Bolonjeze štapovi...

Započeo Bigash, 05 Avgust 2008, 07:54:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

bulmil

Fuji k  msm
Inace brutalika izgleda!
Cestitke

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Džamajka

StefanKv

Stap je svemirski. Izgleda brutalno. Karike su fenomenalne. Nek je sa srecom!  :cheesy:

pex

Hvala na zeljama. Inace ovo je kraj eksperimenata do sada radjenih. Drzac cekrka je Fuji NS, a karike su Fuji K Titanium Torzite H, vrh vrhova, uzasno visoke a bestezinska pojava. Definitivno najbolje ali prilicno skupe. Stap je tezak kao u originalu samo su karike tri puta vislje i vece.
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

bulmil

Vr'!!

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Džamajka

cardinale

Čuo sam da je rebel jak i dobar štap. Želim ti puno trofeja sa njim. Javi kako se ponaša na vodi.

sreckob

gde se mogu nabaviti fudji sprovodnici za bolonjeze?

bakib

Ja sam kupio u MG servisu u BGD.

Draško


Imam ponudu za kupovinu štapa Maver Invicible 4,80 80gr 3,0 kg. Ima li neko iskustva sa ovim štapom, oštrina, balans, d li je prejak za krupnu ploticu i škobalje...

vradojicic

Po meni je prejak, debelo prejak. Nisam pecao njim ali sam ga drmusao na sajmu, deluje dobro ali ima mnogo snage, ne mogu detaljnije da sudim ali mislim da nema uzitka sa takvom stapinom kada je u pitanju skobalj i plotica. Jedino mozda neki tereni gde ti trebaju plovci 10 i vise grama a ribe su prosecno po 2kg mada opet nema svrhe za te dve vrste.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

gillespie

Kolege, danas sam na Tisi precvikao vrh na mom ET Blade Bolo-u 6m....:( Da li neko zna gde mogu da nabavim original vrh?

vradojicic

Zovi Nesko ribolov, Plovak Plus, neka te spoje nekako sa generalnim uvoznikom.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

žex.rašeta

 smiley033

Na kraju klipa ima broj tel. pokušaj da ih nazoveš posle praznika . Srećno .

Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Draško

Ma i ja mislim da je Invicible više štap za šarana, al za to već postoji druga vrsta štapova. Za naše plovkarenje sigurno je prejak.

vradojicic

Po meni nije primeren za to sto tebi treba, vise je za mrenu, sarana.

Pre 2 dana odem u jednu veoma dobro opremljenu radnju ovde u Pirotu, ribolovacka radnja Time i na moje iznenadjenje ugledam jedan stap za koji prvo iz daleka pomislih da je Shimano Technium CX. Kad ne lezi vraze, ono nije. Nego kopija, stap se zove KAIDA GLORIUS TE 5-600 GT, brat bratu isti je kao Technium CX TE 5-600 GT, vizuelno. Popricam sa vlasnikom radnje i on kaze to ide iz iste fabrike, samo Shimano uzima bolje modele, radi bolju kontrolu kvaliteta a srot ide u ovu Kaidu.
Rasklopim stap, protresem, pregledam ga i ne videh nista razlicito od Shimana osim sto ovaj ima losiji halter, malo losije provodnike, istu tezinu, istu masu, balans istu boju, debljinu, akciju, ma isti stap. Segmenti mu nisu oznaceni, kao i Shimano ima cepove da ne udaraju segmenti jedan u drugi, cena ovog je 100 evra, uz njega se dobija originalni rezervni vrh i tvrda futrola za transport.

Iskren da budem posle toga ne obratih paznju preterano ali se danas setih pa reko' da napisem koju rec. Mislim da je cena naduvana, ali da kosta 70, 80 evra mogao bi se kupiti. Malo sam trazio i nadjoh na netu pa pogledajte, ima slika, ima i cena po Bugarskim sajtovima, dosta su manje nego ova ovde.
Po meni, jedno objasnjenje otkud toliko Shimana u poslednje vreme koji ima dosta nize cene nego pre. Fuseraj je dosao i od Shimana. SIkreno u tome nema nsita lose jer za ove cene koje su sada i ne ocekujem nesto spektakularno, da im Speedmaster kosta 90e, da Techium kosta 80, Super Ultegra 120 itd... Nije to vise isti Shimano. Nikad ih nisam preterano cenio kada su plovkaroski stapovi u pitanju ali izgleda da su i oni podlegli masovnoj proizvodnji. Ne kazem da su navedeni stapovi losi, sta vise, ali sigurno se moze ocekivati vise lomova i nepredvidjenih stvari. Globalizacija je to.

Ja svaki dan gledam stapove i jurim tu sesticu kakav meni treba ali iskreno svasta ima ali sam sve dalje od kupovine stapa koji kosta 100-120 evra. Ako dodjem do neke cifre uskoro, blizi sam da odvoji nekih 200 evra za Maver Rebel 6m, takmicarac, da kupim 9 Fuji Alconite provodnika, halter Fuji i namotam sta, izaci ce me oko 250 evra ali znam kakavi sus egmentu jer kupujem takmicarac, mogu da ih pregledam, znam da je Made in Italy, da je Reglass, dobijem racun i garanciju, stavim opremu koju zelim i majstor ga uradi takodje kako zelim.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

tanasko

Pozdrav i srecan praznik svim pravoslavcima !
Treba mi pomoc u vidu saveta kolega koji pecaju sesticama. Naime, trenutno imam technium te5 od 6 metara a posto volim da menjam stapove  razmisljam o ultegri te4-600 koju bih motao u bolo varijantu ili tica ares od 6m. Prvi je deklarisan za tb od 3-15 gr a drugi od 5-30 gr ali citajuci po forumima zakljucio sam da je tika ipak malo nezna i da nije realna oznaka 5-30gr. Svaki savet je dobrodosao !!! :cheesy:

Teme sličnog naslova (10)

13185

Odgovora: 203
Pregleda: 132658

12609

Odgovora: 839
Pregleda: 274587

3236

Odgovora: 270
Pregleda: 148308

17848

Odgovora: 462
Pregleda: 200968

9274

Odgovora: 115
Pregleda: 64342

6941

Odgovora: 65
Pregleda: 48689

5817

Odgovora: 806
Pregleda: 217265

1226

Odgovora: 6972
Pregleda: 2343916

5304

Odgovora: 87
Pregleda: 45259