Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dejanpetric1986

ne znam koliko kasnim sa odgovorom ali tek sad sam se prijavio. video sam feeder temu pa reko da se i ja javim sa kako i sta i gde.
bio sam juce na tamisu kod sefkerina desno od mosta gledano kad se dolazi iz beograda.nahranio par hranilica 4-5 puta i samo crvici. prvi udarac bandar, 1 min posle sitna deverika pa za min jos jedna ne veca od sake, zabacim ponovo kad sarance 500g koga sam naravno pustio imam i snimak ako neko ne veruje. znaci feeder i plovak srvici pokidali sitnu ribu od 07-11.00 sati posle kao u bunar imao sam oko 2kg sitne ribe kazem ne vece od sake stuka ni da pipne. otisao sam oko 13.00 sati jako lep dan lepo vreme lepa voda feeder sam bacao na pola voda nosi strasno 50g hranilica nosi jedno30metara. solidno ko voli da se zeza na plovak i eto da zabaci koji stapic feeder. primama top mix ne kosta vise od 150 din :D pozdrav

Блок_64

Дејане,добродошао ти међу вукове.Ми оснивамо овде колико видим новобеоградски клан.Има нас  највише. :ok:
Узми шта можеш и не враћај ништа!

Milan berkut

Dobro došao Dejane  :thumbup: . . . sve i počinje sa sitnom ribom, a uz fider ćeš brzo dočekati i da ti špulna zazuji he he he

Blok, a gde bi nam kraj bio da nam je više takvih fider klanova oj oj ooojjj . . .

Блок_64

Битно је да нас овде веже љубав према природоди по мени на првом месту а онда и пецању.И Богу драгом хвала да нас има толико.Сјаних људи има на овом форуму.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

milave

http://farmcommerc.co.rs/content/fish-contact-universal-primama-za-bele-ribe
Slučajno danas natrčim na ovo.Deluje kvalitetno. a cena skroz korektna.Ima li neko iskustva sa ovom primamom.

bolenbgd

Koristio sam je prvi put pre desetak dana(natur varijanta) I odlicno mi se pokazala,u kombinaciji sa prezlom,zemljom I crvima.Pecao sam na Savi,6 metara dubina I jak protok.Posle par dana sam koristio VDE activ feeder u istoj kombinaciji I cak sam losije prosao.

trissa

Univerzal hrana iz Čantavira se odlično pokazala  :ok: problem u Bgd-u što nema da se kupi u prodavnicama već mora da se naručuje preko neta.

milave

Pa kad živite u toj vukoje.ini.Šalim se naravno, ali mora negde u blizini da ima predstavništvo.Inače je u maloprodaji 140 din. za kg.Napominjem kg. zbog toga što dosta proizvođača pakuje manje količine. smiley033

trissa

E,moj Milave redovno prolazim ispod Pančevačkog mosta gde se nalazi mala ribolovačka pijaca, ima raznih poznatih i manje poznatih hrana,ali brate ove dugo nema.  Pozdrav

milave

Druže nema ni kod nas u ribolovačkim prodavnicama.Ja sam je našao u prodavnici stočne hrane.Farmcommerc ima svoje prodavnice stočne hranei u njima prodaje isključivo svoje proizvode.Pokušaj na periferiji ili u okolnim selima.Mora da ima.

trissa

Ok. hvala na informaciji.Pozdrav

bolenbgd

Kupio sam je na bulevaru,u "Stuki"',ali  nisam gledao da li ima sve arome.

Srki

Bolenbgd,hvala na infu. Sad sam bio do te prodavnice. Uzeo sam neke vrste pa cemo da probamo. Hrana košta 210din i ima u nekoliko aroma. Jagoda,anis,kobasica,natur.

Milan berkut

Hebo te . . . lik se ladno ugradio 70 dindzi . . . pa ko voli . . .

bolenbgd

Da,ali kad otvorite kesu I pomirisete...ma zamalo da je ja pojedem.

Teme sličnog naslova (10)