Vukovi sa DUNAVA Kulinarstvo
Pages: 12345678910111213
Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 14 Decembar 2008, 16:02:33

pa onda još da se ima

sto jesti ove zime
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Hauba Date: 14 Decembar 2008, 16:07:51
Auuuuuuuuuuu, lako vama, pa makar zima potrajala do maja :ok: smiley033 :clap2: :clap2:
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Radza Date: 14 Decembar 2008, 16:15:18
Jel ovo za jednu porodicu ?
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Goran Dubravac Date: 14 Decembar 2008, 17:19:28
Damire a gde su chvarci i ... :cheesy: :clap2: smiley033
Odg: Malo se napravilo za zimu By: ossa Date: 14 Decembar 2008, 17:24:35
200 kg svinja, 300 kg masti a sve ostalo čvarci  :lol:
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 14 Decembar 2008, 18:32:06
Čvarke nisam sliko ima još slike za švargl, e nije mi ovo prva svinjokolja ove zime ovo je 4 po redu prijašnje 4 toga je bilo još više ali nisam bio poneo fotić...i šta još još jedna poslje nove godine....inače moj stari je mesar u mirovini....
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 14 Decembar 2008, 19:01:24
evo čuo se sa starim telefonom i kaže ošlo u kobaje 92m crijeva ili 60 kg mesa (samo na ono što je na stolu )
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 30 Decembar 2008, 21:00:00
evo dim je odradio sada samo zrak i još malo pa se može jesti




Odg: Malo se napravilo za zimu By: kico Date: 31 Decembar 2008, 16:41:07
bogami si se naradio :clap2:
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 31 Decembar 2008, 16:48:18
Zasada nevalja ali kada otstoji na zraku i kada se bude moglo rezati pod 45 onda je :thumbup: smiley113 smiley114....
A holesterol ma lako sa njim .......
Odg: Malo se napravilo za zimu By: pecaros021 Date: 02 Januar 2009, 11:06:13
damire jesi ti mesar ili ribolovac :eek:
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 02 Januar 2009, 11:37:35
Citat: pecaros021 poslato 02 Januar 2009, 11:06:13
damire jesi ti mesar ili ribolovac :eek:
moj stari je mesar pa mu ja ponekad dođem pomoči
Odg: Malo se napravilo za zimu By: Colonelo Date: 02 Januar 2009, 19:45:57
Damire, svaka cast na uradjenom. Ajde napisi neki recept za kobasicu, svarglu, belu kobasicu (dzigernjaca)i slicno. U zdravlju ih pojeli, pa onda spriceri, "ladni, a mlogo i dzabe".
A evo i ja sam bio vredan pa da se pridruzim "svinjokolju":


Odg: Malo se napravilo za zimu By: Damir Date: 02 Januar 2009, 20:10:15
Citat: Colonelo poslato 02 Januar 2009, 19:45:57
Damire, svaka cast na uradjenom. Ajde napisi neki recept za kobasicu, svarglu, belu kobasicu (dzigernjaca)i slicno. U zdravlju ih pojeli, pa onda spriceri, "ladni, a mlogo i dzabe".
A evo i ja sam bio vredan pa da se pridruzim "svinjokolju":
čim mi ruka ozdravi pošto sam imao nesreču na desnoj ruci imam opekline 1 i 2 stupnja i samo pišem jednom rukom (prije 4 dana )
Odg: Malo se napravilo za zimu By: PANONSKI MORNAR_1 Date: 09 Januar 2009, 18:04:34
KObasice:2% soli ,1% paprike bjeli luk izmiksaj i malo bibera i to je sva mudrost provjereno 1000%