Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

zakac

Danas po prelepom vremenu, bili na pecanju, Tamiš, Baranda i kvartet sportskih ribolovaca. Pao samo jedan smuđ, i ništa više, a upecao ga nabedjeni majstor sportskog ribolova, Mića.  :cheesy: Evo i nekoliko slika...

http://s12.postimg.cc/ltmmoxd65/1602201411457.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/4745/hskw.jpg




mouseattacker

 Danas sam bio do Tise, 43. km, radila bela na fider u cugovima na nekih 15m od obale. Hrana Maros mix sa 50% teske zemlje, mamci crknuti crvi koji uzasno smrde u kombinaciji sa zivim crvom i glistom.

macan


zoran29

Bio danas na Zapadnoj Moravi kod Kruševca, pecaroša koliko hoćeš, svi pecaju skobalja, u proseku 5-10 komada,težine 500-1000 gr.Nazalost kao i uvek puno onih koji na grebanje izvade i mnogo više,ribolovacka služba obilazi ali ih ne može provaliti nikako, jedino upozoravaju da je 10 komada maksimum.

Послато са GT-S7582 уз помоћ Тапатока


aleksandar1983

Danas na Kolubari jedno veliko NISTA

max_1512

Juce Sava, Progarski zimovnik
radila sitna bela

Pera kojot

Koliko sam video, a bio sam od 11h do 15h, niko sem coveka koji je pecao iz camca nije imao cime da se pohvali. A pogotovo oni sto su pobacali balerine>:(...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2


ogmandino

Becmen BB1 opet i juce od 11h- 16h babuska 20-tak kom 200-300g. Radio je i sitan saran. Kombinacija glista crv je bila  :ok: BB2 se puni sa vodom.

Nemanja85

Na Bovanskoj jezeru je pocela riba da radi. Bodorka se bas dobro javlja, uleti po koji karas i po koja deverika. Inace jezero se polako puni, riba se javlja blize Truberevcu u skroz plitkoj vodi. radi i na crva i na glistu i naravno i na kombinaciju.

bAKARA

Danas sa drugarima bio prvo u Sefkerinu, malo probali na dubinjaka, nista, ja uvatio na plovak dva mala bandara, vraceni i jedan i drugi. Posle otisli do Karasa, tamo nista, izgubili usput mamce, pa pecali na hleb i na kukuruz, bilo je dosta pecarosa.. Posle toga se malo provozali kroz Barandu, Opovo, pa odatle na Dunav otisli, bacali varalicu, nista, dunav nosi dosta granja i krsa.. Sve u svemu sjajan dan, bas smo uzivali :)

KAPETAN113

Zimovnik pre Srebrnog jezera, nas troje tri bodorke i 5 peseva, voda je naglo rasla.I ribari se zale da je jako lose. :grin:

Zmaj Strasni

Ribari se uvek žale. Oni su ko pelikani-nesiti.

Danas bio na kamenu iza Velikog limana kod Apatina. Bar 50 ljudi je pecalo koliko sam mogao pogledom da zahvatim. Jedva našao mesta. Radi sitna deverika i peševi na crva, glistu i kombinaciju. Vetar razbijao.

sladjan1978

Prekljuce na ribnjaku slazen pecali na fidere mamac crvici upecali oko 15kg babuske

pendula

prosao sam prekujce pored Galovice, imao sam stapove u gepeku pa sam kratko i zabacio odmah kod pumpe, bash kod Save.
Dosta pecarosa, svi zadovoljni. Neki je uhvatio Stuku na balerinu, iako je lovostaj i naravno odmah u kesu.
Haguler je radio ceo dan, ranije tokom dana se javljala baba i bodorka, ali to je to uglavnom.
Sutra planiram do Zimovnika da odem, mogu da udjem u marinu i pecam odatle a mozda odem i prekoputa, videcu jos i javljam kako sam prosao i kako su prosli okolo.

pinki

dtd kikinda,15-ak komada bele velicine sake

Teme sličnog naslova (10)