2sata na jakom vetru. Riba je slabo radila, svega 4 plotice. Ali što rekao Laki, pecati se mora.




Zmaj Strasni

5 dana nakon Milana eto i mene da oprobam srecu na prvom izlasku ove godine. Vetar je razbijao na mahove, ali nesto se iscackalo:








Sve plivaju i dalje

Mrkela

Danas i ja prvi put zabacih ove godine, mesto Stari Slankamen rukavac, bez uspeha, nije bilo ni trzaja.

Trigga

Backi Jarak prepodne,iscackah nekako upis i kuci na rucak

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Saran=Mama

vladimir022

Dan prelep, voda smetlistee
Borkovacko jezero, neki mulj se odigao sa dna plus razne flase, kantice, granje ..
Ni jedan jedini pec...







Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

cure46

Danas sa kumom bio na Savi iza gradilista druge trake  kod obilaznice. Sava nadosla veoma je brza i nosi drvlje.Imao 1 pesha i 1 solidnu deveriku,  prevarila se jadna , pa sam je morao vratiti, kad nije povela drustvo .

NikolaNS

Juce na DTD kanalu se riba javljala bukvalno na svaki zabacaj i to nakon 10 sekundi...Gomila, gomila minijaturne deverike al' naidje i po koja krupna bodorka i krupatica. Pravo uzivanje u odnosu na prekjuce kad sam imao svega 10 riba. Predvez oko 80 cm, 1 crvic mora biti nanizan jer ga isisaju ko iz sale. Glistu nisam ni probao jer je nisam imao. Primama VDE Gold pro + zemlja 2:1. Pecao na fider. smiley033
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

mihabg

Juce bili u Zmajevu ...." x+y= 0 "... Jedna deverika i par mrljanja po stapu (deva verovatno).
O saranu se samo pricalo na jezeru.

Grof1204

Bese i ja posetio Okno, takodje resavao neke nepoznate citav dan, saran miruje, dok cvergi  samo bije u bas hladnoj vodi, urnisao me od 8-12, probao sve, ne bi li ga izbegao...naslucujem odlicnu aktivnost za koji dan kada temperatura vode poraste za "par" stepeni. :sad:
Imao srece u nesreci pa dosle dobre kolege sarandzije i pocese spodirati na sve strane, i eto cvergija kod njih u gostima...
Od ostale ribe, samo jedna babuska neposredno pred polazak.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

ibanezi

Bio na Bogazu tek da mi ne propadne dan. Vegler na bolonjezu od 4m. :cheesy: Radila sitna crvenperka. Selektivni izlov jer sam 20ak pustio a dve najsitnije poneo ćerkinoj mački.






Teme sličnog naslova (10)