Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

rogorez, niki64 i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

bojanljube

Evo jos par slicica sa Dragancetove i moje Moravske avanture. Lepo pecanje koje je vetar pokusavao da prekine i mnogo ranije i otera nas kod Rodje u kafanu pre vremena.








Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока

Bolje i los dan na pecanju, nego dobar na poslu.

NSBucov

Subota popodne kod Irmova. Do sumraka sam kupao silikonce ali bez uspeha. Moguće da sam prekinuo prerano - pre samog sumraka. Vrlo slaba poseta - samo jedna kola od mosta prema NS, a uzvodno nijedna.
Kakva je bila poseta, takav i rezultat - nikakav.
Bucov Bolen Asp

dragan2006

Spemio se sinoć, hranu zamešao,naoštrio se za Savu...



Jutos me budi alarm u 6, gledam kroz prozor a vetar baš divlja!Vratim se na još par sati u krevet, kasnije se nešto zablenuo i oko 12 pogledam kroz prozor a vetra nigde, brzinsko pakovanje i beg na reku :takoje:
Pecao od 13-16 onako baš lepo,opušteno,bez čuvarke, za svoju dušu,sam...javlja se nosara i po neka sitna crnooka,samo spuštao Hit od 80 gr. sa splava, dalje nisam ni pomišljao jer je voda prilično brza tu i blago zamućena.
Tih 3 sata na Savi mi napunilo baterije za naredne dane, prelepo popodne :ok:




Trigga

Prelep dan na Crnom Viru,doduse bez udarca ali napunio baterije

Послато са SM-G901F уз помоћ Тапатока

Saran=Mama

БУЏА БАБУШКА

Na Jugovu kod Smedereva 5 belih na fider. Nije kao pre 20ak dana, ali ispalo je lepo popodne. Na slici su daiwa short feeder i Mile Bucov u akciji

Послато са SM-A300F уз помоћ Тапатока

Поздрав за Сркија :)

Ad fines

Juce Grof i ja poranili na jednu novu lokaciju osacovanu prosle godine. Cenili smo da bi po visokom vodostaju mogla da bude izdasna.  Prizor koji smo zatekli, lepo izbacivanje ribe, kada smo jos po mraku stigli ulivao je nadu da nas instikt nije prevario.

Majstor je pecao lepo sve do podneva, a ja sam se smucao okolo i igrao se Deeper-om i sondirajuci druge pozicije, a kasnije ga snimao i ometao da ulov bude bolji. Riba je radila na jednog crva, dugacak predvez i malecku udicu. Sitna plotica do 400g i po neka deverika su dominirale.  Kada je pocela da se javlja krkusica odlucili smo da je dosta i da iskoristimo preostalo vreme do mraka da obidjemo jos neke nove pozicije pri povratku kuci. Vreme je bilo prelepo i tek sada vidim koliko je dobro sto smo juce otisli a ne danas.






vladimir022

Sta da kazem sramota hahaha. Vidim maglustina, ma reko odo na pecanje pa makar padale i sekire
Dodjem na jezero vidim stoje grana i lemenka od piva na sred jezera, okrenem se i odem... Jezero ZALEDJENO hahahaha, a ja dosao sa punom ratnom opremon , a bas neki dan bio, ni L od leda nije bilo

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk


djmisha77

Srbobran, gledao,ucio i zajebavo Razrednog. A riba, ma daaaj....

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

trim

Divan dan i divna voda,bilo nešto i ulova ali najvažnije je da su baterije napunjene

Plovak ja zakon

ibanezi

 Izašo pred kuću da fiderišem Radila bela dobro. Nisu ekstra komadi, mada ima i lepih, ali biće za dobru talandaru za mene Raduška i Zlaju. Ostala mi gajba jelena od slave neki dan, a treba vratiti ambalažu, pa taman.





БУЏА БАБУШКА

Juce izasao 6. put od pocetka godine. Dunav naravno i prvi put bez desavanja na fider. Mesto koje je krajem novembra davalo krupnu boderku i sljivara. Jedan jedini silovit udarac na jednog crvica sa podizacem i nakon toga nista. Vetar ubio

Послато са SM-A300F уз помоћ Тапатока

Поздрав за Сркија :)

Vale


ibanezi

 Danas su radile krupnije.





milan ns

Danas moj kum u ja skoknuli do Srbobrana.On na plovak a ja na fider.Od 8 do10 sati niti je plovak zaronio niti se moj vrh pomerio a smrzli se  baš lepo

Послато са GT-I9060I уз помоћ Тапатока

Pecanje mi je opsesija.

trim

Voda blago zamućena,riba slabo radi ali izbunaralo se par ribica.




Spojene poruke: 05 Februar 2018, 16:04:24

Danas voda malo bistrija i duplo bolji rezultat

Plovak ja zakon

Teme sličnog naslova (10)