Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1
Orada na gradelama By: Majdan Date: 31 Decembar 2009, 09:23:38
Zanimaju me vasi recepti za pripremanje jedne od najukusnijih riba koje sam jeo.
Evo ga jedan koji sam probao.
Recept je vrlo jednostavan, riba se ocisti, usoli i ostavi dva sata u marinadi od maslinovog ulja i ruzmarina sa kojom se premazuje tokom pecenja na zaru.  


Odg: Orada na gradelama By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 31 Decembar 2009, 18:00:23
Eto tako i ja radim al moraš imat vina bez vina ni riba nije riba pa makar ona i morska bila  :takoje:  :thumbup:
Odg: Orada na gradelama By: Hemingway Date: 11 Februar 2010, 18:17:11
Riba mora plivati u bilo kojem stanju dali u vodi ili na Trpezi a
ovo zadnje iziskuje dooobro vino ..Panonski koji je tvoj favorit medju vinima?