Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

obradmiki

Dopunile se zalihe,stigla im ova plava nova pa i nju uzeh da probam cena 250 din


Nemanja1312

Dobar dan , interesuje me koja aroma ide najbolje uz aromu meda za pecanje sarana? Hvala pozdrav

bugi89

Je l probao neko Gold Pro Bream od Gice? Kazu da je kopija  Golda  od VDA. Skoro se pojavila ta hrana i prodavac me danas ubedjuje da je vrhunska. Ne moze da nabavi koliko se prodaje. Malo sam skeptican pa reko da pitam da li neko ima iskustva?

obradmiki

Kako da nije kopija, zezno te samo tako. Ako vec nekog kopiras moras da imas iste sastojke hrane kao i VDE a to nema . Jedan je gold pro od vde  ,a te navlakuse od raznoraznih trgovaca koji bi prodali i svoju bulju nemoj da slusas. Jos nesto koliko ja znam VDE je kupio Tubertini i oni proizvode hranu kako svoju tako i VDE ,nije sigurno kupio Goran Radovic Gica. On pravi hranu ali nikada nije rekao da su kopije necijih hrana. Pogledaj njegove prezentacije iz Formaxa  na netu i sam ces se uveriti.A da bi se uverio kupi jednu kesu originala gold proa pa uporedi sa tom kopijom. Kada otvoris kesu samo pomirisi i kraj ,sve ce ti biti jasno smiley033

nslemi

Nemoj da te ubedjuje prodavac koji verovatno ni ne peca.Gica zna da napravi vrhunsku hranu ali je ovde nikom ne bi mogao prodati a da zaradi nesto.Svi domaci proizvodjaci su ekonomik varijante.Vde je svetska firma i njihovi proizvodi su isti 20 godina i uspesni u celoj Evropi.Malo koja firma moze time da se pohvali.Evo i rusi su ove godine postali prvaci sveta sa vde hranama.

mihabg

Slazem se skroz Lemi, a i Gica je koristio VDE u jednom delu njegove uspesne karijere. Kao i brdo takmicara sirom Evrope i ovde ...jos uvek.
Dakle , prvo ima sirok izbor i mnogo kombinacija koje mogu da se ukrstaju  , proverena decenijama,   i za tih 200 dindzi sto je skuplja vredi i vise.
I dalje mi je osnova , a svasta sam probao. Zivka voda je trpi svuda, a bogami i revirska igra je sa njom vrlo uspesna. Znaju posao i kraj

dragan2006

Razlika u ceni je tričavih 100 kinti, ne znam kolika je razlika u kvalitetu ali sigurno je ima.Znam da je Gica uvezao neke komponente od Vde-a i da kopira Gold pro, Turbo black i još neku primamu...
Ma koliko to bilo približno originalu nekako mi degutantno da je koristim, smeta mi što ni ime nije promenio!
Kako god,možda je i dobra,lovna ali ću uvek dati 100 kinti više i pecati na primamu koju godinama koristim povremeno.

Ad fines

Video sam te hrane skoro u Surčinu u radnji. Baš sam pomislio, gle pa ovo kao VDE. Možda i nisu loše, nemojte da kudite a niste probali. Pa sve su hrane kopija tamo neke. Vidim da Gica ima gomilu razne hrane, po pristupačnim cenama. Baš mi skoro dunulo nešto, batalim sve obaveze i pravac voda. Pošto nisam bio pripremljen (tj nisam napravio svoju hranu a za nju mi treba malo više vremena), svratim do te radnje i uzmem neku Gicinu od 3kg za 400 i neki dinar, carp neki kao i pola litre crva i pravac na Dunav.  Prodjem odlično sa deverikama malo preko i malo ispod kile. Ostane mi pola te hrane, zaledim je i posle par dana odem ponovo na Dunav sa tom istom hranom. I opet prodjem slično. Da li bih bolje prošao sa VDE? Ne znam, a nije ni bitno....   Ako ne pravim sam, uvek ću pre da kupim od domaćeg proizvodjača, iz više razloga. Ako sve pogodite kako treba, a ostane da se gleda samo razlika da li u hranilicu ide VDE ili GICA, teško da će VDE da napravi neku drastičnu razliku*
*na tekućim vodama i u lovu krupnije bele ribe

mihabg

Velika tekuca trpi sve, pogotovo ako zabiberis crvima, tu se slazem.... al' navika je cudo. Ko vec sta voli ...

stragi88

Ja sa VDE Gold pro nikad nisam imao dobre rezultate a koristio sam je bas dosta (svi je hvale pa nisam hteo da odustanem) ali sam izgubio poverenje u istu te je sad zaobilazim u sirokom luku.

dragan2006

Nemam neki problem i verujem da je dobra jer joj je osnova od VDE-a, samo mi je glupo da se šaltam sad na Gicu...i kao što sam rekao, mogao je bar ime da promeni ili da bar prevede pa da se zovu Zlatna Pro i Turbo crna :lol: :lol: :lol:
kapirate... smiley033

Ja nisam imao želju da je kupim i nešto ne verujem da ću, bar mislim na ovih par iskopiranih.

DuleSrb

Koristio sam ja ovu nekoliko puta iz te njegove nove palete.. Sta znam, nisam oduševljen, cudno se mesa, bukvalno kao zemlju da mesas sa vodom, mirise dobro, mislim da je to neki anis ili tako nesto, jako prijatna aroma (podseca na Negro bombone), dva puta sam je koristio na Dunavu, oba puta je bilo ribe, ali ta dva puta sam na domacinku na drugom stapu dobijao krupniju ribu i imao cesce udarce. Sve u svemu, nije losa, mislim da ne vredi bas  toliko koliko je naplaćuju, ali dobro

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka


dragan2006

Pa da , to je ta serija...



Ja ću je zaobići ali ove nisam i nisam se pokajao, lovni su mu ovi dumbelsi :takoje:


Ad fines

Miho, to si u pravu. Ima situacija kada čovek toliko veruje u nešto, tj da mu neki detalj donosi uspeh, da ukoliko mu nestane tog tajnog sastojka ili bude onemogućen da peca na način na koji misli da samo tako može da uhvati ribu, on onda pada  u razočarenje i nesvesno počinje da zapostavlja i ostale segmente i stvarno prestaje da lovi. Lično mi se to desilo nekoliko puta. Psiha je čudo.
VDE se koristi godinama i potvrdjen je. Ja sam ga koristio jednu godinu (Gold Pro, Record Silver i Formagio) a sledećih sam znao da kupim po nekad Formagio. Pecao sam i na njega i na naše i na moje....  Pa ,,obična" zemlja, koja je sve samo ne obična, i koja sadrži u sebi organsku materiju, minerale, enzime i sl, pa još obogacena sa malo mlevenih uljarica – kikiriki, lan, susam, odabrana prema vodi na kojoj se peca, može da bude bolja od mnogih hrana. Naravno, začinjena živim i neživim mamcima.  Znam i da sam cenis dobru zemlju kao dodatak primami.

premiski

Kad smo kod zemlje zna li iko gde se moze u Beogradu kupiti kvalitetna zuta laka zemlja ,vde,maros,sensas?

Sent from my MI 6 using Tapatalk


Teme sličnog naslova (10)