Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljuba

Citat: mihabg poslato 12 Januar 2023, 20:58:45Krupne ribe... krupan pelet...

Hoću da pozdravim kolegu Mihu koji mi je pre nekoliko godina baš ovde na forumu dao ideju da koristim kukuruz šećerac za lov šarana. Imao sam velikog uspeha na Dunavu, dva zrna na udicu direktno sa klipa. Trajalo je to 3-4 godine a onda je, od prošle godine iznenada prestao to da uzima! Sad dal je sorta kukuruza u pitanju ne znam, menjao sam ih ali ista priča.

Sada proučavam Mihine postove kako ga dipovati itd...hvala ti Miha na riznici znanja koje si nam pružio.

hattrick1980

Da li je neko koristio ove pelete kao dodatak primami i kakav efekat je dalo?

PELET ZA RIBU - PRE GROWER - 18 - 2mm. 400g


Goachild

Морам да похвалим неку храну од летос. :ok:
Наиме пазарио сам Траперову крупну и тешку примаму. Неких 15-ак килограма. Хвала за оне акцијске хранилице.
Сетио сам се се спомбова и ракета...  :grin:  :wink:










Потрефио се водостај, стари пријатељ Миша такође члан форума и тродневни цуг шарана!
На један фидер штап сам се напецао краљевски.
Два шарана смо појели. Били су сити наједени примаме и црва.

 smiley033


Grof1204

I ja dopunio magazu...bazne...Dzajant plus HaliBuT plus TurbO feeder.
I Maxi pelet 6mm.
:smiley:




Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

Dva vuka

Džajant river je stvarno dobar i solo i kao osnova. :ok: Samo ga treba dobro "ošuriti" vrelom vodom noć pre pecanja, da sve partikle dovoljno upiju vlagu.  :takoje:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Goachild

Јест' ја надробим и презрелог сира.  :rolleyes: Буде боље нег' индоми нудле из кесице.  :cheesy:

strcky

i ja sam kupio traper giant, neko je ispod pomenuo, navukli me sa akcijskim hit feeder hranilicama  :cheesy: , ali se nisam ni malo pokajao, giant river i lake obe su odlicne...ja u njih nista ne dodajem ( mislim razne partikle, aditive itd eventualno crvi ili seckane gliste...), cini mi se da ima svega sta treba...i kupicu ih opet, sada mi je jos lakse ne moram da narucujem preko neta jer je od proletos enter u Kragujevcu poceo da prodaje traper ...

blaza

Postovane kolege, da se pohvalim malo. Petak 13-ti  a gde nego na vodu i posto kod mene sve kontra, pecanje zivota. 40-ak mrena, ni jedna manja od 500 grama. Hrana na koju sam pecao je carpologijin sir(185din/kg), Enigma keks natur 500gr(100din/kg), enigma keks u boji 100gr (250din/kg) i zemlja iz krticnjaka 500gr koja mi stoji u balonu od aprila. Potrosio sam 1/2 litre crva.Pored kolege pecale na Milo barbo i Walterov sir i zajedno upola manje od mene. Pored toga sto sam se hteo pohvaliti,zelim poruciti svim kolegama sa plicim dzepom da ih izlazak na vodu ne mora kostati 2000-2500 din.

laki22

Jesi sedeo nizvodno ili uzvodno od kolega

Sent from my MNA-LX9 using Tapatalk


Dragan Nešković

Citat: strcky poslato 14 Oktobar 2023, 08:41:52i ja sam kupio traper giant, neko je ispod pomenuo, navukli me sa akcijskim hit feeder hranilicama  :cheesy:

Ахааа, ма барабе су то велике  :lol:  :thumbup:  :ok:

16 Oktobar 2023, 14:20:59
Citat: blaza poslato 15 Oktobar 2023, 23:47:52... zelim poruciti svim kolegama sa plicim dzepom da ih izlazak na vodu ne mora kostati 2000-2500 din.

Наравно колега, наравно. Нико није рекао да мора, суштина је да ти је у тај дан риба следовала, у томе је сва успешна, риболовачка фора. Желим ти много таквих пецања  :takoje:  :ok:
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

vladimir022

Da li je ovaj fishextra od farm commerca isti kao ona njihova primama universal? Jel to samo ime promenjeno ili?

Sent from my RMX3370 using Tapatalk


obradmiki

Ni blizu nije, totalno bezveze hrana, stara je bila super, ovu novu uzeo, ni granulacija nije ista, nit ima zitarica, nit paleta, bas nista, farbana prekrupa bukvalno. Ja uzeo dve kese vanile i dve jagode i razočarao se, a tek one u plasticim kantica a su lose. Srozali su kvalitet katastrofa, ja sam staru stalno koristio kao osnovu, a nekada i samu i bila je bolja od mnogo skupljih domacih proizvodjaca

vladimir022

Forum zlata vredi , meni ostade u glavi da je No names tu hranu hvalio i umalo da narucim par kanti ove, al sam odma primetio da je promenjeno ime i na ovoj novoj pise da je dodatak primami sto nije pisalo na staroj..
Hvalaa na odgovoru umalo da se zeznem Za koju od domacih proizvodjaca moze da se kaze da je solidna tj. da nije bas losa?
Strasno sta prodaju za 200, 250din 700-800g..

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

obradmiki

Po meni sto valja od domacih je Golden fish, Maxi baits, Magic baits

Dragan Nešković

Citat: vladimir022 poslato 29 Novembar 2023, 15:43:21... Za koju od domacih proizvodjaca moze da se kaze da je solidna tj. da nije bas losa? ...

Што се тиче домаћих произвођача укратко речено, Golden fish, па сви остали. Врло коректне примаме, одлично раде на нашим водама, константног, доброг квалитета, и разумне цене. По мени, за наше воде без дилеме је бр. 1.

Е сад што се осталих наших фирми тиче, па мање више, скоро свака фирма има бар једну-две добре примаме коју су погодили, и које раде посао на води, а да нису баш прескупе. За примаме већег квалитета, мора се издвојити више новца, без обзира што их раде наше фирме, али ту онда већ има и јаке конкуренције страних фирми ... па сад ко шта одабере. У сваком случају, никада нисмо имали оволико велики избор у нашим продавницама, што је одлично за нас риболовце  smiley033
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

Teme sličnog naslova (10)