Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 123456
Iš fiš - pileći paprikaš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 27 Maj 2009, 17:58:17
Iš-fiš ili iš - paprikaš: dali neko zna kako se sprema ovo jelo i dali ste ga ikada probali  :question:
Odg: Iš-fiš By: pikeman Date: 27 Maj 2009, 22:21:22
Nikad čuo za njega. smiley157
Odg: Iš-fiš By: dushann Date: 27 Maj 2009, 22:26:35
Šta je to :huh: nikad čuo ni primirisao :no:
Odg: Iš-fiš By: rj Date: 27 Maj 2009, 22:26:51
ko fiš paprikaš samo umjesto ribe ide pjetao ili kokoš  :bye:
Odg: Iš-fiš By: pikeman Date: 27 Maj 2009, 22:32:59
Aha, ja ga zovem pileći na riblji način.  :cheesy:
Odg: Iš-fiš By: dushann Date: 27 Maj 2009, 23:00:38
AAaaa pileći pa što nekažeš oma  :rlol: ja to često spremam kad ima dosta sitnih klinaca da se nepodave sa kostima :cheesy: onda je i pileći dobar na riblji način  :ok:
Odg: Iš-fiš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 27 Maj 2009, 23:03:09
Da ima raznih načina spremanja ali najbolji je od pijetla
:takoje:
Odg: Iš-fiš By: kico Date: 27 Maj 2009, 23:49:27
a bogami je i ukusan smiley114
Odg: Iš-fiš By: Damir Date: 28 Maj 2009, 00:01:37
šta ukusan dobar....

Odg: Iš-fiš By: dovla Date: 28 Maj 2009, 09:00:16
Najbolji je od mladi pjetlići, poslije toga ližeš prstići........mljacccccccccccccc... :rolleyes:
Odg: Iš-fiš By: budayu Date: 28 Maj 2009, 13:28:27
sto stariji tim bolji.....mislim petao
Odg: Iš-fiš By: dovla Date: 28 Maj 2009, 15:03:41
Panonac, nije original al evo nešto slično...

Odg: Iš-fiš By: ULJEZ Date: 28 Maj 2009, 18:28:36
ma dajte pijetlove(jednom sam jeo,kuhano" ako se siječem 3 sata" pa nemoš odvojit meso od kostiju)
ja bi šnicle,carsko meso,krmenadle,kulena,šunke....
Odg: Iš-fiš By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 28 Maj 2009, 20:54:00
Ko zna koliko je pjeto bio mator  :rlol: probaj od mladoga pijetla paćeš vidjet da prava stvar mi kad pravimo pravimo samo od batkova i nadbataka nemoš se najest koliko je  :ok:
Odg: Iš-fiš By: Damir Date: 28 Maj 2009, 22:38:50
pa koliko to pjetlova strada kada ti samo stavljaš batak i nadbatak :eek: