Aluminijumski čamac

Započeo white, 11 Decembar 2008, 18:00:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bsiki

Jbg ja se zeznuh pa narucih Fanatik  :lol: :takoje: , nadam se da ce ici dobro sa 20KS.

Bobiska

Citat: marina1983 poslato 23 Decembar 2021, 22:05:08
Dok ubacis 20- 30 litara goriva , akumulator ,sidro, stolicu nesto pribora malo kanapa i ostalih potrepstina  ...  malo algi  tesko to bude 40 .

Ali kako si rekao da kod proizvodjaca mozes naruciti dimenziju, onda treba obratiti paznju i na raspored unutar camca kao i na primer velicinu komora. Hocu da kazem da treba paziti na uzduznu centraciju. Time se moze bas mnogo dobiti. Tako da je zapravo velika privilegija sam projektovati svoj camac. Naravno za to je  potrebna edukacija ili veliko iskustvo ali ako nesto volis nije tesko.

marina1983

Mnogo vremena na vodi i u camcu treba provesti da bi shvatio sta ti ustvari treba , raspored tezina igra veliku ulogu . Pa sama tezina onog sto vozi camac pa.......    jaoooo  kao sto i ti rece ozzzzzzzbbbiljna je to nauka.
Najteze je ovima sa malo iskustva sto odu poruce nov camac a ni sami nisu svesni gde ustvari grese i sta im ustvari treba.
Sad kad bih previo sebi camac tacno bih znao gde koji var treba da stoji a ne raspored i velicina  komora , no sve je to individualno.

Marko1961

Citat: Gremlin poslato 30 Oktobar 2021, 18:40:51
Mogao sam da pitam Kempija za detalje, bio sam danas...kasno video poruku...

:sad:
Zdravo druze da li ima neko osim Djene i Kempija da radi aluminijumske camce kvalitetno .

DejanGrocka


Marko1961

Tajfun  6 m 1,5 m patos  6000 eur godinu dana se ceka mnogo para za taj  camac

Bobiska

Za te pare kupis auto, bas ga preterase.

DDj

"Poskupeo aluminijum". :rlol:

Jbga, red podugacak, ljudi navalili, zasto da se i oni malo ne ovajde od situacije. Kolika je navala, cudi me da nisu jos vise podigli cenu. Mene jedino zaista cudi zasto jos neko ne ulazi u taj posao.

mi-ne

Aluminijumski camci su dobar izbor.
Prvi znak da smo normalna drzava i bit ce zabranjeno pecanje iz camca. Barem ce moci da se prodaju na kilo. smiley133 smiley133 smiley133

Nenad92

Pozdrav svima, da li neko ima proverenu informaciju koja je trenutna cena limana sa duplim dnom? Definitivno sam odustao od kupovine plastike, sa cenama su skoro stigli al camce.. a kvalitet vrtoglavo pao kod vecine proizvodjaca.
Pa sam se odlucio za proverenu stvar, inace procitao sam celu ovu temu i dosta korisnih predloga i saveta 'maznuo'  smiley033

koleq3

I mislim da je sada akcenat na vreme dobijanja camca, a ne cena :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Nenad92

Svestan toga, bih sada da resim pitanje za sledecu godinu odnosno za duzi niz godina. P.s nisam bez camca za ovu sezonu  :cheesy:

sajlas

Ako si stvarno zainteresovan ne bi bilo loše da pozoveš čoveka pa da proveriš i možda podeliš ovde sa kolegama. Pre tačno godinu dana kad sam ja zvao bio je 1800 (1500 bez duplog dna), ja  nisam mogao toliko da čekam, trebao mi čamac sam uzeo polovan Dunas da pregradim i onda se oladio.
Al realno baš je dobar čamac...

marina1983


Nenad92

Lepo Bogami, da li je neko mozda voljan da zaradi na Limanu posle par godina? 😂 Salim se, taj camac se na oglasima nije pojavljivalo i nece..
Inace samo sam jednom pozvao firmu prosle nedelje i nisam ih dobio. Tada sam procitao kompletnu temu, i usput sam hteo da pitam za misljenje da taj camac porucim u 5.5m i 125cm tabanu.
Treba mi paluba od 170cm, 3m  u podu, i 70-80cm da bude krmeni box.  Nekako mi je komfor i stabilnost prece od brzine.
Planiran motor je 30ks, vidim da je kolega u standardnim dimenzijama dostigao 56kmh, ja bih bio zadovoljan da sa ovim izmenama dimenzija na max gas budem 45kmh. A da 3/4 bude 35-40kmh.. sta mislite o tome? 

Teme sličnog naslova (10)