Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123
Čišćenje cverglana za 3 sekunde By: Bigash Date: 27 Oktobar 2009, 08:07:34
Ciscenje sverglana za 3 sekunde  :!:








Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: pikeman Date: 27 Oktobar 2009, 12:31:33
Dobra tehnika.  smiley033
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: budens72 Date: 27 Oktobar 2009, 19:02:19
...jeste...je baš gledam...i nemam šta zameriti... odlično urađeno-profesionalno nema šta  :thumbup:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: damjan Date: 23 Januar 2010, 22:08:11
dobro,a sada posto ga uredite.nije valjda da se to jede. :eek:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: OLOVO Date: 23 Januar 2010, 23:56:14
ne no se gleda , kao drugi jedu.. :cheesy:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: gaovica Date: 24 Januar 2010, 00:00:54
a sluz, kako nju skidate, vruca voda, so, sta je najbolje. ja probao sa vrucom vodom iz bojlera ode mu koza
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: OLOVO Date: 24 Januar 2010, 00:02:23
ako ti smeta , krpom se obrishe..
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: gaovica Date: 24 Januar 2010, 00:15:53
blago vama mozete ga pecati i jesti kad god hocete, kod mene ih nema. samo je jedan ribar osim mene uhvatio cverglana na Trebisnjici i to kad i ja svog prvog, bili su isti,255g, to je bilo oko 2003, drugog sam uhvatio jesenas 500g, a kad dodjem u NS zadnjih godina nikako da odem na njega. inace mi je omiljena riba za klopu,pored pastrmke i jegulje
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: OLOVO Date: 24 Januar 2010, 00:19:52
 :cheesy:
aha, ovde im sve po spisku citaju kada ga dobiju na udicu..poludeshe ljudi..
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: gaovica Date: 24 Januar 2010, 00:30:45
citam i ja da ljudi kukaju, to je stvar sta cekas da uvatis, ja kad cekam jegulju, a pricam o jegulji iz Trebisnjice gdje se tesko ulovi al su komadi od 1-2 kg, pa kad mi dodje pastrmka onda padaju psovke. cverglana pecam ciljno na DTD blizu Dunava u NS, na durboka i na zelenu glistu,99% su od 200-400 g i to mi je pecanje za rucak  :ok:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: OLOVO Date: 24 Januar 2010, 01:00:49
ja bi dao 5 kila smudjevine za 2 kila cverglana ..po meni nema ukusnije ribe.

Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: gaovica Date: 24 Januar 2010, 01:02:40
 :takoje:  :tongue:

Spojene poruke: 24 Januar 2010, 01:04:29

i ja bi samo kad bi znao da uvatim 5 kg smudjeva  :cheesy:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: orka Date: 24 Januar 2010, 10:12:27
ada ciganlija,tj savsko jezero je prepuno cverglana,mislim da ih nigde nema vise,a voda je izuzetno cista,vecim delom godine je 1 kategorije.najukusniji i najkrupniji su s proleca,jer se posle zime isciste.od polovine aprila se vec mogu pecati,a kada se mesto hrani nije problem upecati i 10kg.
ja im sluz ne skidam jer me mrzi,nista ne smeta,na visokoj temperaturi se neutralise i kao da je nije ni bilo.
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: Diego Date: 24 Januar 2010, 11:52:27
Citat: gaovica poslato 24 Januar 2010, 00:15:53
blago vama mozete ga pecati i jesti kad god hocete, kod mene ih nema. samo je jedan ribar osim mene uhvatio cverglana na Trebisnjici i to kad i ja svog prvog, bili su isti,255g, to je bilo oko 2003, drugog sam uhvatio jesenas 500g, a kad dodjem u NS zadnjih godina nikako da odem na njega. inace mi je omiljena riba za klopu,pored pastrmke i jegulje

Ti mora da živiš u raju!? :cool:
Odg: Ciscenje cverglana za 3 sekunde By: Hemingway Date: 24 Januar 2010, 11:56:45
Da Diego..izgleda tako bas da je .. a za njega mi zivimo u raju ili pecamo ... :cheesy: sta mislis dali bi se mijenjao ...?