Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 1
Riba u buretu By: bracahemun Date: 17 Januar 2011, 21:26:09
Uzme se novo bure i odseče sa vrha 10 cm što će nam služiti kasnije za poklopac.U buretu se naprave dve rešetke na koju se stavi riba koja je rasečena po dužini.Bure se podigne od zemlje poklopi i loži jakom vatrom oko sat vremena.najbolji je tolstolobik ne manji od 8 kg.Niko neveruje da tu nema i šunke.Verujte da treba probati
Odg: Riba u buretu By: Goachild Date: 17 Januar 2011, 21:29:13
Bez ikakvog začina ?

Probao sam 2 puta tolstolobika, nekako mi je bezukusan, znam da smo tu masu iskoristili za riblje pljeskavice koje smo fino začinili i pržili u talandari.
Odg: Riba u buretu By: zex.raseta Date: 17 Januar 2011, 21:30:04
Simpatično;




http://www.askari-fishing.com/__WebShop__/product/fishing/camping-boats-1/our-bestsellers-4/smoking-grilling-3/telescopic-smoke-house-1/detail.jsf
Odg: Riba u buretu By: Goachild Date: 17 Januar 2011, 21:34:21
Nisam skontao, brzopletost..ccc  :help:
U pitanju je dimljenje ribe, eeeee... :smiley:
Odg: Riba u buretu By: bracahemun Date: 17 Januar 2011, 21:41:09
Što se tiče začina SO obavezno
Odg: Riba u buretu By: Шаранџија Date: 23 Septembar 2020, 12:15:59
Колико сам разумео ово је печена риба у бурету? Дим не улази у буре, будући да је скинут само "поклопац" који се касније врати а ватра се ложи испод бурета које са доње стране није сечено нити бушено?