Daiwa BG

Započeo orka, 18 Oktobar 2016, 19:32:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

milanstosic

Koliko si je upotrebljavao?

Medved

3 godine normalne upotrebe...za stuku varalicama 10-20gr

milanstosic

Ako je počela da melje, a 3 godine radi sa tim varalicama intezivno, verovatno će biti potrebno nešto rezervnih delova. ne samo podmazivanje i štelovanje.

Probaj u MG servisu u BG ukoliko imaju delove.
Možeš da kontaktiraš i Nemanju Jankovića, ima na instagramu profil.

Medved

Na zalost, ne idem toliko cesto koliko bih voleo...tako da nije bas intenzivno.
A kontaktirao sam kolegu ovde sa foruma, on ce je pogledati pa cemo videti sta dalje...u svakom slucaju hvala puno, pozdrav...

DuNo.Zemun

Najiskreniji savet !
Ako posedujete skupu Daiwinu opremu, servisirajte je po MOGUĆNOSTI (zimi) u Minhenu ili Moskvi !! Zaboravite na naše "šabane" .. & servisne gangul koji će u većini slučajeva od Gotovog napraviti Veresiju !! Zapamtite - pokajati se nećete nikada !! Na našu žalost ovo je naše stanje ... i naša današnja stvarnostDaiwa Germany GmbH
Georg-Brauchle-Ring 23-25, 80992 München (Urade i "NEMOGUĆE")
ООО "Дайва Рус"
Москва, 127473, Краснопролетарская ул., д.16, стр.2, офис 2-210
тел.: 8 (495) 223-71-68

Deda Dušan

vradojicic

I ja im to kazem...
U Vladivostoku, iza Rokijeve mehane je najbolji servis...
Joco slepac je vid'o.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

milanstosic

Uvek je kod komšije zelenija trava Vlado!
Kako ne znaš?  :cheesy:

Ali treba je šišati, zalivati, prihranjivati...

Treba ovih dana da idem u Moskvu, nosim Certate iz 2011 godine, ne sviđa mi se kako klikće dril na špulni, a možda mi se samo čini. Neka pogleda serviser, ja to ne znam, a sumnjam u Srbiji da bilo ko zna šta hoću. Mora visina zvuka da se menja, frekvencija može da ostane ista. Rekli mi da to ovde niko ne radi pa da probam kod ovih što kolega predlaže. To mi jedina nada...

Na Vanfordu sa 16+1 ležaj i toleranciajma koje sam sam podešavao treba neko da pogleda kako boja špulne da se promeni. Mazao ja markerom ali neće na eloksu da se ujednači pa stavio onu sa Stradica FL.

Imam jedno 4-5 maziva kojima podmazujem ali kad videm ruse sa 15-20 kutijica vidim da ništa ne znam. I od sad samo u Moskvi i Minhenu dajem svoje mašinice. Ovde nisam smeo nikom, sam sam se mučio tolike godine. To je moje stanje i današnja stvarnost.

Nisam serviser i nemam rezervnih delova ali eto volim da prčkam i još mi se ni jedna mašinica nije pokvarila, čak ni rad promenila sem na bolje. Sve što novo kupim je zbog neke karakteristike ili radoznalosti.

pex

Ja sta coek pise, svaka mu cast.
Za slanje rakete u svemir mozda mora u inostranstvo (mada su nasi ljudi i tu umesali prste, nekad).
Ali masinicu da ti srede i namunje e tu imamo momaka koji ubijaju.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

DuNo.Zemun

✅✅
Verujem da DAIWA, ŠIMANO, PEEN, ABU .... nemaju servise u Srbiji isključivo iz razloga što bi bili diskvalifikovani od jakih i FAVORIZOVANIH majstora iz Srbije ili iz okoline, o rezervnim delovima nebih da diskutujem ! :cheesy:  !! U vreme dok se uvozila sportska oprema u SFRJ, ...nije bilo moguće da bilo ko proda na tržištu svoje proizvode dok ne obezbedi Garanciju za standardizovani kvalitet i naravno, odgovarajući S T R U Č A N servis .. Moram da naglasim, Dobar majstor i Dobar servis ne predstavljaju iste pojmove !! Na moju žalost "filozofija" GARSIJA iz "Sopot" je pobedila ... kod NAS, ali kod nekih drugih ... nije .. !!
Deda Dušan