Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

chmi, niki64 i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

zbelca

Danas od 5-11h na Tisi . Ulov, 5kg bele ribe na fider , uglavnom kesega i bodorka. Bilo i 6-7 karaša i 3 protfiša.
Kad sve oduzmeš i sabereš uvek si na nuli .

djmisha77

Bio nocas od sedam do ponoci na DTD u NS kod prevodnice, plovak. Terpan sve uzima, crva, hlebnu ruzu i secerac. Jedna deverika i gomila terpana. Za divno cudo ovi su dosta krupni, evo ih krckaju se...>:D

sent from my Samsung GS3 using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

mouseattacker

 Ove godine na Tisi nisam upecao nijednog pesa niti amerikanca. Imao sam prosle nedelje dva balavca(ako sam ih dobro prepoznao), uglavnom idu deverike, protfisi, jazevi... Juce je riba jako lose radila, sitna skida mamac, vrh fidera se lagano mrda, ne znam kad da kontriram niti da li da kontriram.
Danas ce valjda biti bolje.

Minja

Kako sam najavio, nocio sam na Dunavu u petak na subotu i imao jednog sarana i jedno otpadanje. Pecao veoma blizu obale, u plicaku, debelo hranio. Jedan dosao na boilu, a jedan na 3 cuka na dlaci. Posto sam pecao u nekom bairu, bilo je dosta granja i dosta prljavo dno...

Saran je, naravno, netipican za Dunav - sa krljustima i okrugao kao tiganj, tezak 2,5kg. Kod ovog otpadanja me stigao umor i zadremao sam i ko zna kada sam ja shvatio da imam pecanje, tako da je vec na kontri otpao.

klenboy

Protekla 4 dana pecao soma na Dunavu kod Dubravice sa obale na dubinca i nisam imao uspeha, ni da pipne. Probao i rano ujutru i predvece ali ni trzaj, dok su buckarosi dobro prolazili. Cak ni kedera za smudja nisam mogao da upecam. Inace Dunav je opao na ovom delu toka malo vise.

svarog

Bio danas do Micinog kanala oko 18 i 30 h, izasao iz kola prvo na onom kanalu pre, gde ide ona cevka preko, cisto da vidim jel ima koga sta se desava, dubina jedno pola metra, video neko penkalo kako se krece, postavili tamo neki ponton, dva deteta pecaju na plovak i neki tip baca varalicu, sa pontona, kaze otkacila mu se neka ko penkalo malopre, a snimio je i neku krupniju tu negde... Kod tog prvog kanala, agresivni kerovi velicine teleta, zveri... Otpalio onda na onaj sledeci kanal posle Mike Alasa na koji sam i nameravao, izvidio teren, onaj rukavac levo kad krenes onim kanalom do Save presusio, ostala tamo neka barica, pecaju neki decko i penzioner na plovak...  Na ovom kanalu sto vodi do Save nasao neko mesto, bacio bombe od starog hleba dodao vanilin secer, bacio dva petljasa, nije htelo ni da pipne, poneo i stap za dubinjak, medjutim nisam bacao... Vidim riba ne pipa uhvatim i stavim Meps 3 i krenem da bacam sa ovim stapom posto mi se nije bacao dubinjak, medjutim nista, promenio stavio kasiku, opet nista, sto bi nas narod rekao "supljo govno", precesljao taj deo uzduz i popreko, a onda primetih da se na uscu tog kanala u savu baca nesto, pretpostavio sam da je bucov, otpalio do usca, povukla se voda a ono zemljiste puno stapica za usi, teniskuh loptica, spriceva sa iglom (ali uredno stavljen poklopac preko, da se deca ne nabodu), kesa, flasa, samo falio jos neki leshic da sve bude u fullu... na uscu krenuo da bacam kasiku, ali kako bacim kacim ili kesu ili granu... zesce bio za.eban teren za varalicu, skinem kasiku posto je teska, stavim meps 1, bacam ponovo, zakacim granetinu pretesku vucem i pokidam, zakljucim da treba ekstremno lagana varalica, stavio udicu sa dugackim vratom, zutog tvistera od 4 cm i olovo od 1 gr, i krenem da bacam, opet zakacim onu je.enu granu, pa je izvucem pomocu stapa i kanama jedva, upala mi noga u muljcinu, skinuo meps sa nje i otkacio tvister, bacam ponovo i uhvatim jednog bucova od jedno 300 grama... krenuli uskoro da ubijaju komarci... otkidaju udove... to je taj neki rad... popakujem se oko 9 i zapalim kuci... eto to bi bilo to...

srdjo_

Bio malo na kupanju i poneo blinker da se ekipa zanima ali nista se nije desavalo sem jednog strucnjaka koji je u nasoj blizini zabacio na pampur.. Dobar drzac za stap ima   :lol: :lol: :lol:



Bistro!!

ellesar



Jedan Đembeli od večeras :cool:
Mislio sam da je dobar smuđ, jer je došao po mrklom mraku u sred smuđovskog cuga.....Nažalost povredio sam ga pri izvlačenju, tako da će završiti u faširu :sad:
jbga :sad:
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

bladerizer

bio veceras na dunav kod bogojeva tacnije na prevodnici poveo i gospodju sem milion komaraca i jadikovanja zene da je komarci ubise ubi sitna stuka,bucov je raubovao fino al na varku nece a od smudja ni traga



Leleee otkaci se

blackwood1431

Danas opet Nišava, od pola šest ujutro. Jurio klena na varalicu, uzvodno od Pirota. Samo jedan u meri, 6 komada pustio, još 5-6 njih žali-Bože-sitnih udaralo, ali ništa ozbiljnije, kako je znalo na tim mestima. Čim sam prvo uhvatio šljapika sa slike, mogao sam da pretpostavim kakvo će prepodne da bude  :lol:

johnnybgood

Bio danas na kanalu, najbolji izlaz ove godine. Lepe deverike, 4 saranceta, bodorki i cverglani idu na meso kao mutavi narocito kad pumpa radi! Znaci komadine samo takve, milina za jesti :D

Spojene poruke: 01 Avgust 2013, 21:14:07

Inace jos uvek ni 1 babuska. Ne znam sta se desava, nemoguce da je nema samo nece na udicu nikome kod nas.

bladerizer

Sinoc bio na dtd kanalu bacao shad rapa od pola devet  do pola jedanaest cetiri udaca ali ni jedna realizacija sta je neznam veceras popravni.

Tope hehe
Leleee otkaci se

Rakin

Bili sinoć na DTD-u kolega Mail man,burazer i moja malenkost na DTD-u od šarana ni traga ali zato terpani i rakovi kidišu na sve vrste boila.

žex.rašeta

Juče na par sati pecao belu ribu jednim feeder štapom na Tisi sa  :thumbup: ekipom koju ne bih da nabrajam  :cheesy:.
Može da se upeca bele ribe za talandaru u ladovini  :takoje: . Konzumirana u čamcu na povratku u bazu  :wink: . ( komarci sa prvim mrakom nepodnošljivi  :help: )
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Mare86

Bio sam na Velikoj Moravi par nocenja/vikenda i kao da pecam u bunar :no:  Koristio sam skoljke kedere durdubak i ritske gliste... Ni da pipne! Gde ja gresim amater sam  :help:http://oi40.tinypic.com/xmv15f.jpg

Teme sličnog naslova (10)