RIBOLOV BELE RIBE > Dubinka & feeder

Pop up

(1/17) > >>

vladimir022:
Prvu kutijicu sam kupio pre jedno 3 godine i nikad im nisam dao minutazu ..
Od ove godine bez njih bukvalno nigde ne idem i bas umeju da daju dobre rezultate, uz crvice i zito su mi boilice  obavezan mamac. Najbolje sam prolazio na ananas i vanilu, od proizvodjaca koristio sam samo steg, i maxi baits. Uz odgovarajucu udicu i tanku strunu sam hvatao bukvalno od bodorke do amura (jednog jedinog do sad na vanilu), malo su redji udarci, nego npr na crvice, zito ili secerac, ali  su i ribe nesto krupnije. Za babusku i deveriku na jezerima su mi se najbolje  do sad pokazale u velici 8mm ili 10mm, pa ih malo makazicama doteram , montirane na trn, na udici br. 14 sa okcem (Owner iseama wit eye, mozda bi bile bolje i 16, al nz dal ih ima u toj velicini) ,struna 0.08mm i  naravno hit feeder bullet koji mi je mnogo prakticniji od klasicnih method i ostalih hranilica..
Koje su se vama pop up najbolje pokazale, koji proizvodjac, koja aroma, montaza, velicina..?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

biber:
Meni se ubedljivo najbolja pokazala M1 od Melega,kao i skoljka-sljiva od istog proizvodjca.Koristio sm i nege druge arome ali te dve su mi uvek odskale od ostalih.Koristio sam jedno 20 aroma.Pogubi se covek koju bi pre.Sad sam sveo na 5-6 i to je dovoljno po meni.M1,skoljka-sljiva,oktopus,med,ananas i skopex-tiger.
Velicine 8mm i 14 mm.Na vece hoce da dodje lep saran.

vladimir022:
E i te oznake m1, c1, c2 i sl mi isto nisu jasne, koja ima aromu cega ?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

sona:
Pre koju godinu kupih jednu teglicu aroma kukuruz,reko ima da se nalupam Meleza ko lud  :smiley: sve po propisu al nisam imao ni pipanje.Ponovo ove god kupljeno tuti fruti 8mm proba na kanalima i Dunavu nisam imao neki uspeh.Proba za vikend ponovo malko ste me prodrmali :cheesy:

Grof1204:
I ja bih iskoristio priliku da pozdravim Stevana Ringera, i da mu porucim da mi dodje 30e za kupljene zalihe Pop Up allsort (od svaku sortu).
Ni babuska ih nece...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju