Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

žex.rašeta

Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

deda pija

Kakvi dobri saveti.
Nisam vam ja sve ni nabrojao. Imam ja i VDE sirup šta li je od jagode (1/2 lit), pa onda carpix, pa atractis i još neke špecije mirišljave.
Carpix i Atractis su davali odlične rezultate dok sam pecao šarana i amura.
Praviću ja razne kombinacije u manjim količinama, pa šta bude dalo rezultate, udri.
Mnogo ste mi pomogli!
Evo kako sam ja pravio primamu za šarove i amure na jezeru. Možda nije ovde mesto za ovaj recept ali će se nekom možda dopasti.
U lonac od 15 l. stavim 6-7 kg. kukuruza. Razmutim 1,5 kg. šećera u vodu, sipam u lonac sa kukuruzom i na šporet. Kuva se dok zrna ne ispucaju.
Skinem da se prohladi pa kroz mašinu za mlevenje mesa. Teško ali vredi.
Na vodi na Jupol kantu koja je puna slatkog mlevenog kukuruza dodam jednu dozu atractisa, napravim kugle pomešane sa krtičnjakom i na bovom obeležen spod  čamcem jednom dnevno - predveče. Bacim nekoliko šaka starog kukuruza i 3-4 kugle svakog dana. Dođu ale. Jedna je na mojoj slici, amur 24,8 kg.
Legnem uveče da kunjam, central pored glave oko 4 ujutru zove, imate poziv, javite se, ajmo Roki.
Inače Roki je moj pokojni drug kuglaš iz Zrenjanina koji je toliko voleo jezero i pecanje da je jednog maja i umro pored štapova na jezeru.
Pozdrav i bistro.
Hvala
Eto tako je deda nekad pecao.

CoaSPRO

Pozdrav ljudi  :smiley: juce na sajmu u Nisu sam kupio neke hrana pa me zanima jel koristio neko od vas ovo .. i jel mogu jagoda i skoljka da se mesaju sta jos mogu da dodam itd ... inace pecam belu ribu fiderom pa ako moze neko neka da neki predlog ?  :cheesy:











Carp

Koristio i koristim MaxiBaits primame,odlicne za tu cenu  :ok: oko mesanja tih hrana necu da se mesam  :cheesy:

djmisha77

A koju to cenu ako se sme znati?
Vidim u poslednje vreme svi je hvale ali je nema u NS, bar ja nisam naleteo na nju.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Carp

Cena za series specila (ova iznad) je 150din. a za series champion 200din. za series feeder nisam siguran ali mislim da je isto 200din. Ovo je web sajt proizvodjaca ujedno i vlasnika ove radnje.  :bye:

CoaSPRO

series specila sam platio 140rsd a ovu zadnju nisam uzeo na sajmu vec u gradu sam nagazio neku prodavnicu i kao uzeo ovu hranu jer mi prodavac rekao da menja boju kad se navlazi .. pa ajde da probam :) inace cena je mislim isto 140 :) niko mi nije nista rekao jel se mesaju skoljka i jagoda koliko je to dobro ?

no names

Mesa se.Ne vidim razlog zasto da ne?Jedna od provereno lovnih boila je riba-jagoda pa kad moze boila moze i prihrana.Ja dosta cesto i kombinujem tako voce-meso.Samo napred..eksperimentisi,probavaj,zapisuj...samo tako ces doci do nekog zakljucka.Bistro
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

sasa_radulovic

maxi baits prihrana je extra .
licno poznajem decka koji je pravi , tj to mi je drugar od malih nogu..
nije da je hvalim jer mi je on drug vec zato sto je stvarno extra , on decko pravi sve zivo .. od hrane , boila , aroma.. skoro je poceo i pelet da radi , iskreno njega nisam probao , ali sam uveren da valja ..
decko uzima arome preko tako da su vrhunske, nekome mozda budu i malo prejake jer su naspram ostalih hrana ove VRH , ja sam danas isao u petrince i pecali babusku na karamelu imali par lepih komada , ali smo zadovoljni jer je ipak voda u opadanju a i bistra je ko rakija..

Блок_64

Добра храна нема шта.Пробао сам пар пута и реално за те паре може да прође.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

Milan.M

A Gica fider, jel valja? Video sam danas da  je mnogo bolja od onih X-eva i top mikseva,  sta Vi  kazete?

kempes

pozdrav ljudi...nov sam na forumu i hteo bih da se posavetujem sa vama,koristim vde prihranu vec duzi period i samo reci hvale o njoj imam ciljano lovim deveriku i gold pro me jos nije izdala medjutim sve visr mi se namece sensas prihrana pa me zanima neka iskustva sa njom npr:sensas 3000 bream ..rekli su mi npr da je dosta jaka da trebam da mesam sa nekim prihranam iz iste grupe znaci sensas 3000...pa da li neko zna neku recepturu ili bilo sta da mi kaze o pomenutoj hrani....

Milan berkut

Dobri moj @kempes, dobro ti nama došao na forum! :thumbup: . . . nadam se da se nećeš pokajati  :lol:
Iskreno mislim da bi trebalo malko da baciš oko po (i)JuTjub(e)u i tamo ćeš sigurno videti kojim drugim iz serije 3000 razblažuju tu tvoju bream iz 3000-te . . . a ako mene pitaš - Ona je jaka samo :rolleyes: po ceni i možeš slobodno dve -tri kese :eek: samo nje zamešati i otići da razvališ lopaje na proste činioce  :takoje: :clap2:

. . . uhh bre kempes pa čitaš li ti ovu temu imalo, vidiš li o kakvim prihranama se ovde piše i razglaba . . . maksimum do 150 dindzi kesa . . . a ti ulećeš pravo u šesnaesterac sa najkvalitetnijim pitanjem o ,,mami medju mamama,, od hrana . . .

Блок_64

Citat: kempes poslato 06 Maj 2015, 17:02:15
pozdrav ljudi...nov sam na forumu i hteo bih da se posavetujem sa vama,koristim vde prihranu vec duzi period i samo reci hvale o njoj imam ciljano lovim deveriku i gold pro me jos nije izdala medjutim sve visr mi se namece sensas prihrana pa me zanima neka iskustva sa njom npr:sensas 3000 bream ..rekli su mi npr da je dosta jaka da trebam da mesam sa nekim prihranam iz iste grupe znaci sensas 3000...pa da li neko zna neku recepturu ili bilo sta da mi kaze o pomenutoj hrani....


Ако ти већ даје резултате зашто је мењаш и измишљаш топлу воду,или купи једну кесу па пробај упоредо са вде.
Или што колега Милан рече мало прелистај странице уназад има доста корисних савета.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

kempes

Nista onda ...bacicu bez mesanja sa drugom ..dodati malo crvica seckanih glista pa cemo videti...sve u svemu hvala...

Spojene poruke: 06 Maj 2015, 19:10:56





Spojene poruke: 06 Maj 2015, 19:15:26

Evo jedne primame nije skupa a meni se ok pokazala..vuce na crveno kada se umesa..dodao poparene crvice ..seckanu glistu i ubacio 300 gr prezle...pecao u Sefkerinu imao par lepih deverika..tako da je za neku preporuku od mene u odnosu cena-kvalitet

Spojene poruke: 06 Maj 2015, 19:21:48

Zaboravio da napomenem cena je oko 150 dinara

Teme sličnog naslova (10)