Feeder hrana i primama

Započeo Sax, 18 Mart 2010, 22:47:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

laki22

odavno postoji 100% samo sto ljudi ne cuju nista sto nije u doticnoj prodavnici

dragan2006

Od te 100% keč probao par varijanti,par njih je katastofa loša(pogotovo one od 2.5 kg),ali su mi se dopale karamel(ima one crvene pelete u sebi) i specijal,koja je nešto skuplja od ovih standardnih.
Mix ove dve+zemlja, na reci daje lepe rezultate.

viktor1986

Kupio sam danas Gica mix deverika primamu iz lokalne ribolovacke radnje ali bih imao par pitanja.

Zna li neko koji je rok upotrebe te hrane? Na pakovanju pise jedan datum, peti avgust 2013 ako se na varam pa ne znam da li je to datum proizvodnje ili je rok upotrebe(pre ce biti rok upotrebe).

tomislav34



Ja ovako zamješam i nema problema!
... smuđ, šaran, a bogami i kečiga ... :)

Zarebabaja

Jel zna neko gde u Srbiji mogu da se nađu Traperove hrane? smiley033

dragan2006

Zdravo svima,pojavile su se u Bg-u Dovit (Mađarska) i Benzar primame,da li ih je neko koristio i ako može komentar :question:

laki22

ja sam benzar primame gledao samo na YT. pravi ih energofish ako se ne varam. kao po receptu sjajnog rumunskog pecarosa. on je kao hvatao, e sad, ti promo filmovi bas i nisu nesto da se uzdas u njih.

dragan2006

Za Benzar mi reče jedan naš bivši feeder reprezentativac da i nisu baš nešto,a Dovit sam kupio da probam (aroma larva komarca).Deluje mi ok,videćemo je na delu.

mijusko

Bistro svima, danas pazario V.D.E. gold pro bream classic, Gicu mix, frikomov secerac i skoro pa mrtve crvice. Planiram otici do Knica, imali ko neki savet dali da mesam ove hrane ili ne.

Veliki pozdrav od dugogodisnjeg gosta ovog foruma.

Zarebabaja

Ja ne bih mesao te dve hrane,kupi keks ili laku/tesku zemlju(sve zavisi gde pecas) i dodaj u gold pro bream i 3/4 sake secerca i te crvice i udri  smiley033

mihabg

slazem se ,  Gold pro VDE sa secercom i keksom , crvici mogu unutra ili seckana glista , OBAVEZNO jedan puding od vanile , ravna kasicica soli , i udri ! Sa ovim nikad ribu nisam promasio...

Gicu ostavi za neki drugi izlazak , ili daj komsiji .
U Evropi imas 2 ozbiljne firme koje prave hranu , VDE i Sensas , ostale lokalne su bacanje para...VDE je najkoriscenija takmicarska hrana , pa onda ti je sve jasno !

VladimirR

Mihabg, slažem se u potpunosti da netreba da meša Gicu sa gold pro, bolje na kilogram gold pro da doda kilogram lake zemlje, a što se šećerca tiče, ne bih ga mešao sa hranom, već bi ga dodavao u hranilicu (sendvič) umesto pudinga VDE aditiv Torange, čokolada ili big fish. Ali sviđami se naizgled ta komb. sa pudingom, moram da probam, ali ne znam zašto dodavaš soli, ja bih pre kašikicu šećera, so se nemeša sa gold prom.
@Mijusko, pošto planiraš da pecaš na Kniću, šta god da dodaš u hranu i/ili koju god hranu da koristiš, pecaćeš isključivo cverglana izuzev, da na dlaku stavljaš zrno cukka ili ambarca pa da se nadaš nečim ozbiljnijim. Poznajem tu vodu
U svakom slučaju, bistro i udri pa ćeš i sam da vidiš.
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

tomislav34

VDE I Sensas jesu poznate hrane, ali reći da su samo to dobre hrane baš i nije tačno. Ima još jako dobrih hrana i boljih od nabrojanih. Da li si koristio Browningove hrane?
... smuđ, šaran, a bogami i kečiga ... :)

VladimirR

Zaboravih da napišem, pa sad da dobunim poruku "La sirena" crvena xerica 21  :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

mihabg

Vladimir R:  So moze da se mesa sa Gold pro, ja to radim bar 10 god.  Prvo , ne smeta uopste, pojacava ukus sigurno , prirodna je (morska naravno) i rastvara se u vodi , a i konzervans je pomalo pa istu hranu koju nisi istrosio mozes komotno da koristis i za 3-5 dana (narocito ako si stavio crve unutra).
Za puding od vanile mi je rekao  komsija koji nije pecaros pre jedno 6-7 god. (kao rekao mu neki majstor drugar) i ja se napravio pametan i probao tada ........ Nikad vise nisam prestao da stavljam, da li zato sto sam udvostrucio ulov tog puta , ili zato sto sam shvatio da u slatkastoj varijanti Gold Pro ne moze da smeta ...nije ni bitno ! Probaj pa uporedi sam, kao ja , mozda nadjes bolji odgovor :)  Inace, puding je jeftina igra , energetski je jako i hranjivo, lepo lepi i povezuje hranu (narocito one koje nemaju ta svojstva) , i na kraju pudig je kukurzni (i ili psenicni) skrob 90% pa svakako moze da se stavi gde hoces ...I radi :)

tomislav 34: Nisam rekao da su jedine, ali su vrlo jake kuce i moja iskustva su statisticki sa njima super u odnosu na sve ostalo sto sam probao... Konstantno dobro i u 90% slucajeva riba se odaziva  (Sava i Dunav) , a cak sam u Barandi na reviru unistio sarana (tamo sme hranilica) pored tima koji se spremao za takmicenje i nocili su 2 dana , pa su me pitali o cemu se radi :)  OK, bilo je i malo tajni , ali baza je VDE. A nasi takmicarci je rado koriste, ako nisu u obavezi sa nekim proizvodjacem!
Takodje, gledao sam par takmicenja kibicerski odavno i  70% njih je imalo VDE (razne varijante)
Nisam probao Browningove hrane....i bas hocu jednom kad naletim   (daj neki predlog koja da se igram...obozavam to :)...pecam sarana , belu  i u zadnje vreme mrenu pretezno )

Teme sličnog naslova (10)