NAUTIKA > Čamci

Pomoć u odabiru plastičnog čamca

(1/73) > >>

vudupopaj:
U perspektivi planiram da pazarim neki motor od 8ks (Yamaha ili Honda), 2t ili 4t, zavisi od finansijskog momenta. Nemam nameru da glisiram njime (porodicna varijanta). Vazno mi je da znam da li cu moci sutra njime da vozikam okolo zence i cerkicu.


Koja je vaša preporuka za staklo-plastiku?

maverick:
prvo odakle si i koliko novaca imas......samo nemoj pitati koji je bolji od dunasa, tri princeze ili tajmena... :lol: o tome vec mjesecima bukti rasprava......procitaj malo po forumu i nista ti nece biti jasno.... :lol:

i sad tek vidjeh tvoju poruku na temi tajmen.....pasare imas u hr kupiti i nove i polovne i plasticne i drvene.........

vudupopaj:
Maverick BRAVO  :lol:
Ali ja sam se nadao da ste napravili neki dogovor oko toga.  :eek:

Nema veze.
Evo, opet.
Iz Beograda sam. Imam splav na Savi.
Prvobitno sam hteo da kupim metalni camac 6-7m (kao Smederevac) radi potrebe vozikanja po Savi. Od toga sam odustao zbog potrebe održavanja metalnog camca (farbanje na svakih 5 god., antialgin i sl.). Koliko sam shvatio, staklo-plastika je ,,sipas i ne mislis''???
Camcem bi se vozikalo vise osoba (prema potrebi i zeljama). U proseku mislim da ne bi bilo vise od 5-6 osoba, istovremeno.
Jos jedna vrlo bitna stvar je sto bi camcem vozio suprugu i cerkicu (koja je jos uvek bebce), tj.potrebno mi je da camac bude stabilan i siguran. Naravno, ne planiram neke celodnevne izlete na vodi,nocenja i tako to, vec samo malo svrljanja po reci.
Sto se motora tice, za sada imam Tomos 4, a zelja mi je da mi on bude pomocni. Za glavni motor planiram neku Yamahu ili Hodnu 8KS (2t ili 4t, zavisi od budžeta).

BUDZET!!!
Za sada je 900 evra, ali ajde i da nategnem do 1500evra.

Dunas lux, Tajmen, Big foot, Nelt, Pasare....  :help:

kole:
Pasaru teško da češ naći za te novce.

Bandit:
Popaje strpi se do Maja meseca - naj kasnije!!! :ok:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju