Marina Srebrno jezero

Započeo Košava, 15 Maj 2009, 01:57:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jackalvg

ovo je moje radno mesto,zahvaljujem mom velikom prijatelju "KOSAVI" sto je postavio ovako lepe slike,sa postovanjem Marko iz marine.

Spojene poruke: 26 Jun 2010, 00:46:01

pravi raj za uzivanje i pecanje,moje radno mesto na marini u velikom gradistu.

Košava

jackalvg, smiley033
evo i nekoliko fotografija  od ove godine .
pikeman

Kako si prošao sa ulovima ove godine?
Radi li se na unapređenju infrastrukture Srebrnog jezera?


perhanche

slika druga, odozgo betonski kej iza camaca super mesto za pecanje grabljivaca samo nikako da uhvatis mesto jer jedino sa samog kraja keja moze normalno da se zabaci al se ljudi nafatali ribe(som i smudj)ja sedeo dve godine za redom ko siroche i gledao a oni se u tri ekipe samo smenjuju a stapovi stoje.
nije vazno ciljati u metu nego metati u cilj

twister011

Sta su ti forumi :no: Da sam kojim slucajem prokomentarisao Kosavine reportaze, dok je trajala euforija nad ovde predstavljenim "rajem", na krst bi me razapeli. Naravno reportaze i fotografije su predivne, jedino sto su tada bile "pomalo" idealizovane, sto svakako ne ide na dusu Kosavi, covek je samo na trenutak zaboravio da je ovo Srbija.
Na zalost cela prica se zavrsi sa zabranom pecanja iz camca, a o onom sto se desavalo kasnije, tj. do ponovnog pustanja, nadam se da ce isto tako neko lepo opisati :takoje: :grin:.

Košava

twisteru ja i dalje mislim kako je ovo raj za pecarose  :takoje: i da su tereni bogati ribom .Ove godine je vodostaj poremetio zadovoljstvo koje sam ocekivao i koje sam imao predhodnih sezona posto tamo ajde da kazem odlazim dugi niz godina.
Nebi te niko "razapinjao na krst" kao sto nije  ni do sada. :cheesy:
Opisao sam  boravak na Srebrnom jezeru ove sezone u temi "Bio sam na pecanju" i probleme sa tom *ebenom zabranom .To je najveca glupost koju sam video i nedaj boze da se ponovi.U samom jezeru ribe ima sto se dalo videti po ulovima kolega koji su tu provodili svo vreme kada sam i ja boravio u marini,a pecao na dunavskoj strani . smiley033
http://vukovisadunava.com/dunavska-birtija/bio-sam-na-pecanju/3015/

@perhanche,da to je ta cuvena sporna koja je  uvek zauzeta ako dodjes posle 10.00 sati :lol: smiley033

profesor

tamo je lepo za uzivanje a  retko se ko tamo napecao  smiley033

Košava

Citat: panta poslato 30 Januar 2010, 13:37:32
Kosava da znas da su zabranili pecanje iz camca nebi ga pozdravljao  :sad: :lol:
Znas li druze da su ukinuli tu glupu odluku :question: Najverovatnije takve nam priredbe nece vise priredjivati :lol: smiley033 

Teme sličnog naslova (10)