Moja ladja

Započeo dushann, 12 Avgust 2008, 08:59:33

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

alexdja

micko.tegi lađa je :ok:  :clap2: :clap2: :clap2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

dejan020

Nov sam na forumu ali po stazu na Dunavu bogami i nisam. ovo je camac koji je napravljen ove godine i nije potpuno zavrsen, treba da se uradi jos maska na smb boju, pult i komande. Majstor je bio  bata Joca iz Zrenjanina. Motor je T-18 , 89 god.





Poznato je da je glupost dar prirode ali je nije potrebno isticati!!!...

joshica

Super izgleda, koliko je kostao, koji lim, sirina, visina?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Angler Notes / relax. enjoy. get a bite.
https://www.youtube.com/c/AnglerNotes

dejan020



Camac je od napravljen lima 1.5mm  duzine je 5.97 sirina je u prednjem delu 1.2m a u zadnjem 1.45m, camac ima dve vodo-nepropusne komore sa vratima u koji staje puno stvari. Predvidjen je za motor sa kratkom  osovinom pa otuda i male prepravke na zrcalu. Oblik camca je slican komanderu ali je duzi za 40cm i uzi za 20cm. i tezak je oko 250kg.
Sa registracijom nojom patosom od camovine i sundjerom za palube je kostao oko 780 evra sam camac je bio 590 u osnovnoj dvokomponentnoj boji. Varovi na camcu su vrhunski i stvarno majstorski uradjeni.
Poznato je da je glupost dar prirode ali je nije potrebno isticati!!!...

joshica

Extra, da te sluzi dugo. Inace imam komandera a zato pitam.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Angler Notes / relax. enjoy. get a bite.
https://www.youtube.com/c/AnglerNotes

Duško58

@Micko tegi

Komso ova nova jahtica je jos bolja od one pre, svaka cast. :tongue: :clap2: :cheesy:
Nije junak onaj koji tuce, nego je junak onaj koji trpi.

pkv-pecaroš

čamac izgleda super.prostran je,može čovjek plesati u njemu ako mu ne peca.vjerovatno ga i motor dobro tiska.po mojoj procjeni mogao bi ići dvije minute-kilometar uzvodno.normalno zavisi od brzine vode.bitno da ne gura vodu ispred sebe kao trajekt.odmah čovjek ima više opcija kada nije vezan za obalu.još da je cijena goriva usklađena sa primanjima gdje bi tu bio kraj uživanciji

micko.tegi

Danas izvukoh brodić, da mirnije spavam.  Kako su krenule ove košave, nisam spokojno dremao, samo sam razmišljao da li sam dobro privezao brod.  Juče me vetar probudio u 4h ujutru, otvorio mi prozor, toliko je silno duvao.  Istog momenta sam se obukao, seo u kola i u marinu, da vidim da li je sve u redu.  I to pre posla.  Uzivanje je gotovo za ovu godinu, nestrpljivo čekam proleće, da se opet druzimo.  Bar ću imati zanimaciju preko zime, uvek će biti nesto sto moze da se doradi  :lol:








Блок_64

Прелепо изгледа.Свака част.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

jovicabor30

 smiley033 Vidim da je prikolica izdrzala tezinu broda, sad mi pao kamen sa srca, mislio sam joj ako mu se slomi sta ce onda jadna mu majka, e drago mi je da je izdrzala i ustedio si dosta love, jel zankiki vozi sad onog plasticnjaka sa kabinom, vidio sam na nautickom forumu. smiley033

Zex

Evo i ja da se pohvalim mojom novom ladjom  :cool:







Ploviti se mora

feedermaster

Prelepo kolega, svaka čast!
Koliko košta ovo zadovoljstvo ovako u paru ako nije tajna naravno?

Zex

Ovaj camac se dosta dugo prodavao na forumu " Na vodi ". Kupio sam ga po nesto nizoj ceni od trazene. Vlasnici su odlicni likovi i veliki ljubitelji vode i plovidbe. Ostvario sam sebi veeeeliku zelju  :smiley:
Inace camac je odlicno opremljen. Da sam kupovao novi camac sigurno ne bih kupovao sve to... mada... odgovara mi je sto je to sve vec instalirano.
Ploviti se mora

tomislav34

Totalni sam laik za plovila i plovidbu. Jel treba kakva dozvola za voziti ovako nešto?
... smuđ, šaran, a bogami i kečiga ... :)

milan ns

Treba kao i za svaki camac plovidbena dozvola.
Pecanje mi je opsesija.

Teme sličnog naslova (6)