Dobri tereni u blizini Novog Sada?

Započeo keinmort, 22 Jun 2010, 11:15:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Isa

Znaci tuga...  :shocked: Hvala u svakom slucaju. :bye:

chupo

Pozdrav ekipo. Prošli vikend sam otišao na skoro prvo pecanje u sezoni. Bio sam na uscu kanala u Dunav, sa strane rafinerije. Ne mogu da se pohvalim ulovim (jer ga uopšte nije ni bilo :-) ) ali je bilo uzivanje uopšte izaći na vodu po tako lepom danu.
Ono sto mi je pokvarilo uzivanje su bili 'grabuljasi'. Nekoliko njih, oko 5-6 su sa novosadske strane, na keju grabuljali i svaki je izvukao po 6-7 kg ribe. Pitam se često, čemu ja kupujem dozvolu!?
Da li neko zna tel. broj ribočuvarske sluzbe ili komunalne policije ili čega god već gde bih na licu mesta mogao da prijavim ovako nešto? Rade li cuvari svoj posao uopšte? :-(
--------------------------------------------
Rođen da peca, nateran da radi!!!

vradojicic

Brojevi bi trebali da pisu na listu koji dobijes uz dozvolu, bar je ovde tako a cuvari ne rade svoj posao, to odmah da ti odgovorim. Nigde ne rade dobro svoj posao, cast izuzetcima.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Milan.M

Pitanja za kolege iz NS
Kad se dolazi od BG, pa se predje most Beska, sta je ono mocvarno zemljiste i sta je ispod sledeceg mosta? Jel to stari tok Dunava, Koviljski rit?
Jel tu dozvoljeno pecanje?
Mnogo mi lepo izgleda, mozda i najlepse nesto od svih voda u Srbiji.
Kakva su vasa iskustva sa ovim terenima.

NSBucov

Milane, to je čuveni Arkanj. Koliko znam, vraćen je u vlasništvo crkvi. Pisalo se o toj temi. Svojevremeno jako poznat teren za lov štuke i šarana. Do povratka crkvi, imala je i čuvenu kafanu na kraju sveta, koja je srušena.
Bucov Bolen Asp

Milan.M

Nema nista na forumu pod Arkalj. Ja pecam malo jace od godinu dana, nije me pre interesovalo da gledam  terene i nisam bio u NS mozda dve god a i nevidim bas sve kad ia vozim, e sad  nisam ja vozio pa sam mogao bolje da gledam. Jel pricamo o istom mestu, mocvarno okolo, i ima kao neki kanal, skoro stajaca voda, dunavac neki zelenkasta voda. Jel dozvoljeno sada pecanje, meni se cini da je to Koviljski rit, bar mi se tako ucinilo na navigaciji.

bulmil

Džamajka

Sa_le

 Moze li neko da mi daj koji savjet za Rakovacki dunavac? Koju ribu da ocekujem, plovak ili fider, koliko daleko od obale da zabacujem?

belveder

bio na kanalu izmedju Rumenke i Novog Sada (blize N.S.), reko aj nisam isao cirka deset godina pa da probamo, crvi, gliste, parce, zito, ribica, rezultat: 3 terpancica i 4 crvenperkice od 7-8cm, sacekacu jos desetak godina da odem ponovo tamo

Sa_le

 Ne radi riba... a inace se moze tu na kanalu dobro proci, septembar i oktobar su po meni udaran termin za bijelu na tom potezu.

belveder

a prema prevodnici zaraslo, možeš se glat izgubiti, ne šalim se

StefaNs

Bar nema onih zelenih ostrva po vodi kao prethodnih godina... Secam se da prosle godine nisi mogao nigde zabaciti od toga,sada je malo bolje. Mada..ko zna jos do kraja  :cheesy:

Dva vuka

Kad ima zelenih ostrva ima i ribe...  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

belveder

kakva je situacija sa jegrickom iza siriga, sme li se pecati tamo, el bio neko skoro???

rango

Za Jegričku kod Siriga treba posebna dozvola. 1000 din. dnevna a 4000 din.  godišnja.

Teme sličnog naslova (10)