Moja ladja

Započeo dushann, 12 Avgust 2008, 08:59:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Блок_64

Узми шта можеш и не враћај ништа!

Povratnik

Posle relativno malog prostora za svo troje na titelu, ovo nam dodje kao manji stan, pogotovu sto volimo vikende od petka popodne do nedelje uvece da provedemo negde na vodi. U spavacem delu su lezaji koji se po potrebi sklapaju u jedan veliki, dnevni deo sa sudoperom, plinskim sporetom, jos jednim pomocnim lezajem koji je ujedno i sanduk za stvari i posteljinu i velikom terasom oko koje ide tenda. Na platformi je jos i nosac pomocnog motora i merdevine. Prednja paluba, zadnja platforma i kompletan unutrasnji gazeci deo su prekrivene antikliznim vodootpornim podom.
Izolacija stranica i krova uradjena od stiropora 5cm oblozenog OSB plocama a stranice spavaceg dela oblozene stirodurom 1cm i na prolece preko njega se lepi pluta 3mm u beloj boji. U planu je i postavljanje solarnog panela, unutrasnjeg osvetlejnja sa LED vodootpornim trakama kao i plovidbena signalizacija.
Evo jos jedna slika spavaceg dela pre nego sto sam postavio stirodur.


pkv-pecaroš

 Koliko sam ja vidio po interijeru ako ti i ne peca možeš se sa gospojom "jastučiti" :lol:

Povratnik

Hehehe, jastuka nikada dosta, uvek treba da se podmetnu pod nesto, a bogami kada pecam "jastučenje" me ne zanima, nikada ne znaš kada ce udariti, a onda ni da hvatas stap a ni da ga pustis da savija  :lol:

klenboy

Joooj divote brate mili:))8) Ma ne bih prica otisla u drugom smeru,ali te razumem u potpunosti. Ovo je meni lepse negde uloziti pare u neka skupa kola.

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2


Povratnik

Ma kola su gomila metala i plastike koja sluze da ti olaksaju zivot. Čamac, brod je nesto sto ima dušu, priraste ti za srce i tera te da mu se stalno vracas. Dok je ovih dana na Dunavu besnela kosava, nocu sam vise bio budan nego sto sam spavao, lezim i osluskujem, opet duva jace.....dobro je, sada je malo oslabila...... a ujutru pre posla, trk do marine da vidim ladju.
   

pkv-pecaroš

 smirit će se i ovo ludo vrijeme a onda lagano u plovilo i gdje bolje-tu duže. smiley033

Gremlin

Kad imaš brod (čamac) ništa ti više ne treba...

:thumbup:

Povratnik

Prelep jucerasnji dan iskoriscen i ALiBI u pravom okruzenju.


Pirke vuk s Tise

Права лађа на правом месту. А, шта сам хтео да ти кажем. Ако можеш да на лађу не доносиш, распарене шољице за кафу, чашице за ракију, чаше за вино. Да не буде: Ово ми не треба у кућу, носим на лађу. :cheesy:  ЛАЂА заслужује да све буде  :ok: Не кажем да је то "ОНО" право, али ја тако мислим.  :smiley: smiley194

Povratnik

Pirke vuče, komentar ti je na mestu, a posto dogodine planiramo da uplovimo malo u Tisu, tri broda su za sada sigurna, ako se sretnemo, popicemo kafu i rakiju iz kompleta kupljenih samo za ladju.  :cheesy:

Vale



Sveže ofarbana Zolja spremna za nastupajuću sezonu.

smesko013


Panchester

JBT kako ovaj camac ide sam? :eek: Nemoguce da niko ne upravlja  :huh::rolleyes:

udbaško dete

Jos malo pa gotovo
           


Spojene poruke: 24 Jun 2016, 18:43:45

Gotov i naziv
ubica ugostiteljskog radnika!

Teme sličnog naslova (6)