Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Goachild

Људи, молим Вас да се држите теме.
Пио сам и ја 12 пива на пецању и пола боце ракије али то није тема.

mihabg

Pa u temi je... receno je da sipaju pivo u hranu i zasto ga sipaju ! Sastav itd.
Nismo na pismenom, uleti poneka sala...

Goachild

Рецимо да је писмени у току...
Михо, има довољно тема у биртији за спрдњу и заје.анцију. Ништа лично.

smiley033

Čiča Mića 83

U ovom periodu riba na stajaćim vodama nije zahtevala mnogo hrane. NO NAMES pecao si na dobru kombinaciju za DTD nzm šta se dešavalo 
dal si preterao , je bila prejaka za ovo vreme, nzm jesi pokušao praznom malo preko ili nizvodno...
Prvi put samove god.  pecao u martu na DTD, kolega i ja izašli smo malo preko pola vode. On je pecao nekom domaćom a ja na vde.
Prihranili smo malo i posle skoro 1h imali smo svega nekoliko sitnijih krupatica.. E onda sam ja već pop....o pošto ne verujem da ne radi pa sam se skratio na 9m, nisam hranio samo sam zabacio i odmah udarac protfiš pa bodorka ,dever,crvenperka. Svaki zabac imao sam pecanje i kolega priđe bliže al dobija dosta sitniju ribu. Zatim posle nekog vremena prekid kao da je nema , e onda sledi "šaranje" praznom hranilicom što daje po neku ribu al ništa posebno. Posle nekih pola h šaranja počinjem opet da hranim i za neki 15min se vratila riba. Citiraću doktora Waltera Tamaša : "Jeste li vi mislili da je pecanje lako?" 
Najteža stvar je pogoditi šta riba traži u tom periodu godine, tog dana znači treba se prilagoditi vodi.
Taman kad mislim da sam nešto skontao odem na vodu i ona me razuveri. Ima jako puno "caka" i samo sa dosta boravaka na vodi ćemo ih pronaći. Sam proces mešanje hrane je jako bitan, često je spremam veče pre odlaska to je nekih od 8 do 12h pre početka pecanja. I vidim da nekim hranama ni to nije dosta jer poseduju čestice kojima treba dosta da se napiju vode ,jer sam vidio kad isprobavam da neke lebde idu jako visoko što nije dobro.

Zato što je moguće više izlazaka na vodu i više experimenata!  ( sve je to čar ribolova ne bi bilo ni zanimljivo da se uvek "odvalimo" od pecanja)  :wink:
Sitan šaran krupno zrno traži! :D

Troll808

Sta u hranilicu za sarana na divljoj vodi,Dunav konkretno.Bio juce i probao sa kombinacijom Maros mix ekstra saran i Maxi baits med plus secerac,konoplja,malo crvica,kastera i melasa ali za ceo dan sam imao jedan udarac i jednu babusku od 600 grama..Znam da na tom mestu gde sam pecao ima sarana do 5-6kg,ali ne znam sta da stavim u hranilicu... :huh:

mihabg

Trenutno stavi ....noge na drugu stolicu i cekaj da izadje voda iz ove mutne faze ... Ne pamtim da je u poznom junu bila bas ovako mutna ! Bila je i veca , ali bas ovako cadjava ?!
Ako i probas , nabrijaj mamce u fulu... Crvici sa dzigom u prahu, b.lukom, ili parmezanom, gliste iz svezeg stajskog , kukuruz za komercijale i sl. Ako naletis na puza iz vode u razlivima mozda i prodjes
Ne trosi pare na sadrzaj hrane sad vec na dinamit za pojedince.
Voda stalno seta , zbunjene i one i mi
Jedino sto je pozitivno jeste da ce trend pritiska biti u porastu, sto je bolje nego obratno ...ali od sutra

Troll808

Od mamaca sam dosta toga probao.Kukuruz na dlaci,dva zrna sa podizacem,pa zrno sa podizacem,glista i crvici sa i bez podizaca,pa zrno direkt na udicu sa crvicima,pa sa glistama,boila med (melegova) i nista.Jedino da sacekam malo da se dovede u red.

laki22


alenkvaka

Da vas pitam dobri ljudi. Kod nas u bosni kila crvi 10€ dodje a zelja mi je da uzmem 5-6kg da se ispecam kao covjek, a dolazio bi u srbiju opreme uzimati neke pa bi usput i crve uzeo, pa me zanima beograd ili novi sad , koliko kostaju i jel moguce uzeti tipa 10kg? Hvala unaprijed

laki22

imas u novom sadu 3e litra

alenkvaka

Formaxstore ili? Planirao sam i u carpmaniu otici u BG al eto da vas pitam koji ste tamo, da mi samo nazive napisete ako moze i hvala to je dzaba

žex.rašeta

Nazovi ranije Zorana u Carpmaniu i reci koji dan dolaziš. Naručiće ti on i čekaju te tamo u frizu.
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

bulmil

Laki22,gde ima u ns da se uzmu po 3e?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Džamajka

Goachild

Про Фишинг у Радничкој 37в има одличне црве на меру. :takoje: Свежи увек и шуште колико су фризирани. :rolleyes:

Ad fines

obe su OK, i kod Zokija i Nemanje, 350 dinara litra. Cesto sipaju i vise  :rolleyes:

Teme sličnog naslova (10)