Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

miloss

Treba da kupim feeder da mi sluzi za markiranje (a i za dunav), posto sam obisao ceo Novi Sad i nisam nasao nista dobro. Ja sam mislio da uzmem neki od 360 cm i da je 150+ grama bacanje
i da ima karbonski ostar vrh a to ne mogu preko interneta da proverim pa mi trebaju predlozi. I da je cena do 50 e. Ja sam za sada nasao spro carp fighter 360 XXH 50-180 dali je taj stap ostar? ili predlozite nesto drugo. Unapred hvala

nikolay84

Zanima me ima li neko iskustva sa Byron fiderima

dragan2006

Kod nas se uglavnom prodaju oni jeftini, kompozitni,teški...

elo

Vukovi, htio bih se okušati u fedeer tehnici ribolova, pa za prvu ruku ne bih kupovao ništa skupo, a u nekoj kombinaciji bi mogao dobiti ovaj štap:


http://www.pacificpeche.com/power-master-feeder-360.html

Da li se iko susretao sa ovim štapom da kaže koju o njemu? Da li bi bio dobar za npr. Drinu I Bosnu I kako se su se uopšte pokazali sensas matchevi.

Hvala I bistro

Milan.M

Nemam fider stap.uopste, montirao sam fider sistem na neki teleskop i oko mene svi pecaju sitnu belu ja nista, a i najlon mi je 0,3 :cheesy:.Pa Vas molim preporucite mi neki jeftin fider stap za sitnu ribu, pretpostavljam neki sto laksi i meksi. Nemogu da udjem u foru ali pricate da je 100 gr sasvim o.k? Ja sam zamalo uzeo neki Robinson 140 gr. To mi nesto mnogo. Nisam nikoga video da koristi hranilicu tezu od 60 gr. Pecao bih u glavnom na Savi i ponekad na jezeru.
Bas sam skoro ukapirao koliko namam pojma o fideru, a i uopste o stapovima.
Mislim da dobar fider i dobar sistem pecaju, a ne onaj koji ga koristi. (video vise puta)

koleq3

Citat: Milan.M poslato 19 April 2015, 03:24:53
Mislim da dobar fider i dobar sistem pecaju, a ne onaj koji ga koristi. (video vise puta)
samo obrnuto i sto vise izlazaka pa ces videti rezultate...stapovi su tu zbog osecaja,a ne rezultata mozes ti i te kako pecati belu na obican teleskop,naravno koji nije za soma :)

orka


jevta78

Drugari moze li mala pomoc.
Nov sam u feederu hocu da kupim prvi stap prvenstveno za mirniji deo dunava i tisu. Kada procitas sve postove samo izadjes jos zbunjeniji pa sam izbor sveo na 2.

Trabucco Precision XT Feeder Plus 360-120gr
Dome Gabor Team Feeder Special  360XH  40-130GR-tezina 310gr, 3+3 dela

Odlucite vi umesto mene  :help:

HVALA smiley033

VladimirR

Ako si izbor sveo na ta dva štapa, jednosavno probaš i jedan i drugi pa koji ti više odgovara i leži u ruci, onako na suvaka. E sad, ako si on-line kupac, pa želiš da naručiš jedan od navedena dva štapa, a nemaš priliku da probaš, to je već druga priča. Prvi model nisam imao prilike da vidim ni da držim u ruci, a što se tiče drugog modela isto je kao kod prvog, izuzev što ja imam Dome Gabor pellet feeder 360cm 40-140gr, te shodno tome mogu ti reći da je ovaj model odličan za Dunav, tako da je taj novi model DG, verovato bolji od ovog predhodnog ja, ne znam predpostavljam, jer ako rade nešto novo, onda po logici stvari trebalo bi da je naprednije od predhodnog modela  :huh:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

ZGODNI28

Da li je neko uzeo browning magic feeder 2015(nova serija)???..merkam ga...stara serija je extra...zanima kakva je ova nova serija....cena mu je 57e uzeo bi od 80gr...svaki komentar ili preporuka bi mi znacila..

bojanljube

Black magic je zaista solidan stap, a ne postoji nikakva razlika u blanku izmedju nove i stare serije. Nova serija je samo malo lepsa i usminkanija. Inace stap malo prelazi tu tezinu bacanja pa moze da izbaci i malo veci teret od deklarisanog. U pitanju je prilicno univerzalan stap koji se moze koristiti na jezerima, sporo i srednje tekucim vodama.
Bolje i los dan na pecanju, nego dobar na poslu.

jevta78

Hvala na odgovoru,

i drugi modeli dolaze u obzir ako imate preporuku za oko 5000 vi kazite. Samo jedva cekam da uzmem nesto i odem malo na vodu. Nemam prilike za probu, kupicu online pa zato i pitam.

žex.rašeta

Trabucco Precision sam imao priliku da isprobam na vodi....verziju do 70gr. Jako lepo urađen i upotrebljiv štap. Verovatno tebi za te vode treba ta jača verzija ali odnos uloženo - dobijeno je više nego dobar  :takoje: .
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

ZGODNI28

Citat: bojanljube poslato 11 Maj 2015, 14:30:36
Black magic je zaista solidan stap, a ne postoji nikakva razlika u blanku izmedju nove i stare serije. Nova serija je samo malo lepsa i usminkanija. Inace stap malo prelazi tu tezinu bacanja pa moze da izbaci i malo veci teret od deklarisanog. U pitanju je prilicno univerzalan stap koji se moze koristiti na jezerima, sporo i srednje tekucim vodama.

hvala druze na odgovoru :tongue: :tongue:  jos jedno pitanje kakva je recimo razlika izmedju browing black magic i maver x abyss<verovatno su finese sitnice>...za koji bi se ti odlucio i zasto?...oba su deklarisana na 80 gr....dvoumim se izmedju ta dva stapa....mada abyss su digli pojedinci u nebesa sa cenom i nestasica ga je....

bojanljube

Maver abis x je dosta finiji, laksi. Po meni najbolji stap do 40e koliko  je kostao kada sam ga ja kupio. Stap vise namenjen pecanju bele ribe. Dok je black magic jaci stap koji se dosta bolje ponasa na rekama sa jacim tokom. Kao sto rekoh on po meni prevazilazi tih 80gr. Ako pecas na jezerima i rekama sa slabijim tokom abis, a ako pecas vise na rekama srednjeg ili jaceg toka ili za ciljano pecanje krupnije ribe magic.
Bolje i los dan na pecanju, nego dobar na poslu.

Teme sličnog naslova (10)

6941

Odgovora: 65
Pregleda: 49204

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 64729

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 275193

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 148790

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 133132

42

Odgovora: 6190
Pregleda: 1307886

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 217908