Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

mi-ne

Pre par godina sam razgovarao sa poznanikom koji se igrom slucaja nasao na pravom mestu.
Tekstil dolazi u Srbiju u velikim rolnama i covek u svojoj mini fabriki proizvodi trenerke.
Kopije, naravno, solidnog kvaliteta.
Bilo je u tom razgovoru dosta detalja, ali bilo je to davno.
A i da nije bilo davno sto manje znam to bolje.
Msm, fabrikica mi simpaticna.

Dva vuka

Ima i toga , ja kolko znam, Pazarci su specijalisti za kvalitetne kopije odavno , ali i za govedinu iz Argentine i još svašta nešto ...  :cool: Druga ruta je Budimpešta , tu sleću ogromni avioni sa kontejnerima iz Kine i ona je regionalni centar za Balkan  :wink:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Mrkela

I ja sam cuo za to u Budimpesti, ali je pitanje kako onda preko granice preneti 100 pari patika, trenerki i drugog, jedino da imas nekog svog carinika.

Dva vuka

Ajde što Pex mora imati 56 štapova za pecanje, to mogu da shvatim , ali šta će tebi 100 pari patika  :huh:
PS. Moraš imati malo više od jednog svog carinika  :lol: :lol: :lol:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Mrkela

Pa da ih izlozim kao sto pex izlaze stapove  :lol: :lol:

Mile Morpheus

Da li je neko isao skoro u Segedin u nabavku ribolovackog pribora? Imate li neku preporuku? Mislio sam kupiti Maros dohrane,a ne znam da li se isplati...

mihabg

Nevidjeno se isplati ako ides zbog toga
Gorivo, hrana itd.
Jbt. da skapiram nas mentalitet treba ce mi jos jedan zivot!!!
Brate ,ako ides da preprodas, isplatice ti se ako te ne uhvate... A za "tur-retur" bez 100kg stvarno si u problemu sa vremenom i smislom putovanja.
Salim se druze, nego neko ovde  placa porez i carinu , pa je tvoje pitanje kriminalno pogresno
Priritom , nemam veze sa politikom nego sa zdravim razumom!
Drugim recima... ako imas bolju varijantu, ne trazi saglasnost


Sent from my iPhone using Tapatalk

Mrkela

Lepo je mihabg rekao, ako ces za sebe da uzmes hranu ne isplati se, koliko ces dati za gorivo i jos koji trosak, isto toliko ce i da te izadje ovde da kupis, jedino ako ces bas neku vecu kolicinu da uzmes onda se isplati, al onda je i rizik na granici. Dobro razmisli.

vlada1978.

Poštovane kolege i drugari pozdrav od mene i hteo bih da Vas pitam nešto.Prošle godine negde u oktobru sam kupio(pošto nije imalo više tog kukuruza)radi se o Melegovom kukuruzu starom u onim konzervama limenim sa crnim poklopcem tri komada a arome su bile banana,monster-crab i natural.Ja sam njih otvorio i lovio na njih,kukuruz je bio prva liga.Međutim stalno mi je stajao u frižideru (celu zimu)i ja baš da probam rekoh da li je propao da ga bacim,zamislite nije.Ona banana malo kada se otvori malo kiselkasto miriše ali probam zrno ono nije kiselo.Da li da bacim ovo ili da lovim na njega,jedini razlog je plašim se da ne naškodim ribi,a rok važenja mu je do maja 2018.znači nije mu prošao rok.A zvao sam Meleg-baits,tamo njihovog menadžera za ovaj kukuruz pošto nema ovde nigde da se kupi,(hteo sam da poručim nove konzerve)rekla mi je da će ponovo početi da ga proizvode i da će ga biti,stvarno dobar mamac ruku na srce.Pozdrav i bistro na vodi.
Strpljenje je umetnost nadanja.

slob

vlada1978,
Ne brini o tome! Šaran neća da pokvari stomak od kukuruza iz konzerve kojoj je prošao rok.
Da li si ikad video kako se nekad , a i sada, pripremao domaći kuvani kukuruz za mamak i mamčenje pri lovu šarana.
Kukuruz se ukiseli i tako usmrdi da ruke od toga ne možeš oprati. Tri dana posle se oseća kad ih onjušiš. Veruje se da takav kukuruz više privlači šarana od svežekuvanog.
Jedino ako od stajanja mnogo omekša pa hoće da spada sa udice, onda nije za mamčenje. Ali za primamu može.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

vlada1978.

Hvala,"slob"znači može na udicu.To me samo interesovalo pošto nema više tog kukuruza da se kupi a mamac je prva liga.Isključivo sam ga koristio samo za udicu tj.dlaku,ništa se nije promenio jer sam ga držao u frižideru.Hvala još jedanput i bistro na vodi.Pozdrav.
Strpljenje je umetnost nadanja.

zox

El vam se desilo nekad da naručite nešto sa sajta(prodaja ribolovačkog pribora),a da nikada stigne niti kakve povratne imformacije,a lepo piše kupili ste to i to i košta toliko i toliko.A ozzbiljna firma!??

vladimir022

Ja sam jednom narucio preko mejla od jedne poznate firme stapove koje imaju na sajtu, ali tek nakon nedelju dana su mi poslali mejl da nemaju stapove na stanju.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока


Grof1204

Nista dok ne pozoves... neki imaju obicaj da posto nemaju nesto na stanju, smatraju da je bespotrebno da ti salju povratnu informaciju... :smiley:
dok drugi razlog moze biti velika guzva tog dana, pa se desilo da je neko od prodavaca samo 'cusnuo' tvoju porudzbinu.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

vlada1978.

Uh,milion puta,još me napravi ludakom kako sam ja to stvarno naručio(udice,npr.ili neki sitni pribor)Pozovem prodavca i kažem mu šta sam dobio i da nije to to što sam naručio,međutim nema šanse to je mislim nemoguće ni dokazati a i nemam vremena,ni novca a i živaca da se ganjam sa njima.Isto primama (kod mene u gradu ima da se kupi kod Kineza primama)niti se zna ko je proizvodi niti za koju je vrstu ribolova ništa,samo piše PRIMAMA ZA PECANjE,baš ću da slikam i da postavim fotografiju ako se setim,takođe Owner udice to mi je bilo isto čudno.Ma ovde je sve ono najgore i škart(čast izuzecima)sve Kineska sranja.Pozdrav i bistro na vodi.
Strpljenje je umetnost nadanja.

Teme sličnog naslova (1)