Feeder štapovi

Započeo orka, 06 Decembar 2008, 10:52:55

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dragan2006

I ja sam čuo da su jako dobri,trk na sajam ima ih tamo na popustu kod Travara! :lol:

pexon

Ja juče pazario Power carbon u Pančevu. Tamo je na akciji 3700 dindži. Jako sam zadovoljan sa štapon ovako na suvo, nadam se da će dobiti priliku u nedelju da se pokaže i na vodi. Jedina zamerka prodavcu je što je na moj komentar da je štap kriv on odgovorio, pa šta bi ti hteo za te pare. Ali mi je doneo nekoliko štapova i dozvolio da izaberem prav štap. Ako je na akciji zbog toga onda bi valjda trebalo da piše da je roba s greškom.
@ Zox i meni pomalo smeta taj držač mašinice al pošto mi sve ostalo odgovara uzeo sam ga. Videću kako će se pokazati sa tim držačem na vodi. Sada štap ide sa tri vrha. Mislim da je dobar izbor za pecenje bele ribe, pogotovo kad se uzme akcijska cena u obzir.

Spojene poruke: 01 April 2014, 09:35:25

Testirao sam štap na vodi u nedelju, jako lep osećaj pri zabacivanju. Na žalost to je bio jedini aspekt u kom sam uspeo da ga testiram, pošto riba nije htela ni da pipne udicu. Babuni od pola kila do kilo su se mrestili u plićaku tik ispred naših nogu, pa nije ni čudo što ništa nije diralo udicu koja je nosila mamce za bakutu i belu. Al ništa ni na dva šaranska štapa. Dobro je da bar ima ribe u vodi, valjda će da krene posle mresta. Opsss, odoh u OFF.

milos milojkovic

Potreban mi je stap za ciljano pecanje krupne babuske, lokacija dunav kod Velikog gradista, da li bi za tu situaciju mogao da mi posluzi Spro - Explorer Feeder MH 3.60m?hvala.. smiley033

Ulmbd

po meni najbolje fidere imaju colmic i tubertini,ja licno koristim colmic laredo i prezadovollan sam, a znam i za tubertini extremo da ja vrh stap

nikolica

Pozdrav, da li neko koristi ovaj stap? hteo bih da ga uzmem pa ako moze neko nesto vise da mi kaze o njemu. Iskreno prvi put cujem za marku MIDDY. Pa ako nevalja da nedajem tolike pare na njega. Hvala smiley033 :bye:

http://www.freetime-ribolov.com/Feeder-stapovi/3G-Heavy-Feeder.html

Slavic.Blood

Middy ti je Engleski proizovđač, dosta poznatiji u takmičarskim krugovima, kod nas je slabije zastupljen. A za štap šta da ti kažem, nisam ga prbao, al mislim da ne možeš mnogo da promašiš ako ga kupiš. :wink:
Ponekad provedem po celu noć u polu mraku, 'mesto da negde ločem!
Najlon, osmeh, olovo, udica nameštam pecaljke biće dubinac ubica!

nikolica

Videcu, potrazicu jos malo na netu, pa ako  se odlucim uzecu ga, Hvala na brzom odgovoru smiley033

zolja

Danas sam se registrovao i ovo mi je prvi post, pa bi Vas onda prvo sve pozdravio  smiley033
Duze vreme pratim ovaj forum, ali sada imam neku dilemu, pa da Vas i pitam, siguran sam da ce neko iz iskustva biti voljan da pomogne.
Radi se o iskustvima kupovine stapova preko oglasa na konkretno KP sajtu, buni me sto se tamo recimo Dome Gabor od 360 130gr, moze naci za 44E, sto je puno jeftinije nego na drugim online trgovinama, da li je moguce da se ne radi o istim stapovima?
Malo me buni i to sto ta serija Spro stapova sa oznakom H, bude obicno deklarisana kao 140gr, dok na KP je to slucaj tek za model od 390cm.....
Nisam pametan....., ako se i odlucim za kupovinu preko oglasa, kupovao bi iskljucivo licno, pa bi mi mogli sugerisati i kako da prepoznam ako se eventualno ne radi o original stapu, ili se tu radi o stapovima sa nekom greskom, pa otud razlika u ceni?!
Nadam se da sam u odgovaraju temi postavio pitanje, pa ako je neko voljan pomoci, hvala unapred.

žex.rašeta

Nema tu falš štapova . On ih donosi iz HU vrati porez , zato je jeftiniji. Pogledaj štapove uživo u nekoj radnji pa onda naručuj. Da znaš šta ti stiže  :takoje: i izabereš . Čitajući ne bih smeo bez viđenja ni jedan da kupim. Dobrodošao  smiley033
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

zolja

Puno hvala na odgovoru, preko kurirskih sluzbi necu kupovati, ako se oglasivaci saglase da licno preuzmem stapove, lepo pregledam pa sta bude....
Oglasivaci su vecinom iz SU i NS, pa mi nije daleko licno otici, a i potvrduje to da su stapovi verovatno iz HU, pa sa povratom poreza mogu lepo konkurisati cenom.
Hvala jos jednom, pa se nadam da cu se uskoro moc pohvaliti i ulovom na novi stap  :cool:

slavko87

Drugari da li neko zna gde se mogu kupiti vrhovi za "ET Rubin match feeder" ?  Uspeo sam slomiti srednji i najosetljviji vrh  :smiley: :sad:

Zarebabaja

Slavko87 Nazovi ovaj broj 0655411991 i pitaj coveka sta ima od vrhova ! Cena je oko 300 dinara  :bye:

vradojicic

Slavko imam isti problem, slomio sam bas ta dva. Ako nadjes javi mi molim te.
Mislim ipak da nema nigde bas tih, ima od Rubin feeder-a 3.60m, od 1 i 2 OZ, pasu ekstra u rupu ali nisu isti. Kraci su za nekih 7, 8cm od ovih za Rubin Match Feeder i nisu osetljivi tako.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

slavko87

@ Zare Hvala druze, nazvacu bas ujutru da proverim kod tog lika.

@Vradojicic 
Ako nadjem, javicu ti naravno. Gde si ti nasao te od Rubin feeder-a, ako ne nadjem nista da kupim bar te, jer znas i sam da ovaj crveni sto je preostao i meni i tebi poprilicno je krut.

vradojicic

Znam, ovaj crveni i ne koristim bukvalno.
Nasao sam reklamu negde ovde na forumu, da li u temi rezervni vrhovi ili nesto slicno... Veruj mi da ne mogu da se setim. Juri po forumu.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Teme sličnog naslova (10)

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 64314

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 217221

7489

Odgovora: 3054
Pregleda: 1097305

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 274536

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 132607

6941

Odgovora: 65
Pregleda: 48653

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 148276