Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

marina1983


orka

Lepe deve Sale.. :thumbup:   Ja danas na Tisi kao da sam zabacivao u bunar..Za ceo dan 3 glavoča..Čak ni on nije hteo.. :rolleyes: 

Jedino vredno pomena je štuka od oko 3,5kg koju je uhvatio drugar na velikog haublera..

Zoran

I ja bio na Tisi četvrtak i petak. I, kao što reče čovek, Tisa nosi kao luda. 70 i 80 gr ne drži dno. Nisam je video tako brzu o ova doba godine. Uglavnom, ulov je bio nikakav ... na fider dve lepe deverike, dva peša i dva ona žuta grgeča  :lol:

БУЏА БАБУШКА

У петак, Дунав код Југова од 15 и 30 до 16 . . . резултат: две баш лепе бодерке и два баш гадна кидања (у кршу  :rolleyes:) и наравно пешеви на стероидима. Фидер наравно, без подизача нема пецања, али је и тад пеш кидисао, али нешто мање. Ја задовољан, било леп дан  :cheesy:
Поздрав за Сркија :)

mihabg

Jutros od 7:30-12:30... jedva sam nesto izbunario. Dok sam je nasao di se krece izvalio sam lakat.  Morao sam  100 i 120g hrandze da bacam , a nisam  bio tesko upakovan . Falio mi jaci stap danas , mucio sam pribor bas.
Bela je malo dalje nego obicno , Dunav lagano zamucen. 
Varalicarci nista jutros. Sinoc su imali po neko kljucanje...

Drill Junkie

Jutros DTD Rumenka, od 06:30 do 10h
Predivno jutro na vodi

Rezultat: gloca, gloca , penkalo ... Bilo 10-ak stukica oko 600-700g i jedan bass-ic .. u svakom slucaju zanimljivo







First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

Trigga

Prepodne u Srbobranu jos bolje nego nego prosle nedelje,melezi nikad krupniji,sarancica 10ak komada sve i jedan ispod mere,predivno ali predivno(moram jednu kampanjicu napraviti u Srbobranu da vidim dali ima krupnijeg sarana...





Saran=Mama

no names

Malo po malo navadiću se na ovo varaličarenje...ali gloce samo hvatam i u opšte se ne sekiram  :lol: SG Canibal shed sfc 2 kom i jedna na SG Canibal FT. 
C&R ( lokaciju namerno preskačem...zbog onih drugih što čitaju)






Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Milan berkut

Danas sasvim he he he . . . Opet lagano se naspavah, lagano s' Sosom kaficu srknuh jutarnju . . . skupih prnje i na kanal. Sinovac i drugar već pecaju uveliko uzvodno od mosta, druga dvojica u Srbobranu . . . a ja bez ideje kud da se denem :)
Ajd' kažem, da se provozam duž kanala . . . i krenuh nizvodno od mosta . . . nikud zakasnio, već je ionako kasno :)
I samo što se dokotrljah na ''širinu'' imado' šta i da vidim . . . tragova lopovskih na vodi kol'ko neću da gledam! . . . al' tamo prema suženju opazih da se neka ribica okupa na površini . . . ih ima i ''preživelih'' pomislih, kad se ponovo okupa malo bliže meni . . . u sekundi shvatih - babuška :)
Eeejj, pa ja obigrao ceo DTD 20km oko Kucure, tražio krupnu deveriku ali ni jednu babušku ne upecah . . . a vidi ti Nju, tu mi se kupa na par stotina metara od kuće oj oj oojjj
I nije to ni loše na kraju ispalo :) . . . plivaju sve osim ovih pet na koje je Sosa udarila telefonski veto he he he . . .










БУЏА БАБУШКА

Ухватио сат и по два данас поподне на Дунаву код веслачког на фидер. Резултат: 2 балаве, 2 деверике, 2 бодерке и један шљивар . . . . све лепи комади. Ја задовољан + од пеша ни трага ни гласа  :rolleyes:
Поздрав за Сркија :)

marina1983

No names, kad ti vidim tu sajlicu i kopču na istoj iz aviona znam da si početnik  :cheesy:
Samo tepaj ako je do zanimacije  smiley033


Evo i Dunava od 11 do sumraka .U večernjim satima je mnoooogo bolje uzimala nego u toku dana , prosto za ne poverovati usput ga i upipavila i po neki špee se tu izrodio a nije ga bilo uopšte, ma da nije puno smarao (par komada) Deva od pre neki dan ni u snovima .
Stavljam Kojotovu čuvarku(sliku svoje nemam )  jel je i moja bukvalno , ali bukvalno ista kako u količini tako i u veličini  :cheesy: smiley033

Grof1204

Sava u porastu,ja sta cu kako cu ajd' na Drinu, i to poznati plovkaroski teren u Uzovnici( prvi put sam tamo bio u zivotu)...dolazim,a tamo jedan cicica lokalni radi bolonjezom, posmatrao malo pa ga priupitah, da li mu nece smetati da zabacim ja moju dubinku, sa strane on kaze: ,Ma bacaj sta hoces danas nista nece da jede'...
Dok sam se raspakivao i sklapao fider, dodje do mene prilicno zaintrigiran sa hiljadu i jednim pitanjem pa kakve kakve su ti to korpice i tanki stapovi,( kad je cuo za 0,18mm najlon umalo da se slogira, covek u cudu s punim pravom hehe)
Naravno dok sam cekao prvo i jedino ripce danasnje,pravio mi je drustvo i naslusao sam se sit prica kako se iskusno devastira skobalj, mrena i mladica... ipak sva sreca te je ova lepotica dosla bas par minita kad je on otisao, inace mi sigurno ne bi oprostio sto sam je vratio nazad u prirodno okruzenje..


Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

NikolaNS

DTD kod Irmova nenormalno visok i nenormalno brz protok vode... 3 stuke na jedva.  :smiley:
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

dekula83

U nedelju bio u Lukacu na Kolubari kod plavog mosta,vodostaj ej nizak,posto je ovo zimovnik poceo je da se javlja sitan skobalj ispod mere i svi ga vracaju,samo kod preliva je radio krupniji i tu je koncetracija ribolovaca veca.Kod preliva su mesta zauzeta vec oko pola 5 ujutro a zimi se tu mesta zauzimaju vikendom vec oko 12 predhodnu noc jer na oko 150 metara obale bude nekad i po 100-tinak ribolovaca.Juce kontrole nije bilo ali je zimi kontrola i dva puta u toku dana tako da su lokalci vec sa prvim kaznama ispod mere skobalja od 6000 dinara po glavi naucili da i ako nisu sigurni dal je u meri vracaju ga,ili sto bi se narodski reklo ne j...u iznenadjenje.

nera

U nedelju Dunav 
Voda  malo zamucena  blag povetarac oblacno
Panjevi  ali ni piip






Teme sličnog naslova (10)