Ambalaža koja mi treba na pecanju!

Započeo žex.rašeta, 09 Decembar 2012, 21:13:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

žex.rašeta

Svi imamo potrebe da na pecanje što bezbednije prenesemo prihranu , partikle ili razne potrebštine koje su praškaste , kuvane ili tečne. Ambalaža raznih proizvoda nam odgovara za to pa hajde da podelimo to i damo nekom drugom ideju za nešto praktično. Bilo bi poželjno da slikate ono što koristite da bi bilo lakše da drugi pronađu isto rešenje. Evo, ovo su kantice iz prodavnice mešovite robe ( bele od maslinki a druge od sladoleda ) i imaju poklopce koji dobro dihtuju tako da ne curi iz njih a ono što je u njima ne ispušta miris i ne suši se. Šta koristite....?

Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

ellesar

Imam dve ovakve bele, samo sto je u njima bio ariel prasak za ves, pa malo oklevam da ih upotrebljavam za prihranu....sta mislis jel bi se osetila prihrana na prasak???
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

srce

Ako je spring fresh, mozda se ucini neodoljivim ribi:)
ja koristim cesto ove od sladoleda, i ponekad velike cashe od pavlake, ali nisu neke, imaju istu manu kao kutije od mladog i feta sira, mekan poklopac koji zna da se otvori...ali zato kantu od jupola ili okruglu od chini mi se od neke disperzije ne dam ni za zivu glavu:)
nikad ne veruj zeni koja laze

Rakin

Ja koristim kante jupolke od 5kg za kukuruz, kantice od marmelade 1kg,eurokrema od 0,9 -0,5 za boile.

Knez

Ja leti jupolke za kedere,male cerezit za glistone, kutije sa poklopcem obično maznem ženi iz kuhinje za durdubake i nikada dosta.

lkocis

ja koristim kutije od eurokrema malo veće za gliste crve itd...

žex.rašeta

Citat: ellesar poslato 09 Decembar 2012, 23:10:51
Imam dve ovakve bele, samo sto je u njima bio ariel prasak za ves, pa malo oklevam da ih upotrebljavam za prihranu....sta mislis jel bi se osetila prihrana na prasak???

Ellesar , pokušaj da je naprskaš Asepsolom ....meni se jedna osećala na kajmak i rešio sam ovako. Sada ne prskamo filtere od klime ali ambalažu može..
Dezinfikovano 100% .... :wink:
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Zoran

U najvećem broju slučajeva pecam na kedera i razne ''derivate'' istih, tako da mi ne treba puno ambalaže. Ali, uvek tu ima neka crna glista, pa crvena deblja, pa crvena tanja, pa crvići, ponekad roFac, te stoga koristim one kutije od sladoleda. Ima ih nekoliko veličina i taman se daju lepo uklopiti u potrebe višednevnog pecanja, a i lepo se slažu u frižider  :lol: Međutim, kad se sve to sabere, izedem ja dosta tog sladoleda  :huh:

vvuukk

Sav pribor na stranu,al bez transportne vrece (JNA) i kante jupola 25 l,u ribolov NE IDEM...

sremac13

Kanta jupola u koju strpam crve, gliste i ostale mamce u kesama i prihranu na dno. Boile su mi u fabri;koj kutiji u rancu uvek kao i kukuruz.
Hrana za šarana na obali je u rancu u posebnoj kesi. U rancu imam i termo pregradu tako da tu ide hladno piće leti ili termos sa kafom zimi :D
Ako već ne može živeti od pecanja, čovek može da živi za pecanje. I u najmračnijim vremenima čovek koji peca je slobodan čovek. S pravom da cele zime sanja, a celo proleće, leto i jesen čeka ribu svog života.

meda


Jupolke obavezno - dve velicine 10 i 25, zatim raznorazne velicine i oblike staklenih teglica, originalne kutije od boila (od proizvodjaca koji ih pakuju u kutije), pravu keder kantu sa kaveznim uloskom, a za crvice i gliste (mada vec dugo nisam pecao na njih) kutije kojih je nekad, verovatno i sada ima da se kupi po prodavnicama opreme i ispod Pancevca

glos

Evo nakon što se juče prijatno iznenadih, inventivnošću izumitelja..  Traperovih kutija za gliste, sa dvostranim poklopcem. Krenuh tražiti po internetu sve ( obe ) ozbiljnije prodavnice kod nas.
I ne nađem ništa, te sam od dve malo raličite po veličini ( i nije nešto loše to što su različite, jer ću tako lakše zapamtiti koju sam stranu zadnju otvarao ), kutijice za gliste. Jednu nakalemio, sa funkcijom poput te Traperove:Bijaksom izrezah što treba, pa pištoljem - ljepkom zaljepio.


ZOV

sona

Klasicna kutija o Eurokrema za hranilice,za kojekakve specije kutija od nekog sladoleda duza,za ostalo isto od sladoleda sam one elipsaste. To sve stane u torbu crvic i gliste pakujem u okrugle kutije bas za tu namenu radila ih Jugoplastika davnih godina.Jedino sto primamu mesam na licu mesta u kanti.

Teme sličnog naslova (10)