Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Baustelac

To za ovaj period preporucujes ili je to univerzalna hrana za sva godisnja doba?

laki22

pa nije bas za sva, za ovaj vise

premiski



Citat: Baustelac poslato 09 Avgust 2017, 09:51:07
Hteo bih da pohvalim ovu hranu, iako sad u ovom periodu pretpostavljam da svaka radi posao... Koristim je poslednjih 5 pecanja i u kombinaciji sa starim kuvanim kukuruzom i zitom davala je odlicne rezultate. Uzimao sam feeder verziju. Znaci, jeftina a vrlo pouzdana hrana. 


Uzeo sam je juce,probacu je na tisi u ponedeljak..uz dodatak oparenih crva i secerca..

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk


kobalt

i mene interesuje kako sljaka.pored ove ueo po prepouci i ekonomic river.

precisionFEEDER

Nije los taj gica,ali nije ni nista posebno...mada za 400 i kusur dinara 3kg je odlicna...probaj i carp seriju,slatka i sasvim ok hrana...

Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока


vlada1978.

World 3000-universal. Gospodin Gica. Ništa posebno iskreno ali nije ni loša. Kao što kolega reče za te pare i sirće je slatko. Koristio sam ovu zelenu u kombinaciji sa x-ericama (žutom i crvenom) plus malo zrnevlja itd. i na sito br.6 za method varijantu  :ok:. Najgora je ona primama kada je nemaš inače svaka je dobra na nekakav svoj način. Bistro na vodi. :bye:
Strpljenje je umetnost nadanja.

laki22

gicine generalno primame su bas lepljive. pravljene su za dublje i brze vode. 100% catch je meni mnogo bolja za nas ovde gde je sve ravno, sporo i ima se kad  :lol:

Milan.M

Jes Laki po meni si u pravu, mozda i jedna od najboljih prihrana, samo da li po tebi imaju malo prejake arome ili mi se cini. Nisam bas kompetentan da donosim neke ostre kritike, samo pitam.

laki22

pa vde i sensas imaju mnogo jace arome od 100% catch.

ribolovacnis

Sta bi po vasem misljenju moglo najbolje da poveze spod da se moze bacati vecom pocetnom hranilicom. Znaci secerac psenica, malo konoplje i po koje zrno starog kukuruza. Znaci nesto da ga sto manje ima a da moze dobro da lepi da ne ispada iz hranilice.

bolenbgd


dragan2006

Možeš u bilo koju primamu dodati Bentonit koji je dodatno ulepi i očvrsne :ok:

vlada1978.

Ja koristim tešku zemlju, pogotovo partikle(10% konoplje na količinu). Kada primamljujem njima kao što je tvoj slučaj idem odnos 2 kg.zemlje na 0,8kg. hrane. Sve zavisi, neki puta i 0,5 kg hrane na 2kg.teške. Bitno je da se  pri zabačaju ne stvara oblak. Sve zavisi na kakvoj vodi loviš i šta ciljaš. Ali predpostavljam iz tvog teksta da je šaran u pitanju. :takoje: Bistro na vodi.
Strpljenje je umetnost nadanja.

ribolovacnis

Uglavnom ciljana je babuska. Obicno povezem prihranom ali ovog puta hocu da je izbegenm jer mi se javljala uglavnom sitna babuska. Sa obicnom hranilicom to i radim sa zemljom. Ali kada uzmem hranilicu za pocetno jednostavno ne izdrzava silinu zabacaja i ispada prilikom istog na daljini id oko 60m. Kad je malo vise navlazim onda joj treba dugo vremena da izadje iz hranilice po padanju na dno i to mi pravi problem.

no names

Kad skuvaš spod dobro ga ocedi od vode i ostavi negde da se suši dodatno. U jednu posudu naspi malo vode i ubacivaj šećer u prahu i mešaj dok tečnost na dodir prsta ne postane lepljiva, kad dodješ do toga ceo spod premaži sa tim, raširi i ostavi da se osuši ponovo. Dobićeš nešto kao vakumirani kukuruz. Odkidaš komadiće spoda i puniš u hranilicu. Prosto, jednostavno i efikasno  :wink:
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Teme sličnog naslova (10)