Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

dcarp

juče i danas ujutru u samo svitanje Po jedna štuka kilašica.čim sunce izadje i kederi krenu da cirkulišu gotovo pecanje. cekam da konacno udare mrazevi i biće bolje za pecanje štuke .
New thinking
New possibilities

god-ar

...I smudja, cini mi se...
U mrazu je spas... :lol:
Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

hijawata

tri dana zaredom na vodi.dva dana smudjolova i rezultat 0 bodova,danas jedna stuka kilasica.smudja sam prosle godine slabo pecao ali sam ulovio,ove godine se zainatio ali se i on zainatio.

koleq3


stragi88

Bio u petak i subotu na gruzanskom jezeru, dosao zabacio dubince i jednu balerinu, seo da se zezam sa deverikom nije proslo ni 20 min alka pod oblake...izvadim malog smudja na granici mere, stavim u cuvarku zabacim stap ponovo, nije proslo ni 10 min balerina pocinje da plese, izagrava ima me nema me i posle jednog duzeg potamanja i nosenja drmnem kontru pocne da mota levo desno i otkaci se...poludeo sam...nakon toga jos jedno 5,6 deverika sve to se desavalo do negde 6 uvece i od tad do subote 11 kad sam krenuo NISTA!!! Kao da je neko odjednom ispraznio jezero...smudj sa pocetka price je naravno na kraju pecanja ZIV vracen u vodu da naraste  :cheesy:

Fidelio

Upravo dosao sa Deliblatskog jezera.... "Samo" saran od 17kg i 100gr i par kidanja. Sem stuke i ovakvog prijatnog iznenadjenja nista ni da pipne.

Dragan74

Bili smo dva dana na kanalu DTD forsirali kedere od jutra do mraka i rezultat pet bandara oko 800gr i jedno somce (veci je bio keder od njega) sve na balerinu! Sve u svemu(zacin C) lose :grin:

Sarandzija76

uspesno proveden vikend u neuzinu lepo je radila riba pogotovo som nocu

dcarp

koliki su somovi i na sta ste ih dobijali?
New thinking
New possibilities

Sarandzija76

zabacio sam stukare naravno za stuku al eto stuka nocu nije radila al zato som jeste sve sam dobijao na kedera

prvi som je imao 5 kg naravno bilo je i manjih a najveci je imao 18 kg
svega ukupno imao sam 12 somova

lepo je radila i bela , a naravno i saran

prslook

Lepo ako je tako...Vidim sta se pise o Neuzini na forumu pa mi malo cudno da u tim kolicinama radi riba na tom terenu koji je citajuci ovde postove napadnut sa svih strana sto mrezama sto drugim vidovima nesportskog ribolova.Da li si se slikao sa ulovom?
Red or dead

Sarandzija76

naravno da sam se slikao bice i slike sve su kod druga na telefonu

wormR

Bili u subotu u Kikindi na jezeru Ribolovacko carstvo, vise o tome je napisano u temi komercijalna jezera. Iskreno mnogo sam vise ocekivao :takoje:
smiley001
  smiley300

macan

Dva sitna na gumu,na koju ga nikad nisam dobio.Ko je tu sad lud.

macan

Danas na Dunavu samo jedan na gumu,predvece Dunav ubrzao i raste.Za tri sata narastao oko 5 cm.Smudj mi se javio na nekih 50 metara od obale?E ko je sad tu lud.

Teme sličnog naslova (10)