Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

skvrl i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

dus

ma ja ga zakčio prije apatina u kazanu treci put, al ovaj put ga nisam mogao otkinit ni izravnat 6mm šipku, sad sam kupio 5mm  ipak se lakše ravna.pa cu vidit!

shule90

Ja bio danas na Malim Vodama...ni cvrk nisam imao...tuga... :no:

Vladimir

Citat: twister011 poslato 06 Oktobar 2011, 13:21:41

Sve da se mesta i oslobode, nesto mi se ne staje na njih posle "vojske" koja dezura 24h :grin: . Za sada se samo igram sonarom i pokusavam da pronadjem nesto sto niko ne zna, tj "iglu u plastu sena" :takoje:

Teško ćeš tako nešto naći prijatelju, suviše je mala naša zemlja za skrivena mesta, verujem da nema nekog koje je do sad ostalo neistraženo, a o Beogradu da ne pričamo, bolje se navikni na gužvu ili menjaj lokaciju.
Zbogom Kikindo...

dushann

Bogme kod nas sad od kad su počeli kažnjavati na vodi ne regitrovane i ne legalne čamce ima da ostane slobodnih mesta koliko voliš.....
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

svetišaran

ja još nisam bio na pecanju u okoli Beograda (sem kada su zimski uslovi), da mi nisu trojica sedela na glavi... tako ti je to...
Hail to the Holly Carp...

twister011

Vladimire, sveastan sa ja toga odavno, premda je za vreme mog odsustva ribolov u Bgu prilicno zivnuo :rolleyes:  Problem je i u meni posto sam vec 30ak godina "privilegovan" da pecam po "divljinama" pa sam sad nesto gadljiv na "gradsku vrevu" :rolleyes:


Ipak, nije pronalazak novih mesta nemoguca misao. Prvo zahladjenje ce desetkovati broj ribolovaca, a drugo, vecina po inerciji ide na proverena mesta. Npr., nadjoh odavno potopljeni brod skoro u centru, a nikada nikoga na njemu ne videh :takoje:


Na kraju, broj ribara je drasticno smanjen tako da i to ide u prilog kvalitenijem ribolovu.


Setih se jos jednog primera. Pogledaj samo koliko ljudi misli da je vertikala jedini vid pecanja, i sta mislis sta ce da bidne sa njima kada voda krene :question: 

Perisha09

Danas predivan dan na Tisi, mala ekipa ali odabrana ( Zex.raseta, Kris 84, i moja malenkost).......Bilo je pravo uzivanje i pravo druzenje, a malo se i pecalo........... majstori su cak uspeli da me opasno zaraze i virusom zvanim "pecanje na feeder". Sve u svemu bilo je bas lepo, i ponovicemo uskoro  :cheesy: I da ne zaboravim da se zahvalim Neci, jer da nije bilo camca pecali bi u marini sa pontona  smiley033 A evo i par slicica.













žex.rašeta

 :takoje:  Prelepo vreme , dobra ekipa i najvažnije još jedan fideraš više.  :wink:
Opreme je bilo kao da bežimo od kuće  :cheesy:  i jedva smo seli u čamac.
Deverika je uzimalo vrlo ,vrlo pipkavo i oprezno ali smo im uz pomoć osetljivih vrhova došli glave. Ne previše ulova ali taman  :ok:  da nam ulepša dan na Tisi.
Upoznali Kris-a 84  :thumbup:  a on naučio da vozi čamac  :takoje: .
Dan , ribolov i druženje za ponoviti.
Neca_Bratko  :tongue: nam je falio ali  nam je bio logistika i ovim putem veliko hvala . I  smiley021
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

mobi dik

nek ste se vi družili a ribe će bit više kad ponovite :bye:

kris84

evo i mene  smiley033 složio bih se s vukovima iznad mene  :cheesy:  ali bih dodao da nije sada jedan fideraš više, već jedan ipo...ja sam ovo leto počeo pomalo da pecam tom tehnikom, ali jučerašnji izlazak je učinio da definitivno presečem-mora se nabaviti još koji feeder komplet  :thumbup:  juče sam se toliko lepo proveo da me u pojedinim trenucima bolela vilica koliko sam se smejao... zaključak: što pre ponoviti jučerašnji dan
Ako već ne može živeti od pecanja, čovek može da živi za pecanje. I u najmračnijim vremenima čovek koji peca je slobodan čovek.
S pravom da cele zime sanja, a celo proleće, leto i jesen čeka ribu svog života.

rj

jučer opte pušiona  :veryangry: :veryangry: bucov 3kg ...klen 1 kg som 0,5 kg  :shocked: :huh: ...pa đe je smuđ  :huh: :huh: :huh: :huh:

jedina svjetla strana ...stepa i dunavski grah , u nočne sate  :ok:

r-t

Čeka porast u niskom startu.

twister011

Citat: rj poslato 07 Oktobar 2011, 09:09:17
...pa đe je smuđ  :huh: :huh: :huh: :huh:

Kolega znam da ne volis ali je spas u vertikali :takoje: . I ja je svesno izbegavam (na kedere nikada) ali u poslednje vreme je jako tesko bez nje. Sto je najsmesnije smudj je u neposlednoj blizini mesta gde ga normalno ocekujem. Cak je i raspolozen da uzima, tj. udara agresivno.
Nisu bas onakvi kakve slikas ali nisu ni za bacanje :rolleyes: .
Tako bar mozes da ga lociras. Meni bas i ne ide, gde god da se usidrim posle udarca ne dobijem vise ni jednog. Mislim da su prilicno rastrkani :sad:

juzba

Tako je kod mene, skroz su raštrkani.....digod koji....i još sitni.
Mi ništa ne obećavamo i to ispunjavamo! Bolje junački pobjeći, nego kukavički poginuti!
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak! Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Bolje živjeti cijeli život bogat nego sedam dana u siromaštvu!

rj

danas jedan 2 kg ...vjetar katastrofa

Teme sličnog naslova (10)